Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja tak sobie podczytuję bo nic się nie dzieje u mnie :-( lecę na doxy- i nawet kawy z mlekiem nie piję bo mleka z doxy nie można .....

Ja tylko na chwilkę - będzie Staś, doktor wypatrzył armatkęPoza tym wszystko jest cacy.

:-) ja tego nie lubie, a moj maz ma do tego dwie lewe rece... wiec wyglda to tak, ze rosnie sobie u nas sterta prania w szafie, rosnie az sie prawie wysypuje i wtedy sie za to zabieram, ale szczerze nie lubie....

.
. I pewnie będę musiała sie zabrać za to prasowanie, bo samo nie chce
. Najlepiej jakby wyciągać ubrania z pralki wyprasowane hi hi hi
.
. Wewnątrz wszystkie ściany były tak mokre, że tapety odłaziły w całości od ściany. W łazięce wcale nie lepiej
Baliśmy się głośiej cos powiedzieć żeby niepoodpadały płytki

. Jedza wielka katastrofa
. Tak mi było żal, bo obok było przedszkole, szkoła i przystanek MPK. Miejsce poprostu wymażone. Ale mówi sie trudno, i będziemy szukać dalej.
nic na to nie wskazywało:-( jeszcze w niedzielę tata prowadził aktywne zycie,a w ubiegły wtorek nie był w stanie -z ogromnego bólu- nałożyć butów.:-(Odwiozłam go na onkologię-jeżdżę tam co 2 dzień (160 km. w jedna stronę). Nie jest dobrze

. Nowotwór wygrywa................