Carioca77
BeBonka
Cześć dziewczyny!
No kurcze, jak jest zimno! Przesada... Rano był przymrozek
Anusieńka - nie kumam, czemu musisz przerwać wizytę jesli @ przyjdzie?
Moniołek - welcom back! Te 2 kg to pewnie do jutra nie będzie śladu, spoko. To pewnie od "ogrzewania się" hehe. Kurcze chciaąbym to moje autko sprzedać, bo inaczej 8 maja mam ubezpieczenie do zapłaty
Alek - nie poddawaj się się jeszcze, odpocznij sobie moze cykl albo dwa. Moze i Ty sie bys skusila na obserwacje cyklu poprzez pomiar temperatury? No ja namawiam, bo mnie pomogło i tej mojej psiapsiółce tez, i wiem że jeszcze kilku osobom.
Vonko -
Novaczko, Sensi, Najka, Ewa - oraz wszystkie 30tki - miłego dnia!
No kurcze, jak jest zimno! Przesada... Rano był przymrozek
Anusieńka - nie kumam, czemu musisz przerwać wizytę jesli @ przyjdzie?
Moniołek - welcom back! Te 2 kg to pewnie do jutra nie będzie śladu, spoko. To pewnie od "ogrzewania się" hehe. Kurcze chciaąbym to moje autko sprzedać, bo inaczej 8 maja mam ubezpieczenie do zapłaty
Alek - nie poddawaj się się jeszcze, odpocznij sobie moze cykl albo dwa. Moze i Ty sie bys skusila na obserwacje cyklu poprzez pomiar temperatury? No ja namawiam, bo mnie pomogło i tej mojej psiapsiółce tez, i wiem że jeszcze kilku osobom.
Vonko -
Novaczko, Sensi, Najka, Ewa - oraz wszystkie 30tki - miłego dnia!
, najpierw mialam normalne zewnetrzne a pozniej kobieta mnie spytala czy wyrazam zgode na wewnetrzne; ja jej na to,ze jasne tylko,ze nie wiedzialam,ze bedzie mi robic wewnetrzne i nie bylam na nie przygotowana ( koniec @; zarosnieta na maxa -
) a ona mi na to,ze nawet lepiej jak jest koniec @ ... byla wyjatkowo mila - Ukrainka z pochodzenia... dlugo mi tam zeszlo na tych badaniach... a reszte dnia spedzilam na koniecznych zakupach typu higienicznego ( szampon itp...) oraz w domciu dokonczylam pranie - jeszcze zostalo mi ok 10 koszul do prasowania ( ja jak juz cos robie to inaczej nie tylko hurtem!?
)