reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Oluś też mi się pomysł spodobał, mężulo coś mało entuzjastycznie podchodzi - trza popracować nad chłopem ;-) tort z masą budyniową, ananasem, ajerkoniakiem, na górze biała czekolada z kokosem a praca w dziale marketingu.

Nudzi mi się, że hej :no:

reklama
eeee..to torcik mniam :tak: praca też wygląda ciekawie :-) to w piątek pierwszy dzień?
a my oglądamy ,,Vabank'', ale ja zaraz chyba wskoczę do łóżeczka, to sobie jeszcze Chmielewską poczytam ;-)

Ooo super pomysł, głupawka mnie wzieła muszę się spacyfikować - poczytam od początku "Dom dusz" - polecam.

Oluś miłej lektury i dobrej nocki :-)

Dobry wieczorek! Ja króciutko, bo przytulanki czekają;-).
Anusieńko to niezłe urwanie głowy z takimi bliźniaczkami!:-) Mój chrześniaczek ma dopiero 6,5 miesiąca. Miłego czasu z dzieciaczkami!
Antilko to już teraz wspaniałego wyjazdu, wielu ciekawych wrażeń, no i jak wszystkie 30stki będę czekać na Ciebie i zdjęcia też!:-D
Carioca pewnie, że wklejaj zdjęcia! Z tym autkiem mało już czasu, ale moż akurat...
Aluś wytrwaj! Bilans dnia (step+butki+piwko) może nie taki zły?;-)A do skansenu możecie sie wybrać, jak będziecie w Lublinie,można tam fajnie odpocząć. A co do torbieli to już ich ostatnie dni, dlatego może dokuczają!:tak:W zasadzie konkretnych planów nie mamy, musimy pomyśleć, jutro na jakiś dłuższy spacer. W piątek mężyk pracuje, a ja pewnie dokumenty dzieciaków będę uzupełniać i tematy zajęć, bo sporo tego.
Moniolku dobrze Ci ten wyjazd zrobił! Masz niezłe pomysły!:-):-DCiekawe, co "młoda" na to, ale pewnie by sie jej spodobało, wkroczenie w dorosłość!:-D Żelazko nie uciekła, stos do prasowania troche zmniejszony,ale trochę zostawiłam na później.
No tak, miało być krótko!
Miłych snów!:-)

No dziewczyny proszę o intensyfikowanie trzymania kciukasków, bo dziś był jeden taki realny oglądający (tzn była kobitka zainteresowana z tzw osobą towarzyszączą - czyli znajomym mechanikiem). Oglądali autko bardzo długo i się targują właśnie ze mną smsowo :laugh2:

Alek - wiesz co, ja to czasem tak nie pomyślę i jak coś poradzę, to ... Tia tempka :baffled: Na usprawiedliwienie dodam, że jestem beznadziejnie roztrzepana ostatnio. Potrafię zadzwonić do ZUSu w sprawie PITa... rasowa blondyna.

A zdjęcia siakieś wkleję, a co tam - coś z rekonstrukcji historycznych, zaraz poszukam i wkleję.

włala - będzie historycznie:

to jest z przemarszu po Gdańsku

rekonstrukcja bitwy Trzech Cesarzy czyli Austerlitz

a tutaj scenka z rekonstrukcji bitwy pod Waterloo

Hej:-)
Wszystkie sobie smacznie śpicie a ja udaję, że pracuję;-)Właśnie wyszedł ostatni pacjent i mam nadzieję, że to by było na tyle.
Carioca super fotki i rewelacyjne stroje:-) Fajnie byłoby gdybyśmy miały swój prywatny wątek ze zdjęciami. Wtedy pewnie więcej 30 wkleiłoby swoje zdjęcia.Kciuki już zaciskam:happy:
Najeczko dzięki zdjęcia będą na bank, no chyba, że mi aparat ukradną:baffled:
Aluś wylot jutro o 2 30.Czyżbyś czytała najnowszą Chmielewską :confused: Ja mam tę książeczkę w walizce:happy:
Moniolku super pomysł z tym szampanem, ale to może pod koniec imprezki aby Dorosłej kreacji nie zniszczyć:-D
Anusieńko:happy:

Dobra, jestem już w domku położę się teraz spać, ale zaglądnę do Was jeszcze przed wyjazdem:cool2:
Wszystkim miłego świątecznego dnia życzę:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry