reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie!
Wagnies trzymaj się i łap fluidy! Zresztą pierwsza nałapałaś takich fajnych różowych od Arabelli (to na dziewczynkę, chyba?:-D)! Wiem, że ciężko, najtrudniejsze dni, ale damy radę. Wagnies, a czy Ty robiłaś jakieś badanka, co mówi Twój gin?
Novaczko to bardzo ważne, że masz zaufanie do lekarza córeczki! Zdrowia dla Martynki!
Arabelko dzięki za fluidki! Cieszę się, że z dzieicątkiem wszystko dobrze!:-) A opowiadasz swojej córczce o dzidziusiu?
Monik mi się strasznie takie drewniane domy podobają i chciałbym w takim mieszkać, ale finansów na to brak!:-( A Wy swój pewnie niedługo znajdziecie!
A co do odchudzania to szczupła dziewczyna z Ciebie i na zdjęciu było widać i pamietam, że nam wagę i wzrost podawałaś! Ćwiczonka się i tak przydadzą, ale myśle, ze spokojnie!:tak:
Ewo już niedługo weekend, też o odpoczynku marzę!:yes:
Carioca pozdrawki!
Aluś Anusieńko Vonko Moniolku Sensi Kajda i pozostałe 30stki dobrego dnia!

reklama
Ja wlasnie wrocilam do domciu i musze sie polozyc bo cos mi sie slabo zrobilo...

Wagnies - Plamienie to jeszcze nie @, masz dosc wysoką tempe :-) A powiedz mi - czy plamienie zapowiadajace @ jest u Ciebie normą? Jak długo zazwyczaj u Ciebie trwa?

Carioca te plamienia sa nieraz ale nie co miesiac... przewaznie tak ze 2-3 dni trwaja....

Wagnies trzymaj się i łap fluidy! Zresztą pierwsza nałapałaś takich fajnych różowych od Arabelli (to na dziewczynkę, chyba?:-D)! Wiem, że ciężko, najtrudniejsze dni, ale damy radę. Wagnies, a czy Ty robiłaś jakieś badanka, co mówi Twój gin?

Najka fluidkow rzeczywiscie troche nalapalam ale jakos nie ma efektow :-( A co gina... hmmm.... jakies 1,5 roku temu zaczelam robic ale zaczelo nam sie sypac w malzenstwie i wszystko rzucilam w kat... a obecnie - od grudnia wybieram sie... i nawet bylam juz zarejestrowana.... i stchorzylam....:zawstydzona/y: :sad: :unibrow: :hmm:.... wiem ze jestem glupia... ale mam nadzieje ze wkoncu sie wybiore....

Pozdrawiam wszystkie pozostale trzydziestki, zycze udanego wieczoru i obysci mialy lepszy humor od mojego!!!!

Helloł a co tu za smuteczki

Monik ja bym spróbowała powalczyć o zmianę biurka a stanie za plecami jest delikatnie pisząc mało kulturalne :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Wagnies to ja jeszcze troszkę potrzymam kciuki :tak:

Ewo pewnie przez rozłąkę rodzice tacy wyedukowani ja to bym najpierw musiała strzelić wykładzik co to czat :-D

Novaczka mam nadzieję, że kaszel córci to już końcówka jej choroby, bidulka długo się męczy

Buziaki dla pozostałych Carioca, Najka, Arabella, Anuś, Oluś, Kajda, Sensi mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałam :zawstydzona/y:

a ja dzisiaj mam luzik tzn. od jakiejś godziny próbuję wysłać faks, ale cały czas zajęty i mnie to doprowadza do ... :dry: :dry:

Najko, opowiadam Misiuni o dzidzi. Ona strasznie lubi małe dzieci. Wie, gdzie mieszka nasza dzidzia i co będzie piła jak się urodzi. Jak odkładamy do szafy rzeczy, z których wyrosła to mówi "Dzidzi". Słodka jest. A po wtorkowej wizycie zapytałam czy będzie siostrzyczka (tak, tak - stąd te różowe fluidki) czy braciszek (już zaczęłam molestować męża o synusia), Misiula odpowiedziała: "Dzidzia". W sumie to ma rację, bo po pierwsze najważniejsze, że będzie dzidzia, a po drugie to dopóki się nie urodzi nie można być pewnym na 100%
A dzisiaj kolejna porcja, bo poczułam ruchy

I zaklęcie
Dużo zdrowia, dużo dzieci
@ niechaj w kosmos leci

Witam sie piatkowo....

Niestety nie zrobie uzytku z tych fluidkow ze sloika :-(
@ znowu wdarla sie pod oslona nocy.... wiec od rana jestem juz na prochach...

Arabellko moja @ jakos nie chce w kosmos leciec :-(

Zycze wszystki udanego i slonecznego dnia (u mnie sloneczko pieknie swieci)...

Witajcie kobitki;-)
Ja tylko na momencik, ciągle nie mogę nacieszyć się mężulkiem (tym bardziej, że jednak jeszcze wyjedzie na 5 tygodni) i rzadko siadam do kompa, ale staram się podczytywać regularnie.
Sensi ogromnie mi przykro z powodu taty, ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze, nie poddawaj się!
Carioca już teraz nie pamiętam czy gratulowałam... tak czy owak chętnie zrobię to jeszcze raz i gratuluję synusia:tak: Z tego co zauważyłam byłyśmy na połówkowym tego samego dnia:-) I jak widać był to dobry dzień, bo maluszki rozwijają się prawidłowo, no a przede wszystkim wieści o tym, że już u Ciebie wszystko w porządku to super wiadomość. Tylko za bardzo się nie rozbrykaj i uważaj na siebie.
Kajduś wysłałam:tak:
Wagnies ach to wredne @:baffled: Ale jak nie teraz to następnym razem się uda, trzymam kciuki:tak:

Dziewczyny w końcu weekend zatem życzę Wam wszystkim kochane 30-tki dużo słonka ( u mnie niestety strasznie pochmurno i pada:sick:), pogody ducha i owocnych przytulanek:tak:

Witajcie dziewczątka.
Dużo zdrowia, dużo dzieci
@ niechaj w kosmos leci
Arabela
:-D :-D :-D Bardzo mi się podoba zaklęcie..choć ja na razie nie starająca się..

No i przychodzę z dobrymi wieściami, choiciaż jeszcze nie wspaniałymi. Martynia powoli dochodzi do siebie. Po ostatniej wizycie martwiłam się, ze nie obejdzie się bez antybiotyku, ale moje dziecko fantastycznie zdrowieje i chociaz trwa to długo, to juz jest na ostatniej prostej. Wiecej napisałam na jej blogasku i nie chce mi sie powtarzac, tym bardziej, ze Szkrabinka siedzi mi na kolanach i pisze uzywajac 1 reki..
Pozdrawiam Was wszystkie mocno mocno mocno!!! Zycze udanego weekendu.

Witajcie! W końcu piątek!:-)Dopadło mnie porządne zmęczenie po całym tygodniu i zaraz odpoczywać idę!:-);-)
Wagnies przykro, ze ta @ znowu przyszła!:-( A co do badanek, to może spróbuj, co? Może coś się dowiesz? A Twoje wykresiki tempki dobrze wyglądają? Sorki, może za dużo się wypytuję:sorry2:. Jak nie chcesz to nie odpowiadaj. W każdym razie niech sobie @ szybko spada od Ciebie!
Arabelko dzięki za fluidki i zaklęcie! Mi też sie bardzo podoba!:-) Fajna jest Twoja córeczka!:tak: I już pierwsze ruchy dzieciątka, to musi być niesamowite uczucie.
Maraniko fajnie, że miałaś chwilę, żeby wpaść tutaj. To cieszcie się dalej! :tak: A kiedy mąż wyjedzie na te 5 tygodni?
Novaczko to świetnie, że dobre wieści o zdrowiu Martynki!
Moniolku jak dzisiejszy dzień w pracce?
Wszystkim miłego weekendu, duużo odpoczynku!

Wagnies przykro, ze ta @ znowu przyszła!:-( A co do badanek, to może spróbuj, co? Może coś się dowiesz? A Twoje wykresiki tempki dobrze wyglądają? Sorki, może za dużo się wypytuję:sorry2:. Jak nie chcesz to nie odpowiadaj. W każdym razie niech sobie @ szybko spada od Ciebie!

Najka wydaje mi sie ze wykres jest oki... nie umiem wkleic linka... juz probowalam ale cos pokazuje blad... tempki porwadze na fertilityfriend...

reklama
Właśnie weszłam do domku:-) :-) :-)
Było cudownie jednak bardzo się cieszę, że do Was wróciłam:tak:
Jutro poczytam, co się działo u Was w zeszłym tygodniu.
Teraz idę odreagować po 30 minutowych turbulencjach:szok:
Całusy dla Wszystkich, do jutra:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry