reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie..
nareszcie pierwszy dzień od 3 tygodni bez bólu brzucha! co za komfort mówię Wam:tak: plamienia też się skończyły! hurrrra! mam nadzieję, że to zwiastuje kres tych wstrętnych torbieli!:wściekła/y:
Wagnies wiem, co czujesz..trzymaj się jakoś..ściskam mocno!
Kajduś to wszystko przez te torbiele, które gigantycznie mi urosły po clo i nie chciały się wchłonąć:wściekła/y: ależ się namęczyłam:no: powoli dochodzę już do siebie.., a wizytę mam dopiero 28 maja..wtedy zobaczę, co na to wszystko lekarz:confused:
Najeczko biedaku..mam nadzieję, że jakoś szybko minie Ci ta pracująca sobota:tak: i cieszę się, że Ci lepiej po castagnusie:-)
Lapisku dzięki Kochana za te wypasione fluidy:-D oj! potrzebne są tu nam bardzo..:tak: a Ty zaglądaj do nas częściej:-) buziaczki:-)
Antilko no gdzie te fotki??:baffled:
Ewuś a ja tak nie lubię prasować!:szok:
Novaczka :-)
Moniś no ja jestem, a Ty gdzie się podziewasz Kochana?:-)
Anusia kiedy kończysz antybiotyk?

miłego wieczorka dla Wszystkich:-)

reklama
Dobry wieczorek!
Zaraz idę spać, bo ostatniej nocy coś źle spałam:baffled:. U nas dziś też upał, ale cieszyłam sie z letniego ubranka.
Wagnies kciuki za wizytę u lekarza trzymane wciąż! A z mężem mam nadzieję już się godzisz albo niedługo!:-)
Lapisku piękne fluidy! Złapałam kilka!:tak:
Ewo żelazko OK! Może ja też jakieś fajne sobie sprawię to zachęci mnie to do prasowania, chociaż wątpię!:-D
Novaczko to miłego swiętowania jutro!
Kajduś dzisiaj w miarę dobrze w pracy, zobaczymy jak będzie dalej.:-)
Aluś ciesze się, że już lepiej się czujesz!:tak:No, już rzeczywiscie dość Cię to wymęczyło!
Anusieńko Moniolku Carioca Antilko i inne 30steczki dobrej nocy!

Witam całkiem wieczorkową porą ;-)

Dzisiaj byłam pierwszy dzień w pracy. Kolerzanki bardzo się ucieszyły z mojego powrotu i wyściskały mnie mocno:-). Opowiadania było co niemiara. Mój kierownik stwierdził, że nieobciąży mnie mocno pracą i postara się jak naj mniej mnie denerwować;-):-). Wszyscy byli bardzo mili, szkoda że tylko przez jeden dzień, bo od jutra zacznie się codzienność:baffled:.
Lece się wyspać bo tej nocki z wrażeń prawie nie spałam:no:

Dobrej nocki dla Was wszystkich :happy:

Witajcie kochane 30-stki

Ostatnio nie jestem na bieżąco, za co Was przepraszam, ale mam nadzieje że tu wszystko w porządku.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo cieplutko.

U mnie okresu "lizania ran" ciąg dalszy. Musimy się teraz odbudowac nie tylko psychicznie ale i finansowo :(
Jeszcze nie wiem czy i kiedy będzie nam dane sróbowac ponownie. Wybieram się do lekarza 22-go . Nie mam pojęcia co mi powie.

W każdym razie będę śledziła Wasze starania bo mocno wszystkim kibicuję.

Witaj Vonko kochana! Trzymajcie się z mężem. My o Tobie też pamietamy! Czyli za tydzień do lekarza, to dobrze, napisz nam co powiedział, jeśli będziesz chciała. Ściskam Cię!:tak:

Monik to miły powrót do pracy!:-) Może potem też nie będzie źle!

U mnie tak średnio dziś, opadła tempka i nastrój też trochę. Chociaż i tak jest lepiej niż w ostatnich cyklach, jednak trochę spokojniej.
Dobrego wieczoru!

witajcie wieczorkiem:-)
hmm..coś się chyba czcionki pozmieniały na mniejsze na forum:confused: :-D
Vonko Kochana! trzymaj się i bądź dzielna! jestem pewna, że wszystko najlepsze jeszcze przed Wami! przytulam Cię mocno!
Najeczko..:-( buziaczek
Monik to super, że takie powitanie czekało na Ciebie w pracy:tak: dobra atmosfera między współpracownikami jest naprawdę ważna:-)

a ja dziś miałam młyn w robocie, ale wszystko ogarnęłam:-) po pracy poszłam z mężem na kolacyjkę i w ogóle poczułam się cudownie:-) a najważniejsze jest to, że brzuch mnie nie boli! hurrrraaaa:-D

Kajduś, Moniś, Anusia, Antilko, Ewuś, Carioca:-)

Witam dziewczyny,
a ja mam dzisiaj takie humory, że ciężko mi samej ze sobą wytrzymać :eek: cierpię na niedobór mojego zarobionego faceta :-( i wogóle jakiś nów albo pełnia, nie wiem co, ale do kitu jakoś.

Vonko - cieszę się, że ranki się goją, oby jak najszybciej.

witajcie:)
a myslalam, ze tylko mi sie wydaje, ze czcionki sie zmienily na forum:-)
vonko, jak milo ze sie odzywasz, mysle o Tobie cieplo:)! napisz jakbylo na wizycie:) zycze spokoju i wiary, sciskam mocno!
Najko, jak tam samopoczucie dzisiaj?
Aleczku, ciesze sie ze bole ustapily, na pewno sie wszystko unormowalo:) a w pracy nie przemeczaj sie za bardzo!
Car, ach faceci... musza tyle pracowac?? mam nadzieje, ze humorek dzisiaj lepszejszy:tak:
monik, swietnie, ze tak milo cie przyjeli z powrotem w pracy:-)
moniolek, a Ty juz chyba w wir pracy kompletnie wciągnięta, co??;-):-D

scisikam i milego dzionka!

reklama
Witam:-)
Przepraszam, ale nie miałam czasu wcześniej zająć się zdjęciami. Dziś wieczorkiem może coś mi się uda:baffled:
Mam pytanie do tych dziewczyn, które były nad Soliną. Znacie może jakiś fajny pensjonat blisko jeziorka???
Kajda nie tylko faceci muszą pracować całymi dniami ja już 28 godzinę siedzę w pracy:no:
Vonko myślami jestem z Tobą:tak:
Najko nic się nie martw ja też pracują w sobotę. Damy radę:cool2:
Monik bardzo fajnie, że Cię koleżanki tak miło przyjęły.Oby pracy nie było za wiele:baffled:
Carioca to pewnie przez tę pogodę takie dziwne nastroje:confused:
Sensi trzymaj się
Wagnies:-):-):-)
Moniolku jak w nowej pracy?
Alek torbielom mówimy zdecydowane nie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry