Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Witajcie!
Wagnies trzymaj się i łap fluidy! Zresztą pierwsza nałapałaś takich fajnych różowych od Arabelli (to na dziewczynkę, chyba?
)! Wiem, że ciężko, najtrudniejsze dni, ale damy radę. Wagnies, a czy Ty robiłaś jakieś badanka, co mówi Twój gin?
Novaczko to bardzo ważne, że masz zaufanie do lekarza córeczki! Zdrowia dla Martynki!
Arabelko dzięki za fluidki! Cieszę się, że z dzieicątkiem wszystko dobrze!:-) A opowiadasz swojej córczce o dzidziusiu?
Monik mi się strasznie takie drewniane domy podobają i chciałbym w takim mieszkać, ale finansów na to brak!:-( A Wy swój pewnie niedługo znajdziecie!
A co do odchudzania to szczupła dziewczyna z Ciebie i na zdjęciu było widać i pamietam, że nam wagę i wzrost podawałaś! Ćwiczonka się i tak przydadzą, ale myśle, ze spokojnie!
Ewo już niedługo weekend, też o odpoczynku marzę!
Carioca pozdrawki!
Aluś Anusieńko Vonko Moniolku Sensi Kajda i pozostałe 30stki dobrego dnia!
Wagnies trzymaj się i łap fluidy! Zresztą pierwsza nałapałaś takich fajnych różowych od Arabelli (to na dziewczynkę, chyba?
)! Wiem, że ciężko, najtrudniejsze dni, ale damy radę. Wagnies, a czy Ty robiłaś jakieś badanka, co mówi Twój gin?Novaczko to bardzo ważne, że masz zaufanie do lekarza córeczki! Zdrowia dla Martynki!
Arabelko dzięki za fluidki! Cieszę się, że z dzieicątkiem wszystko dobrze!:-) A opowiadasz swojej córczce o dzidziusiu?
Monik mi się strasznie takie drewniane domy podobają i chciałbym w takim mieszkać, ale finansów na to brak!:-( A Wy swój pewnie niedługo znajdziecie!
A co do odchudzania to szczupła dziewczyna z Ciebie i na zdjęciu było widać i pamietam, że nam wagę i wzrost podawałaś! Ćwiczonka się i tak przydadzą, ale myśle, ze spokojnie!

Ewo już niedługo weekend, też o odpoczynku marzę!

Carioca pozdrawki!
Aluś Anusieńko Vonko Moniolku Sensi Kajda i pozostałe 30stki dobrego dnia!
:unibrow:
.... wiem ze jestem glupia... ale mam nadzieje ze wkoncu sie wybiore....
Ale jak nie teraz to następnym razem się uda, trzymam kciuki
. Jak nie chcesz to nie odpowiadaj. W każdym razie niech sobie @ szybko spada od Ciebie!