reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Sensi- dokladnie sie z toba zgdodze... dla mojego Joe to jakas abstrakcja - a nieby ma scisly umysl ?! ostatnio stwierdzil,ze inni to nawet o tym nie mysla i juz maja fasolke,a u nas ja sie zamartwiam i mierze tempke itp itd.... po prostu taki ich urok.....
Alek- glowa do gory i sprobuj po pracy....
Najko- przykro mi ale jeszcze nc nie przesadzone.... przeczekajny weekend i znowu w poniedzialek.... dobrze cie rozumiem ja tez zawsze chce aby @ albo przyszla w terminie albo sie okazalo,ze sie pozegnamy na troche... najgorszy jest ten czas niepewnosci....
Arabello- tez czekamy....
dzisiaj chyba tez miala wagnies i kajda testowac....
Kajuniu- wez sobie troszke czasu na odpoczynek od staran za rada cioci,bo ona na pewno wie co mowi.... ciesze sie,ze tu dziewczyny cie troche wspomogly duchowo i mam nadzieje,ze mialy racje....

a tak w ogole to sie witam ze wszystkimi 30-tkami ... i wreszcie mamy prawie weekend ... hurra....

reklama
coś pusto tu dzisiaj i Arabella się nie odezwała:confused:

Żegnam się z Wami do poniedziałku. Życzę przyjemnego weekendowego wypoczynku, staraczkom wystarania;-), mamusiom zdrówka:happy:.Buziaczki.

Witajcie!
Pocieszające w dniu dzisiejszym jest to, że mam dwa tygonie wolnego!:-)

Sensi miłego weekendu! Gratulacje dla Ciebie i dzieciaczka rozpoczęcia nowego miesiąca!

Arabello ślij wieści!

Jaguś ciesze sie, że lepiej się czujesz!:tak: A testy owu to już chyba niedługo w użyciu będą?

Antilko a Ty wypoczywasz! Bardzo dobrze!:-) Staram sie nie martwić, ale jestem w jakimś kiepskim stanie fizycznym i psychicznym. Brzuch i piersi mnie bolą, no i rozdrażniona jakaś jestem, coś rozluźniającego muszę sobie wymyślić...

Aluś rzeczywiście bardzo przykra sytuacja. Ale porozmawiaj z mężem szczerze i spróbujcie wieczorem się poprzytulać. Trzymam kciuki za rozmowę i przytulanko! :tak:

Ewo te ostatnie dni niepewności bardzo męczące. Ale mam nadzieję, że u Ciebie będą szybciutko piękne II! Miłego weekendowania!

Pozdrawiam wszystkie 30-stki!

Antilo - jestem spóźniona jak nasza kolej - wybacz, ale piszecie tak szybko i tak dużo, a ja mam coraz mniej czasu na BB, że opuściłam fakt Twoich II kreseczek.

Tak więc nadrabiając zaległości - gratuluję serdecznie i życzę spokojnych i pełnych radości 9 miesięcy.

Pozdrowienia dla wszystkich 30 - stek .
Vonko - nie daj się złemu nastrojowi - 3mam kciuki.

reklama
Lastrado serdecznie dziękuję:-)
Najko no to dziwne może @ jednak nie przyjdzie i będą II:confused: Udanych ferii życzę,koniec zamartwiania się tylko błogi relaks;-) :-)
Aluś postaraj się nie złościć na męża na pewno nie chciał Ci sprawić przykrości.Pewne sprawy dla mężczyzn po prostu są abstrakcją:cool2:
Sensi dzięki ja mam iść na usg po powrocie mojej dr z urlopu około 26.02. to będzie 8 tydzień.Gratuluję Wam czwartego okienka:-)
Vonko odpędź od siebie ten ponury nastrój i przyjeżdżaj do mnie na kawkę:tak:
Arabello i co??????
Ewuś a u mnie deszcz pada, już wolałabym chyba ten mróz:baffled:
Monik jak się czujesz, kiedy ma być ten zabieg?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry