reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie. :happy:
A u nas polepszenie. Katarku prawie nie ma, kaszelek tylko rano i to suchy, więc bardziej z podrażnienia.. Jak tak dalej będzie, to jutro może jakiś mały spacerek? Ładnie na dworku..
Wagnies, taka woda to budzi moje wspomnienia.. Martynia jest pamiątką znad morza..a take molo bylo w Karsiborze, jak bylismy w naszej podróży poślubnej..
Alek- Chmielewską kocham pasjami. Teraz jej mało czytam, ale w swoim czasie płakałam ze śmiechu..
Cariocca- jak tam kupujacy autko? Zdecydował się? Mowiłaś, ze był sensowny..
Moniolku- no to sen faktycznie niezły..;-) ale nie dałaś swojego pudełeczka? Powodzenia i opisz jak było..
Najka- moja maszyna pisząca też czasami tak świruje. Wystarczy, ze wyłączę i właczę przeglądarkę i się uspokaja.. Skąd takie wariactwa, to nie wiem..
Właśnie uruchomiło się moje ryczydełko, bo koniecznie chce pisać na klawiaturze, a mama nie pozwala..:wściekła/y:Muszę się ewakuować.
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko.

reklama
witajcie...
Moniolek- niesamowity sen... ale przed nowa praca to zawsze lekki stres i pewnie on ma wplyw na sny;
Wagnies i Carioca- fajne zdjecia
Alek-dobrze,ze juz czujesz sie lepiej... a z coraz ladniejsza pogoda na pewno bedzie jeszcze lepiej...
Antila- milego wypoczynku i czekamy na zdjecia!

a u mnie cos nowego, w srode bylam w sklepie dziecinnym i podszedl do mnie facet z wizytowka i pytaniem czy mam dzieci,ja mu na to,ze jeszcze nie ale sie przygotowywujemy,to on mi podaje wizytowke i mowi,ze jest wlascicielem daycare i szkoly Montessori ( cos w rodzaju zlobka i przedszkola) a ja mu na to,czy nie mialby dla mnie moze pracy,bo z mojego kraju mam wyksztalcenie nauczyciela ( niemieckiego i rok zaliczony francuskiego),biegle mowie po francusku ( tutaj potrzebuja zawsze nauczycili francuskiego) i od lat pracuje jako niania oraz robie korespondencyjnie ECE ( early childhood education - wczesnego dziecinstwa wychowanie a po polsku chyba zwyczajnie przedszkolanka); no i on mi na to zeby zadzwonic do jego dyrektorki i zobaczymy co sie da zrobic... no i wczoraj dzwonilam,ale jej nie bylo i mam dzwonic dzis o 11-tej... ciekawa jestem co z tego wyniknie. szkola jest dosc blisko mojego domu,wiec by bylo super nawet moze nie musialabym kupowac samochodu... jedno jest pewne,ze w mojej pracy nie zostaje juz dluzej jak do wakacji - moze do polowy lipca; sierpien chce posiedziec w domu i sie wyleniuchowac a od wrzesnia zaczac z nowa energia nowa prace...
a tak a propos spania to wczoraj usnelo mi sie na kanapie okolo 8 wieczorem i o 9 sie przebudzilam i poszlam do lozka,pozniej przebudzilam sie okolo 3 nad ranem,zeby sprawdzic czy Joe juz spi :laugh2:, i dalej w kimono ... no i wstalam jak zwykle o 5h45 i powiem wam,ze bym jeszcze sobie pospala....
milego dnia!

Witam,
autko się jeszcze nie sprzedało niestety, ale są dwa wyjścia - albo się sprzeda albo się nie sprzeda, żadne nie jest straszne :-)

Ewa - no to trzymam kciuki za rozmowę z dyrektorką, koniecznie daj znać jak tylko z nią porozmawiasz!
Moniołek - a to mi miło bardzo, ze mamy podobne zainteresowania. To jest naprawdę frajda tak się cofnąć w czasie, poznać innych pozytwnie zakręconych ludzi, objechać kilka historycznych miejsc. Mnie jest bardzo smutno kiedy nie mogę wziąć udziału w imprezce, ale teraz z wiadomych względów muszę odpuścić. Za to za rok już z maluchem będziemy sobie odbijać :)
Wagnies - piękny krajobraz, dzieki za zdjecie.
Novaczka - :-)

To zowu ja popoludniowa pora... jeszcze w pracy i az mnie cos bierze, bo dyr mnie wkurza, a na polu taka piekna pogoda!!!!

Wagnies witaj :-) zdjęcie śliczne, na pewno odpoczełaś.

Moniolek a jasne ze odpoczelam!!! Tylko szkoda ze tak zimno bylo bo mialam ambitne plany pograc w siatke, ping-ponga, badmingtona... w tu zimnica byla niesamowita... ale za to cos nie cos sie nauczylam: bralam udzial w warsztatach z projektowania logotypow i czerpania papieru....

Wagnies fajne zdjęcie! A jakie nastrojowe!
Najka nastroje dobre... tylko szkoda ze tak krotko....

Wagnies - piękny krajobraz, dzieki za zdjecie.
Carioca a prosze bardzo ;-)

Novaczka super ze Martynia juz zdrowieje... pogoda sie robi piekna to i zdrowko wraca :tak:

Ewa to tzrymam kciuki zeby udalo Ci sie z ta praca!!!

A teraz wrzuce Wam jeszcze jedna fotke:

Zobacz załącznik 37342

No i jestem cała :-) w sumie to z godzinkę klepię mężowi i już bidulek ma powoli dość, ale powiem Wam super jest - ludzie przyjaźni, każdy garnie się do przekazania mi jak największej wiedzy na temat firmy i najważniejszych procedur, mam super pokoik, poprzeglądałam sobie raporty różniste, kuchnia zaopatrzona w kawusię, herbatę, obiadek finansowany w stołówce. Biedny mój mężulo, będzie się musiał znowu przestawić na jedzenie poza domem - ale na pewno kolacyjka to już wspólna. Jestem bardzo zadowolona :tak:

Ewo ale super będzie jak wyjdzie z tą pracą - odległość to też ważny czynnik. Ja do poprzedniej dojeżdżałam 20 km a teraz mam 7 km :tak:

Carioca no niestety mężul nie podziela moich zaintersowań - on za to kocha góry, ale moim marzeniem byłoby przeniesienie się chociaż na jeden dzień w czasy największych zawirowań historycznych - chciałabym spojrzeć na te wydarzenia oczami zwykłych ludzi mieszkających w danej epoce - póki co to mogę sobie pomarzyć ;-)

Wagnies kolejne śliczne zdjęcie - projektowanie logotypów :szok: szacuneczek :tak:

Novaczka super, że córcia już wraca do zdrowia

Najeczko a co to castagnus? No to teraz ta gorsza część cyklu - czyli czekanie ;-)

Dobry wieczór!
Trochę relaksu wieczorkiem, bo dziś trochę zrobiłam do pracki. Może pooglądam coś albo poczytam?
Moniolku to wspaniale, że tak fajnie w pracce! Czyli będziesz miała swój własny pokoik!:-) Ja tez jak coś przeżywam to mam wyrzuty sumienia w stosunku do mężyka, że musi wysłuchiwać i staram się kontrolować troszkę, nie zawsze wychodzi!:-D A castagnus to lek pochodzenia roślinnego, który biorę od tego cyklu, ma on obniżyć prolaktynę i zmniejszyć napięcie przedmiesiączkowe (które ostatnio mnie wykańczało)i dodatkowe krwawienia w cyklu. Zobaczymy.
Novaczko to życzę miłego spacerku jutro!
Ewo super byłoby z tą pracką! A metoda Montesorri jest bardzo ciekawa, trochę uczyłam sie o niej. Jak rozmowa z dyrektorką?
Carioca jeszcze sobie poimprezkujecie! To dziecię będzie od początku rozwijało się historycznie!:-)
Wagnies zawsze takie fajne wypady zbyt krótkie są. Fajnie Cię poznać!
Aluś jak udał sie dzień na świeżym powietrzu?!
Vonko pozdrawki ciepłe, jeśli wróciłaś! Mam nadzieję, ze odpoczęliście!
Dobrej nocy!

witajcie wieczorkiem..
Moniś no to super, że jesteś zadowolona z nowej roboty:-) szybkiego wdrożenia w nowe rzeczy życzę Ci :-)
mnie też to czeka po weekendzie, chociaż ja ani firmy, ani branży nie zmieniłam;-)
Najeczko no dotleniliśmy się dzisiaj wprost rewelacyjnie!:-D najpierw pojechaliśmy do Modlina, tam jest twierdza i bunkry z XIX w., wszystko położone w dzikim lesie- rewelacja!:tak: chyba ze 3 godziny tam łaziliśmy, potem pojechaliśmy do Puszczy Kampinowskiej, a po drodze zobaczyliśmy cmentarz w Palmirach, a potem na koniec wstąpiliśmy nad Zalew Zegrzyński, zjedliśmy obiadek z kolacją i wróciliśmy do domku:-) a Ty bidulku cały dzień w papierach??:confused:
Wagnies miło Cię poznać:-) poproszę o więcej fotek;-)
Ewuś ja przez ten tydzień, to chyba pobiłam rekord w spaniu:szok: :laugh2:
Novaczka ja Chmielewską kocham sercem całym i duszą! :-D od wczesnych lat szkolnych :tak:

miłej nocki..

Witam południową porą!

Ewa - no ciekawa jestem efektów rozmów z dyrektorką!
Alek - znam tą twierdzę, zresztą najdłuższą w Europie. Szkoda, że jest taka podniszczona i że niszczeje dalej :( , jeszcze niedawno były tam koszary, a teraz rządzi tam echo. Moim znaniem fajne miejsce na wypaśmy hotel. A widziałaś ten spichleż nad samą rzeką? - piękna sprawa (też niszczeje :()

reklama
Witam!
Właśnie wróciliśmy z działki od teściowej. A tutaj tak puściutko!:confused:
Aluś wczoraj rzeczywiście większość dnia w papierkach:dry:, ale za to dzisiaj na powietrzu, było całkiem fajnie i odpoczęłam.:tak: Świetnie, że wczorajszy wypad tak Wam się udał!:-) A jak dzisiejszy dzień?
Wagnies jak tam u rodziców?
Carioca :-)
Moniołku odpoczywasz dzisiaj?
Ewo hej, gdzie się podziewasz?
Pozdrawki sobotnie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry