Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Wagnies jeszcze nie wiadomo! A przytulanek nie musi być dużo, żeby były owocne, tempka dobra, więc jeszcze trzymam kciuki!
Najka moze i masz racje ale ja sie nie nakrecam bo i bez tego dolek mnie juz lapie ;-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wagnies jeszcze nie wiadomo! A przytulanek nie musi być dużo, żeby były owocne, tempka dobra, więc jeszcze trzymam kciuki!
Monik, moja córcia na otumanioną nie wygląda ani trochę, ;-) wrecz przeciwnie, energia ją rozpiera. A co do leków, to nie będę się kłócić z lekarzem.Witam trzydziestki
Nowaczko piszesz, że twoja córeczka dostaje profilaktycznie Zyrtec. Ja jestem też alergikiem i to z całkiem sporym stażem i wiem z niejednej opini różnych lekarzy, że Zyrtec jest bardzo silnym lekarstwem. Może popytaj się na kolejnej wizycie u pani doktor czy konieczny jest taki mocny lek? Może możnago zastapić go jakimś łagodniejszym i też skutecznym? Teraz na rynku jest taki wybór tych leków na alergie. Ja po Zyrtec'u byłam zawsze troche otłumaniona.
Ja ufam tej pediatrze, bo to kobieta z dużym doświadczeniem, wiesz, ze ona prowadziła mojego mężula jak byl dzieckiem? I dużo pamieta z jego sytuacji zdrowotnych. A na dodatek jest na bieżąco z nowinkami, bo nawet mówi o nowych odkryciach. Lek może i silny, a czy dawka 2 x dziennie po 5 kropli to dużo?Ja tylko na chwilkę - będzie Staś, doktor wypatrzył armatkęPoza tym wszystko jest cacy.
Najka ja siedze w pokoju z ksiegowa - ktora jest przez 2 dni na szkoleniu, ale przez moj pokoj przechodza dyrektorzy do siebie :-( i to za moimi plecami sa drzwi do nich... i nieraz sie zdarza ze bezszelestnie stana za moimi plecami i patrza co robie na kompie.... toz to ku..... mozna dostac... ale dzis jeden byl dwie godzinki rano a drugi przyszedl dopiero przed 3... ja nie przewidzialam tego i dlatego sie wynudzilam jak mops....
Dla wszystkich kochanych staraczek świeża porcja fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#################################
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Byłam wczoraj u lekarza. Dzidzia rośnie, waży już ok. 150g. Życzę Wam wszystkim tego samego z całego serca!
i żeby Twoja pociecha była zdrowa
.
. Tak więc rozglądamy się i za gotowym domem i za działką dla domu drewnianego. Zobaczymy co pierwsze na wpadnie w ręce. Ciągle rozmyślamy...

. Zaczełam ćwiczyć i jeść troche mniej, a tu zamiast waga spadać to jeszcze wzrosła

. Czy trzeba przekroczyć jakąś bariere??? Na razie niepoddaje się i ćwicze wytrwale
. A może Wy macie jakieś sprawdzone rady??