reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam się z Wami piątkowo - wieczorowo.
Bardzo dziękuję za dobre słowa :-) co ja bym bez Was zrobiła?Pewnie bym się zasmuciła na śmierć:-( Bardzo się staram o odganiam doły jak tylko potrafię. Czasem, jak juz sił brakuje - biorę na przetrzymanie;-)

Antilko u mnie teraz tez się straszliwie rozpadało:szok: ale gdy byłam w pracy tak pięknie swieciło słonko:laugh2: normalnie miałam ochotę rzucic papierami i iśc na spacerek. Niestety nie udało mi się zamiaru wprowadzić w czyn ;-) A szkoda.
Dziękuję za zaproszenie na kawkę :happy: jak się kiedys spręże to napewno się spotkamy :tak: :tak: Ciesze się ze troszkę sobie poodpoczywasz. Nalezy Ci się i juz. Dbaj o siebie kochana.

Najeczko test pojedynczy ale @ nie ma, więc może jeszcze za wczesnie?? Bądż dobrej myśli:tak: :tak: :tak: a teraz masz ferie, wypoczywaj kochana i niczym się nie przejmuj.

Arabella a jak u Ciebie? :cool2: ?

Lastrado dzikuję:tak: Dam radę - muszę, bardzo chcę. Powiedz jak ty się czujesz? Co u Ciebie? Jak dzidziolek?

Jaguś:happy: Ciesz się że u Ciebie nastrój pozytywny:tak: Dziękuję za wsparcie. Dobry pomysł z tym psychologiem. Mnie tez by się przydała taka wizyta.:tak:

Sensi no pięknie:happy: kolejne okieneczko:happy: GRATULUJĘ TOBIE I DZIDZI.

Carioca a jak Ty się miewasz?

Alek Słonko, mnie tez sie tak czasami zdażało że "zaplanowałam"sobie przytulanko a mój M mi ten plan niechcący pokrzyzował.Jak się pózniej okazywało: zabrakło mu wyobrazni.:tak: :tak: Cóż, nerwy tu nic nie pomogą. Wiem co czujesz, ale mysle nie trzeba się tak bardzo przejmowac. Jestem pełna dobrych przeczuć co do Ciebie i Twoich starań. Będzie dobrze:happy:, tylko... spokojnie.:tak: A tak na marginesie - podobno....faceci tak naprawdę nigdy nie dorastają...oni tylko staja się coraz więksi...;-) i dlatego czasami musimy ich prowadzić za rączkę jak dzieci.

Ewo ciepełka życzę. Boziu jak tam u Ciebie mroźno!!!

Monik ściskam Cie mocno:happy:

Kajuniu buziaki dla Ciebie.:-D Może Twoja ciocia ma racje? Wypocznij, wycisz się troszeczkę, wszystko będzie dobrze. Ja sama zastanawiałam się nad takim rozwiązaniem żeby trochę "odpuścić" sobie BB i spróbować się tak nie nakręcać ( bo ja niestety nakręcam się baaaardzo)
Nie wiem jeszcze czy to zrobię, bo jak ja wytrzymam bez Was??? brrrrrr
Ale Tobie życzę spokoju, wiary , cierpliwości a przede wszystkim tego upragnionego marzenia w postaci fasolki. :happy:

Pozdrawiam wszystkie mamy, wszystkie staraczki . dobranoc.

reklama
Witajcie wieczorkiem :-)

Antilko
dziękuję:happy:, czuje się całkiem dobrze. Byłam dzisiaj nawet u mojej dr rodzinnej, bo alergia się już zaczeła. Niestety jak zimy niema to trzeba tabletki wcinać:baffled:. Tak kaszlałam, że aż mi się ścięgno w klatce piersiowej naderwało:eek::shocked2:. Terminu operacji jeszcze niemam. Prawdopodobnie będę wiedzieć 23 lutego, jak pójdę na wizyte kontrolną do mojego gina. Drógą dawkę szczepionki na WZW dostane 19-go. Przypuszczam, że odbędzie się to zaraz po świętach wielkanocnych. Tak więc wszystko zaczyna się przybliżać:tak:. Napewno dam wam znać.

Najeczko może jeszcze trzeba zaczekać dzień, dwa:blink: Wypoczywaj na feriach iładuj baterie:cool2::-D. Ja wiem, że do Ciebie i tak przyjdą te II :tak::laugh2:

Arabello odezwij się do nas:blink:. Jesteśmy z Tobą cokolwiek się dzieje.

Ewo te pobolewające jajniczki, to może dobry objaw:cool2: Trzymam z cały sił kciuki:-)

Buziaczki dla wszystkich 30-teczek :-D

Vonko niewolno się poddawać, żadnej z na tutaj oczekujących niewolno:happy:
Ja też tak robie jak Ty i niektóre rzeczy biore na przetrzymanie. To pomaga:tak:.

Jaguś jak pierwszy raz testujesz owu to masz rację, że trzeba wcześniej zacząć:tak:. Będzie dobrze:happy:

Witajcie Kochane 30!
Wreszcie udało mi się usiąść do komputera. Powera miałam dzisiaj cały dzień takiego, że chatę wyglancowałam i nawet poprałam firany i zasłony, poprasowałam trochę a teraz padam, bo od 3 w nocy nie mogłam spać.
Widać coś?
img5522xg4.jpg

Tak bardzo się cieszę, ale jednocześnie martwię, bo cały czas pobolewa mnie podbrzusze i naczytałam się ostatnio tyle smutnych historii na BB.
W każdym razie na dzień dzisiejszy przesyłam:
^^^^^^^^^^^^^^^^^^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
####################
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Najka, jak nie ma @ to jeszcze jest nadzieja! I udanego wypoczynku!

Ewo, Ty następna?

Buziaki dla Mamusiek i staraczek

Arabello to ja pierwsza BARDZO BARDZO CI GRATULUJĘ!!!:happy: :-) :happy:

Jeśli jakieś obawy masz to pędź do doktorka jutro, ale będzie dobrze, tylko dbaj o siebie! Dziękuję za fluidki, przydadzą się bardzo!:-)

Jak to miło! Więc dalej krążą wiruski ciążowe na 30-stkach! :-)
Arabello ale jak Ty od 3 w nocy na nogach to szybciutko i grzecznie do łózeczka, bo teraz dbac o siebie trzeba bardziej podwójna mamusiu!:yes:

Antilko to do usg jeszcze sporo czasu, ale za to dużo już wtedy zobaczysz! :tak:

Vonko dzielna:tak:! dzięki za ciepłe słowa! Za te trudy to będzie potem dużo szczęścia, zobaczysz!

Jaguś my sie relaksujemy z mężem. To znaczy leżakujemy, bo ja jak pisałam wyżej w stanie marnym, a on przeziębiony:no:. To już niedługo Wasze miłe staranka!

Monik dziękuję!:-) Bardzo budująca jest Twoja wiara! Dobrze, że u Ciebie coraz bliżej do działań konkretnych, a potem to już z górki będzie!:tak:

Miłej nocki!

ARABELLO OGROMNIASTE GRATULACJE !!!!
Widać dokładnie dwie kreseczki:tak:Bólem brzuszka nie przejmuj się nic, mnie też boli i doktor powiedziała, że tak ma być. Trzeba brać No-Spę i się nie martwić:-) Z lekarzem jednak zawsze warto się skonsultować

reklama
Oj,Oj wczoraj ostatnia, dzisiaj pierwsza;-) Gdzie jesteście kochane 30:confused:
Arabello nadal masz takiego powera:-)
Najko zaczęłaś błogie "nicnierobienie".Jak brzuszek:confused:
Ewo sprężaj się miejsce w październikówkach czeka:tak: :-)
Jaguś daj znać jak testy owu wyszły.
Monik duża buźka:happy:
Carioca mamusiu nadal masz nudności:confused: U mnie ciągle nic oprócz bólu podbrzusza:baffled:
Vonko opoczywaj skarbie i zbieraj siły na nowy cykl, może ostatni:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry