Carioca77
BeBonka
Ja tak na chwilkę kochane zaglądam, bo mam troche dzis latania w zwiazku ze slubem.
Najeczko - mnie pobolewał brzuch małpowo i to ponoc zupelnie normalne. Jesli bol jest spory to nalezy wziac no-spe ktora jest przeciwskurczowa i powoduje ze macica jest "zrelaksowana".
Kajuniu - ja wybrałam wojewódzki z dwóch powodów primo: mój ginekolog tam pracuje, secundo: mają najlepszy oddział neonatologii w województwie, a ja mam lekkiego stresa związanego z tym naszym konfliktem serologicznym. A poza tym wszędzie lepiej niż w szpiatlu PCK w Redłowie. Tan napewno nigdy póki bedę przytomna z własnej woli więcej nie pojadę.
Najeczko - mnie pobolewał brzuch małpowo i to ponoc zupelnie normalne. Jesli bol jest spory to nalezy wziac no-spe ktora jest przeciwskurczowa i powoduje ze macica jest "zrelaksowana".
Kajuniu - ja wybrałam wojewódzki z dwóch powodów primo: mój ginekolog tam pracuje, secundo: mają najlepszy oddział neonatologii w województwie, a ja mam lekkiego stresa związanego z tym naszym konfliktem serologicznym. A poza tym wszędzie lepiej niż w szpiatlu PCK w Redłowie. Tan napewno nigdy póki bedę przytomna z własnej woli więcej nie pojadę.
) co prawda mamy tu szpital specjalistyczny ALE np. jak urodzą się dzieci z niższą wagą niż 2000g to dzieci transportowane są do Gdańska na Zaspę :-( kiedyś było to w krótszym czasie bo helikopterem a teraz karetka z Gdańska musi być wysłana, bo nasz szpital nie posiada takich inkubatorów dla wcześniaków
dlatego ja pewnie będę rodziła na Zaspie :-)
brzuszek mam już spory, a jutro jadę do INVICTY na usg4d
a tu foteczki mojego brzusia 

a zdjęcia maluchów z USG mam jak na razie tylko z 8tc
jutro będę miała więcej - napewno wkleję 
ale jaki będzie efekt