Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kajda ja caly czas w pracy siedze i dzis umieram z nudow... a wogole to tak jakos za duzo wolnego czasu ostatnio mam i nie mam pomyslu na zagospodarowanie go...wagnies, co u ciebie??
Stan mego Taty gwałtownie uległ pogorszeniu:-( nieoczekiwanie dla wszystkichnic na to nie wskazywało:-( jeszcze w niedzielę tata prowadził aktywne zycie,a w ubiegły wtorek nie był w stanie -z ogromnego bólu- nałożyć butów.:-(Odwiozłam go na onkologię-jeżdżę tam co 2 dzień (160 km. w jedna stronę). Nie jest dobrze
. Nowotwór wygrywa..
Brzusio mam dosyć pokaźne, ale nigdzie więcej nie przytyłam (a nawet wydaje mi się, że schudłam).dzidziolek daje znaćo sobie nieustannie-i teraz nie są to kopnięcia,ale przemieszczenie całego ciałka. Czuje się to mniej więcej tak, że w pewnej chwili pod żebrami wypina się brzusio, a potem nagle czujesz piąstkę pod pępkiem a potem uwypukla się np. prawa strona brzusia
.
nikt by o tym nie pomyślał jeszcze tydzień temu
. myślę, też o Twoim Tacie.... co u niego

Jeszcze nie wiadomo!
A kiedy do ginka się wybierasz? Myślisz o tym hsg wcześniej, czy jednak poczekasz?
Fakt, pracy i zamieszania duużo, bo moi rodzice też budowali i wiem, ale Wy gotowy kupujecie, prawda?
Wagnies to sie wynudziłaś! A sama w pracy siedzisz, czy z kimś w pokoju? Może coś do czytania sobie bierz?
Oj, to rzeczywiście, nieciekawie! Słuchaj, a moze udało by się pod jakimś pretekstem przemeblowanie w pokoju zrobić, zeby szefowie tak Cię nie zaskakiwali?;-)To chociaż mogłabyś spokojnie z kompa korzystać w takich dniach jak dziś?
A tak poza tym to lada dzień testujesz? Kciuki w pogotowiu!:-)