alek
Mama Frania :)
witajcie..
wybaczcie, że trochę mnie nie było, ale byłam w nie najlepszej kondycji psychiczno- fizycznej:-( ból jajników, plamienia, straszne samopoczucie i najczarniejsze myśli..makabra! teraz dopiero trochę się zbieram jakoś..ale nie jest dobrze..
Antilko witaj:-) czekam na fotki, no i troszkę opowieści
jak było? zadowoleni jesteście? a jak wycieczka na Saharę?
Vonko nie wiedziałam, że podeszłaś do in vitro..przykro mi strasznie, że się nie udało:-( będziecie jeszcze próbować?
Najeczko a co u Ciebie? jak się czujesz? byliśmy wczoraj w Lublinie, pospacerowaliśmy sobie nawet po Krakowskim, mężuś nabył mi konwalie:-)
uściski dla Wszystkich 30-stek!
wybaczcie, że trochę mnie nie było, ale byłam w nie najlepszej kondycji psychiczno- fizycznej:-( ból jajników, plamienia, straszne samopoczucie i najczarniejsze myśli..makabra! teraz dopiero trochę się zbieram jakoś..ale nie jest dobrze..
Antilko witaj:-) czekam na fotki, no i troszkę opowieści
jak było? zadowoleni jesteście? a jak wycieczka na Saharę?Vonko nie wiedziałam, że podeszłaś do in vitro..przykro mi strasznie, że się nie udało:-( będziecie jeszcze próbować?
Najeczko a co u Ciebie? jak się czujesz? byliśmy wczoraj w Lublinie, pospacerowaliśmy sobie nawet po Krakowskim, mężuś nabył mi konwalie:-)
uściski dla Wszystkich 30-stek!

) ,ze az dostalam odcisku na reku
u mnie znowu sterta rzeczy do prasowania...
no czy nie moze byc normalna lagodna wiosna bez takich gwaltownych zmian? ech..