reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie z poranka:-D
ja to dopiero wstałam, zjadłam śniadanie i ..zaczynam kolejny dzień słodkiego nieróbstwa:tak:
Antilko ależ oczywiście czytam ,,Zapalniczkę'' :-D już prawie kończę..;-)
Kochana jeszcze raz życzę Wam cudownego wypoczynku! miłego lotu i niezapomnianych wrażeń:-) całuski:-)
Carioca no superowe fotki:tak: miło Cię poznać:-) a jak autko? sprzedało się?;-)
Najeczko wszystko byłoby pięknie, gdyby te torbiele tak nie dokuczały:baffled: mam nadzieję, że to już niedługo..:confused: my dzisiaj wybieramy się na spacer, a potem stepik:tak: a wieczorkiem to może coś wymyślimy ciekawego;-)
Moniś no i jak?? szampan się polał??:-D

dobra! zmykam szybko do łazienki i na słoneczko na spacerek:-)
do wieczorka..:-)

reklama
Witajcie!
Carioca super zdjęcia! Fajnie wyglądasz w tych strojach! :-)Właśnie, a jak sprawa z suknią ślubną? Za sprzedaż autka nadal kciuki trzymane!
Antilko jeszcze raz wspaniałego wyjazdu!:tak:
Aluś mam nadzieję, że już te torbiele Ci odpuszczą.:tak: Może też Chmielewską sobie wypożyczę którąś w najbliższych dniach. Pamietam, jak lubilam jej stare ksiazki, mozna sie bylo posmiac. Czyli teraz jakas nowa jest!
Moniolku a Dom dusz to film zdaje sie widzialam, ciekawy.
Nie chce mi polskich liter pisac! I w ogole poprzestawiane, jak chce pisac y to pisze z i odwrotnie. No nic.
Milego dnia!:-)

Witajcie kobitki!!!

Nie wiem czy nadrobie te zaleglosci...
Wrocilam juz po polnocy, troche zlapalam powietrza w pluca i oby tylko wytrwac do wakacji... Tylko zimno strasznie bylo a my wzielismywiekszosc letnich ubran :-(
Za chwile wkleje kilka fotek... tylko musze zmniejszyc rozmiary...

To ja po raz ostatni:-)
Dzięki za życzenia, zaraz po powrocie zarzucę Was zdjęciami:tak:
Carioca pracuję w dwóch zawodach jako opiekun społeczny (skończyłam pracę socjalną i opiekuńczą) oraz jako pielęgniarka
82.gif

witam wieczorkiem:-)
Antilko papa!:-D
Najeczko dzisiaj zdecydowanie lepiej się już czuję:tak: i w ogóle taki był dziś fajowy dzień, ciepło wreszcie:-) jutro zamierzamy spędzić cały dzień na świeżym powietrzu:tak: a nową Chmielewska polecam! śmieszna bardzo:-D
Wagnies mam nadzieję, że się nie przeziębiłaś, czekamy na fotki:tak:
Moniś hop hoooop..!!;-)
Anusia jak @? przylazła?

miłego wieczorka:-)

Wagnies to czekamy na fotki!
Antilko do zobaczonka!
Aluś to cieszę się,że był lepszy dzień!:-)No i jutrzejsze plany fajne!
Moje jutrzejsze mniej fajne (papierkowe), ale trochę i odpoczywać zamierzam, coby siły mieć potem do intensywnej pracy od poniedziałku!;-)
A ja już chyba po owulce, bo bardzo dziś mnie piersi zaczęły boleć.:-(A myślałam, że może ten castagnus trochę na to pomoże, ale cóż, przeżyję.
Dobrej nocki!:tak:

Witajcie wieczorkiem....

Na razie wklejam jedno zdjatko bo musze zmniejszyc objetosc zdjec... na szczescie wrocilismy zdrowi - ja nawet opalona:tak: usnelo mi sie na lawce na pomoscie w ostatnim dniu, spalam tak 1h i mnie na buzi troszke poparzylo....

Zobacz załącznik 37287

Dzień dobry :-)

Antilo czekamy na Ciebie i dużo wypoczynku :tak:

Carioca śliczne zdjęcia - marzy mi się wzięcie udziału w jakimś wydarzeniu z epoki, uwielbiam takie klimaty.

Najeczko dokładnie to również film z Meryl Streep i Jeremy Ironsem a książkę polecam :tak:

Oluś no widzisz, wyspałaś się i od razu lepszy humorek ;-)

Wagnies witaj :-) zdjęcie śliczne, na pewno odpoczełaś.

My wczoraj spędziliśmy dzień na imprezce. Rano podjechaliśmy do młodej, ale była zaskoczona ;-) a po południu już na normalną "nasiadówkę" ;-) . Co ja miałam dzisiaj w nocy za sen :szok: nie wiem może podświadomie jestem zestresowana. Wczoraj śmiałam się, że mąż powinien mi kupić pudełko na śniadanie no i śniło mi się, że wychodziłam do pracy w zasadzie cały czas biegałam we śnie i trafiłam na korek na drodze, przede mną była koparka, łychą próbowała dostać się do środka samochodu i zabrać pojemnik :eek: a ja krzyczałam cały czas, że jej kupię inny, ale niech mnie puści bo jadę do pracy i to mój pierwszy dzień i tak w kółko, nie dość że obudziłam się przed czasem to jeszcze jakaś zmęczona jestem :baffled:

mimo wszystko miłego dnia Wam życzę :tak:

reklama
Dzień dobry!
Wagnies fajne zdjęcie! A jakie nastrojowe!
Moniolku trzymaj się! A ja trzymam kciuki!:tak:I napisz jak było! A sen!:shocked2::-D Na pewno wychodzi stresik, bo jednak bez niego się nie obędzie w nowej pracy. Ale szybko minie!
Piękny dziś dzień! Pozdrawiam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry