monik75
Mama Mai i Oskarka
Witam Was 30-tki :-)
Nie było mnie ostatnio, bo udało mi się z mężusiem wyskoczyć na wekend:-).
Bardzo się nam przydał ten wyjazd.Wypoczeliśmy i ja się przekonałam, że moje siły wróciły do normy
.
Zobacz załącznik 37690
Zobacz załącznik 37691
Zobacz załącznik 37693
Zobacz załącznik 37694
Dałam rade wyjść na Morskie Oko. Jak na mnie po tych wszystkich przeprawach, to i tak było dużo.
Zaczynam się czuć zdrową kobitką
hi hi hi. Kolejna @ przyszła na czas i teraz jeszcze cztery miesiące musze być na tabletkacha anty. Po tych czterech miesiącach będzie wizyta u mojego gina i wtedy dokładnie powie ile szans będzie na dzidzie i kiedy będziemy mogli zacząć.
W następny poniedziałek idę do pracy i czuje, że się w niej zatrace;-). Wtedy czas bardzo szybko leci.
Lastrada gratuluje ślicznej córci. Moc zdrówka i radości dla Was:-)
Miłego dzionka dla wszystkich :-):-):-)
Nie było mnie ostatnio, bo udało mi się z mężusiem wyskoczyć na wekend:-).
Bardzo się nam przydał ten wyjazd.Wypoczeliśmy i ja się przekonałam, że moje siły wróciły do normy
. Zobacz załącznik 37690
Zobacz załącznik 37691
Zobacz załącznik 37693
Zobacz załącznik 37694
Dałam rade wyjść na Morskie Oko. Jak na mnie po tych wszystkich przeprawach, to i tak było dużo.
Zaczynam się czuć zdrową kobitką
hi hi hi. Kolejna @ przyszła na czas i teraz jeszcze cztery miesiące musze być na tabletkacha anty. Po tych czterech miesiącach będzie wizyta u mojego gina i wtedy dokładnie powie ile szans będzie na dzidzie i kiedy będziemy mogli zacząć. W następny poniedziałek idę do pracy i czuje, że się w niej zatrace;-). Wtedy czas bardzo szybko leci.
Lastrada gratuluje ślicznej córci. Moc zdrówka i radości dla Was:-)
Miłego dzionka dla wszystkich :-):-):-)
... chociaz w weekend udalo mi sie na tyle pospac,ze nie mierzylam tempki,bo przespalam czas....