reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie.
No i nie wyszedł spacerek. Przyjechala babcia (moja mama) i odpusciliśmy, zresztą dziś kaszelek się uintensywnil. Ale i tak wyszła nam całkiem fajna sobota. Mam nadzieję, ze pogoda się nie zepsuje, to może jutro się wreszcie wywietrzymy? Pozdrawiam.

reklama
Witam niedzielnie:-)
Ja kobitki tylko na momencik, bo zmykam dokończyć mycie podłogi i wyjeżdżam na lotnisko:tak: Wczoraj wieczorem tak mnie mój Witulek skopał, że nie mogłam zasnąć, ale pewnie tak samo jak ja odczuwa to napięcie;-) No ale nie miejcie nadziei, że tak zupełnie zniknę;-) Co to to nie:-) Mężulo chodzi na baaaaardzo długie spacery z psem więc mam nadzieję, że zdążę w tym czasie nadrobić czytanie co u Was i skrobnąć kilka słów.
Tym czasem życzę Wam dużo słonka w tym ostatnim dniu weekendu:cool2:
Buziaki

witajcie:-)
rany!! a co tu takie puchy??:confused:
no i na koniec pięknego urlopu pogoda zepsuła nam się całkowicie:wściekła/y: i tak ma lać cały tydzień:baffled:
Carioca dokładnie takie samo mieliśmy zdanie o tej twierdzy w Modlinie- takie tam wszystko piękne, ale zaniedbane i gdyby ktoś się za to wziął, to można by było zrobić super obiekt! a spichlerz cudny:tak: tylko też się już wali..:-(
Najeczko my wczoraj byliśmy na grillku u znajomych, było bardzo sympatycznie:-) a dzisiaj siedzimy w domu, bo leje od rana:wściekła/y: a mieliśmy iść na rowerek..:baffled:
Maraniko wreszcie jesteście w komplecie:-)
Novaczka :-)
Moniś a Ty gdzie??:confused:
Kajduś a czy Ty już wróciłaś moja droga??;-)

rany! ależ zazdroszczę Antilce, ona się tam teraz pewnie na słonku wygrzewa..:tak: a my tu mokniemy..:no:

miłego popołudnia Wszystkim:-)

aż mi się myśleć nie chce, że jutro do roboty..:wściekła/y:

Witajcie!
Rzeczywiście pogoda dość smutna!:-(
Aluś ja też nie wiem jak ja jutro o godz.5.40 wstanę do pracy... i jak ją przetrwam. Aby się wdrożyć na nowo...
Maraniko cudnie, że w końcu mąż przyjechał! Pewnie się teraz sobą cieszycie, a Twoje posty jeszcze bardziej optymistyczne będą!:-)
Novaczko i pewnie nie doszedł do skutku spacerek, tym razem z powodu pogody?:no:
Moniołku hej, jak nastrój przed jutrzejszą pracką?
Carioca:-)!
Miłego wieczorku jeszcze weekendowego!

Witam Was 30steczki. Nie było mnie bo wyjechałam do mamy, do domu z ogródkiem i nie zdążyłam nawet podziękować więc:

Dziękuję za wszystkie gratulacje i ciepłe słowa.

Przedstawiam naszą córę Elżbietkę w kilka minut po porodzie:
1002413zmniejszonexa4.jpg

Pozdrawiam Was ciepło.

Witajcie!!
Ja dopiero wrocilam do domku... i musze odpoczac po pracowitym weekendzie... jak mi sie uda to wrzuce jutro fotki czesci ogrodka rodzicow ktory juz jest mniej wiecej zrobiony... dzis nie mam juz sily na zabawe ze zdjeciami...

Wagnies jak tam u rodziców?

Ciezko pracowalismy bo moje siostry projektuja ogrod i trzeba to wszystko wykonac a jest tam kupe ziemi do przygotowania pod ogrodek... ale za to jak milo potem w lecie plozyc sie na kocyku ;-)

Zobacz załącznik 37638

Zobacz załącznik 37639

zresztą dziś kaszelek się uintensywnil. Ale i tak wyszła nam całkiem fajna sobota. Mam nadzieję, ze pogoda się nie zepsuje, to może jutro się wreszcie wywietrzymy?

Novaczka lekarzem nie jestem ale tak jakos wyglada mi to na alergie u Martynki... tym bardziej ze teraz zaczelo wszystko intensywnie pylic i wielu znajomych ma takie problemy... obym sie mylila...

Lastrada sliczna corcia!!! Calusy dla Was!!!

Wszystkie pozostale goraco pozdrawiam z zimnego i deszczowego Kraq
Mykam spac bo jutro pobudka 6.30

reklama
witajcie...
Lastrada- corcia sliczniutka :tak: jeszcze raz ogromne grtulacje!

przez weekend jakos nie udalo mi sie nic napisac... a w piatek rozmawialam z dyrektorka przedszkola tylko przez telephone i mam na dzisiaj ok poludnia rozmowe,wiec sie ciut przed nia stresuje,ale bedzie dobrze,bo jak nie tu to gdzie indziej znajde inna prace tylko musze poszukac... ale ona mi juz powiedziala,ze moze mi zaoferowac na razie pozycje nauczyciela na zastepstwie,ktora przeksztalci sie na pozycje stala,ale zobaczymy ile mi zaproponuje i jakie warunki pracy... wszystko wam opisze wieczorem jak wroce... a na razie milego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry