alek
Mama Frania :)
witajcie z poranka
ja to dopiero wstałam, zjadłam śniadanie i ..zaczynam kolejny dzień słodkiego nieróbstwa
Antilko ależ oczywiście czytam ,,Zapalniczkę''
już prawie kończę..;-)
Kochana jeszcze raz życzę Wam cudownego wypoczynku! miłego lotu i niezapomnianych wrażeń:-) całuski:-)
Carioca no superowe fotki
miło Cię poznać:-) a jak autko? sprzedało się?;-)
Najeczko wszystko byłoby pięknie, gdyby te torbiele tak nie dokuczały
mam nadzieję, że to już niedługo..
my dzisiaj wybieramy się na spacer, a potem stepik
a wieczorkiem to może coś wymyślimy ciekawego;-)
Moniś no i jak?? szampan się polał??
dobra! zmykam szybko do łazienki i na słoneczko na spacerek:-)
do wieczorka..:-)
ja to dopiero wstałam, zjadłam śniadanie i ..zaczynam kolejny dzień słodkiego nieróbstwa
Antilko ależ oczywiście czytam ,,Zapalniczkę''
już prawie kończę..;-) Kochana jeszcze raz życzę Wam cudownego wypoczynku! miłego lotu i niezapomnianych wrażeń:-) całuski:-)
Carioca no superowe fotki
miło Cię poznać:-) a jak autko? sprzedało się?;-) Najeczko wszystko byłoby pięknie, gdyby te torbiele tak nie dokuczały
mam nadzieję, że to już niedługo..
my dzisiaj wybieramy się na spacer, a potem stepik
a wieczorkiem to może coś wymyślimy ciekawego;-) Moniś no i jak?? szampan się polał??
dobra! zmykam szybko do łazienki i na słoneczko na spacerek:-)
do wieczorka..:-)
nie wiem może podświadomie jestem zestresowana. Wczoraj śmiałam się, że mąż powinien mi kupić pudełko na śniadanie no i śniło mi się, że wychodziłam do pracy w zasadzie cały czas biegałam we śnie i trafiłam na korek na drodze, przede mną była koparka, łychą próbowała dostać się do środka samochodu i zabrać pojemnik
a ja krzyczałam cały czas, że jej kupię inny, ale niech mnie puści bo jadę do pracy i to mój pierwszy dzień i tak w kółko, nie dość że obudziłam się przed czasem to jeszcze jakaś zmęczona jestem