reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej 30-stki!
Dziękuję Wam Wszystkim za trzymanie kciuków!:happy:

Arabello :-)

Vonko czemu się nie odzywasz? :confused:

Madziujko dzięki za kibicowanie nam, ja za Ciebie też kciuki trzymam i zaglądam na wątek główny.:-)

Carioca będzie dobrze,ale lekarza wypytaj!:tak:

Kajuniu trzymaj sie dzielnie! Wierzę, że ten lekarz Ci pomoże!:tak:

Ewo wiec Ty za tydzień!:-) Spokój zachować piszesz... - staram się!:-) A kłucie jajników też mam co jakiś czas w tym cyklu, ale teraz to bardziej ten ból brzucha mnie męczy, jak dobrze, ze jeszcze tylko jutro do pracy, a potem 2 tygodnie wolnego!:happy: Herbatki też lubię, najbardziej czarne i zielone, bo czerwone to niezbyt.

Antilko jak fajnie, że masz dobre samopoczucie! Jesteś już mamą:-), niesamowite, no nie?:yes:

Newfie Monik Nicoya Sensi Alek i inne 30stki :-) :-) :-)

reklama
Kajunia zgadzam sie w pełni z krupką

Po1- nawet jesli masz PCO to właśnie laparoskopia jest po to aby pooglądać co tam się właściwie u Ciebie dzieje i ewentualnie ponakłuwać jajniki ,żeby łatwiej im było uwolnić komórkę jajowa.
po 2 - Laparoskopia to nie jest żadna straszna operacja tylko zabieg w narkozie trwający około godziny gdzie robią Ci 2 małe centymetrowe dziurki i przez te dziurki wkładają sprzęt i ogladają na kamerce. Bez obaw.
Po3 - pęcherzyk w 10dc 16 jest jak najbardziej prawidłowy - rośnie 2mm na dobę a tak naprawdę niewiadomo kiedy u Ciebie jest owulacja .
Poza tym clo jest lekiek 1- rzutu , mozna jeszcze zwiekszać dawkę lub stosować skojarzoną terapię czyli clo+ gonadotropiny + pregnyl.

jesteś jeszcze b.młoda i napewno wszystko się da ustawić- będzie dobrze -zobaczysz!!!!!!!!!!

dzięki dziewczyny :-)

dzięki za to co napisałyście :-) podniosło mnie to na duchu :-)
wiem jedno...nie poddam się :happy:
moja ciotka (wspominałam o niej na 30 - tkach) urodziła pierwsze dziecko w wieku 38 lat :tak: a więc ona zakazała mi wejść na BB :baffled: conajmniej przez tydzień :zawstydzona/y: powiedziała że mam się odstresować, nie myśleć o dziecku :cool2:
narazie tak ....żeby uwolnić myśli

dziewczyny chyba faktycznie coś w tym jest :-) wrócę do Was tak szybko jak będzie to możliwe :tak: nie bądźcie na mnie złe, ale ja będę za Wami tęsknić :-( :-( :-( buuu już tęsknię :-(

do napisania....................

Lapisku -Asieńko

Ja jestem podczytuję ,czasem coś napiszę ku pokrzepieniu ale generalnie czekam na zlikwidowanie cysty :(:(:(

Moniolka pozdrowię choć nie wiem czy nas też nie podczytuje z ukrycia.

A Majeczka zagląda tu czasem ale też nieciekawie po kontroli.

Z naszej starej grupki to chyba Alek ma największe szanse - także niech łyka Twoje wiruski :-)

No więc u mnie sytuacja wygląda tak, ze to jest mniej więcej czas 2 brakującej miesiaczki i najprawdopodobniej plamienie było z tego powodu. A ze tak jak pojawilo sie - tak zniklo (po prostu slad na papierze toaletowym, nic wiecej) to nie ma powodu do duzych zmartwien. Najwyrazniej taka moja nędzna "uroda". USG nie ma po co robic. W zwiazku z tym wybieram sie do rodzicow jutro :-)
Oczywiscie dalej sie troche boję, ale co ma być to bedzie. Dbam o siebie - odpoczywam, wysypiam sie na potęgę, biore duphaston. Po prostu co ma byc to będzie, byle do II trymestru.

Anusieńka - kiedy idziesz na usunięcie cysty? Nie smuć się, w im lepszej będziesz formie, tym bliżej do dzidziołka.

Najka, Arabella - testujecie jutro?

Lapsis - przypomnij nowej zmianie jak długo się starałas?

Vonka - hop hop? Co u Ciebie?

Pozdrowienia dla wszystkich :-)

Witajcie'

Sorry, że wczoraj do Was nie zajrzałam ale nie miałam siły. Źle się czuję,
@ dopadła mnie na całego, :-( męczy mnie już 2-gi dzień.
Dobrze że jutro piątek. Własciwie to ja od pewnego czasu żyję od weekendu do weekendu i od @ do @. Coraz bardziej zaczyna mi brakować motywacji.
Oj krucha ta moja wiara w cud :confused:
Wybaczcie że tak smęcę ... nie mam siły. Smutno mi.

Ściskam WAS wszystkie mocno.

Vonko ja też ściskam Cię ciepło! Już tylko kilka dni do wizyty w klinice! A w weekend wypocznij i zadbaj o siebie, na pewno nowe siły przyjdą!:tak:

Carioca to świetnie, ze w porządku z Tobą! Już niedługo do drugiego trymestru!
A ja testuję jutro prawdopodobnie.
Dobrej nocy!:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry