reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dobry wieczór!:)))
Zmęczył mnie dzisiejszy dzień. Jak więcej pochodzę to jakoś podbrzusze mnie bardziej boli:( Mam nadzieję, ze lekarz mnie uspokoi, idę w piątek.
Antilko niech Ci ten guz szybko zniknie! Ekwipunek fajny!:) A w związku z tymi próbami wątrobowymi czeka Cię jakieś leczenie?
Carioca dzięki kochana za troskę!:) Samopoczucie w miarę, tylko ten ból podbrzusza, Ciebie też bolało na początku? Ten cykl pokręcony trochę, tempki 6 dni nie mierzyłam, bo popsuł się termometr, potem zmiana termometru, a te plamienia też w międzyczasie. Owulka mogła być w sumie zarówno 14, jak i 23 d.c. Ciekawe, co powie lekarz!
Ewuś to rozpraw sie szybko z tą bakteria!:) Bardzo sie cieszę z Twojego dobrego nastroju!:)) Ja teżmam w planie 2-miesięczne leniuchowanie, a moze i dłuższe!:) Termin wg OM - 23 lutego:)
Novaczko dziękuję za gratulacje! Może to św. Dominik wyprosił?:)
Leyna napisz jaka Wasza decyzja w sprawie staranek, może jednak...?
Wagnies chyba to nie był mój ostatni teścik!:))
Anusieńko Aluś Sensi uściski! Dobrej nocy 30steczki!

reklama
Aluś to podwójne gratulacje dla przyjaciółki!:))) Staram się zachować spokój!:-D Obym się jutro tak już nie zrywała bladym świtem!:) Miłych snów!

Najeczko to ile ich jeszcze masz? nie wykupuj wszystkich z apteki... zeby dla nas starczylo... ;-)
Alek noga do buta juz pasuje ale jeszcze nie nadaje sie do pokazania tlumom...:szok:

Najeczko dziękuję bardzo i miłych snów życzę, a przede wszystkim spokojnej nocki:tak::-)
Wagnies biedaku..mam nadzieję, że powoli Ci przejdzie..

a ja wstawiłam 3 fotki z Bratysławy na zamkniętym:-D

Ja tylko na momencik, bo padam na ryjek po dzisiejszym dniu, ale z ręką na sercu- jutro nadrobię zaległości BB:tak:
A póki co Najeczko mnie pobolewało jak na @ choć nigdy wcześniej nie bolał mnie brzuch przed @. Ale to trwało dosłownie 1-2 dni. I jeśli możesz to teraz szczególnie się oszczędzaj, żadnego pośpiechu i przede wszystkim nerwów. I najlepiej kanapowy tryb życia, dużo leżenia i odpoczynku. Wiem, że to nie brzmi najciekawiej, ale ja od samego początku (w 5 tygodniu byłam u lekarza) dostałam takie właśnie zalecenia i do tego jeszcze leki, bo miałam przeraźliwie niski prg. Ale Twoje wyniczki są super, ale zawsze warto dmuchać na zimne.

witajcie,
kuracje bakterii juz zaczelam.... dostalam antybiotyk i mam go brac dwie tabletki rano i wieczorem po posilku przez 7 dni... na razie tylko ja, w piatek HSG wedlug planu i wtedy tez spytam o Joe...
no i dzis scielam wlosy - ciotka dzieci jest fryzjerka i obciela mi wlosy na prosto... w lipcu jak sie wybiore do Toronto to oddam je na peruki dla chorych na raka... w weekend postaram sie zrobic jakies fotki i je zamieszcze...
wybaczcie,ze nie popisze teraz, jestem potwornie zmeczona i musze jeszcze ugotowac obiado-kolacje... jutro sie odezwe z samego rana...
dobrej nocki!

Witajcie ja tylko na momencik, dziś czeka mnie dłuuugi dzień w pracy:baffled:

Najeczko próby mam po raz kolejny powtórzyć za dwa tygodnie wszystkie wskaźniki są dobre oprócz ASpAt.Chociaż ostatnio był już na górnej granicy normy.Jeżeli sam się nie obniży do około 20 to mam brać Esentiale Forte.Powinnam ewentualnie zrobić badania w kierunku wzw B i C.Mam jednak nadzieję, że nie będzie to konieczne.
Udało Ci się dzisiaj troszkę pospać:confused:
Anusieńko w takim razie nie smaruję niczym, mam nadzieję, że szybko samo się wchłonie:tak:
Aluś to może ja też się skuszę na wrześniowe testowanko:confused:Wczoraj widzieliśmy z moim M sześć lecących bocianów:-)
Wagnies wybierasz się na Wianki?
Ewo masz teraz całkiem krótkie włoski?
Carioca , Sensi, Maraniko, Novaczko, Vonko, Leyna:happy:

No to witajcie tego ranka... jeszcze tylko jutro i weekend.... jakos sie nie przepracowalam w tym tygodniu:tak:

Antila na razie mam plany zeby pojsc na wianki ale okaze sie pewnie dopiero w sobote czy pojde (mam impreze imieninowa taty i musze jechac do rodzicow)

Ewa to czekam na zdjata w nowej fryzurce:tak:

Maraniko nie przemeczaj sie tak!!!

Alek ja tez mam nadzieje ze szybko mi przejdzie bo caly czas w dlugich spodniach zapychac to niezbyt mila prespektywa... szczegolnie w lecie...:-(:szok::no:

pozdrowionka dla calej reszty

reklama
witajcie,
Antila- tak mam je krotkie ale nie bardzo krotkie... po prostu sciete na prosto na wysokosci "na ramionach" ... Joe jeszcze nie widzial.... nie bedzie zbyt zadowolony,bo chcial zebym tylko je podcieniowala...
Wagnies- fotkami zajme sie dzis wieczorem lub jutro ...
Najko-jak sie czujesz? mam nadzieje tez,ze sobie dzis pospalas normalnie...
Alek- jestesmy jak najbardziej umowione na wrzesien :tak:
Sensi- Kubus na pewno jeszcze ciut nabierze cialka :-)
Leyna- rzeczywiscie jesli ona nie lubila drugigo imienia jeszcze bardziej ... ja jako dziecko wrecz niecierpialam mojego drugiego imienia,a teraz mi sie ono podoba :tak:...

mam calkiem niezly humor,tylko czuje sie dziwnie... migrena mnie nie oposzcza juz od wtorku wieczor... no i jakos mi tak dziwnie....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry