reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ja tak na chwilkę kochane zaglądam, bo mam troche dzis latania w zwiazku ze slubem.

Najeczko - mnie pobolewał brzuch małpowo i to ponoc zupelnie normalne. Jesli bol jest spory to nalezy wziac no-spe ktora jest przeciwskurczowa i powoduje ze macica jest "zrelaksowana".

Kajuniu - ja wybrałam wojewódzki z dwóch powodów primo: mój ginekolog tam pracuje, secundo: mają najlepszy oddział neonatologii w województwie, a ja mam lekkiego stresa związanego z tym naszym konfliktem serologicznym. A poza tym wszędzie lepiej niż w szpiatlu PCK w Redłowie. Tan napewno nigdy póki bedę przytomna z własnej woli więcej nie pojadę.

reklama
Witam!
Dzisiaj spałam już trochę lepiej!:) A przede wszystkim padłam ok.22.
Chciałabym, żeby było już po wizycie u ginka. Jeszcze dzień. Tempka ładnie się trzyma, piersi pobolewają, brzuch, rzeczywiście, jak leżę lub siedzę mniej albo wcale. Dobrze, że już lada dzień wakacje. Teraz widzę, jaka to stresująca praca i jak biegam po korytarzach i ile spalam energii. Zobaczyłam to, kiedy od tych kilku dni staram się zwolnić i uważać. Czasem jest trudno z dziećmi, szczególnie mnie chłopiec z Zespołem Aspergera wymęczył, bo akurat ma bardzo złe dni i dużo krzyczał, a dawno mu się to nie zdarzało.
Wagnies teścik mam jeszcze tylko jeden, moze powstrzymam się, żeby nie kupić wiecej!:) Niech Ci ta nóżka zdrowieje!
Maraniko dzięki za rady, będe się starała!:) Co u Ciebie? Mąż jest w domku?
Ewo powodzenia!:)) Pogoń migrenę! Piszesz, że dziwnie się czujesz, to znaczy jak?
Antilko mam nadzieję, że Twoje następne wyniki będą lepsze! Sześć bocianów!:-);-)Niech szybko Ci minie ten długi dzień w pracy!
Carioca dzieki, spytam lekarza o Nospę. Powodzenia w złatwieniach przedślubnych!:-) To za 2 tygodnie z kawałeczkiem!
Aluś Kajuniu i wszystkie 30stki pozdrowionka!

Juz nie moge sie doczekac kiedy wybije 16 i wyjde z pracy! Jestem zla i musze sobie poprawic nastroj... a jeszcze tylko jutro i weeekend...

A dzis wlasnie dostalam bilety na koncert Roberta Kasprzyckiego 30.06 - juz sie ciesze bo chetnie sobie poslucham jego piosenek...

Najka to nie przemeczaj sie za bardzo!!! No i mam nadzieje ze teraz juz bedziesz mogla sie wyspac... bo jak nie teraz to kiedy? ;-)

Najka a jak Ty się dzisiaj czujesz świeża mamusiu :-)

Kajuniu - ja wybrałam wojewódzki z dwóch powodów primo: mój ginekolog tam pracuje, secundo: mają najlepszy oddział neonatologii w województwie, a ja mam lekkiego stresa związanego z tym naszym konfliktem serologicznym. A poza tym wszędzie lepiej niż w szpiatlu PCK w Redłowie. Tan napewno nigdy póki bedę przytomna z własnej woli więcej nie pojadę.

Carioca dziękuję za odpowiedź :-) ja generalnie jestem z Kościerzyny (może wiesz gdzie to jest :confused:) co prawda mamy tu szpital specjalistyczny ALE np. jak urodzą się dzieci z niższą wagą niż 2000g to dzieci transportowane są do Gdańska na Zaspę :-( kiedyś było to w krótszym czasie bo helikopterem a teraz karetka z Gdańska musi być wysłana, bo nasz szpital nie posiada takich inkubatorów dla wcześniaków :wściekła/y: dlatego ja pewnie będę rodziła na Zaspie :-)

Kajuniu - to Ty już w 5tym miesiącu!!!! Napisz nam tu jak się czujesz, jak maluchy, wklej nam jakies zdjecie brzuszka i takiego podwójnego usg!

nooo czas leci nieubłaganie :-D brzuszek mam już spory, a jutro jadę do INVICTY na usg4d :tak: a tu foteczki mojego brzusia :zawstydzona/y:

;-) połówkowy brzuszek ;-)

20 tc :))

p8040021gy8.jpg

p8040022ga4.jpg

p8040023kd9.jpg

Kajuniu - no nie żartuj, jak bym miała nie wiedzieć gdzie jest stolica Kaszub :cool2:
Brzuszek masz bardzo zgrabny, tak jak reszta uwidocznionej na zdjęciu mamusi. Upraszam się koniecznie o zdjęcie usg bliźniaków jak będziesz miała, nie widziałam nigdy czegoś takiego.

Najeczko - a to masz wakacje? No to świetnie Ci się ułożyło na pierwszy trymestr, bedziesz mogła się wysypiać, wcinać świeże owoce, no i tych prychająco-kasłająco-kichających latem jest zawsze mniej.

Wagnies - coś w pracy Ci skiepścilo humorek?

Kajuniu - no nie żartuj, jak bym miała nie wiedzieć gdzie jest stolica Kaszub :cool2:
Brzuszek masz bardzo zgrabny, tak jak reszta uwidocznionej na zdjęciu mamusi. Upraszam się koniecznie o zdjęcie usg bliźniaków jak będziesz miała, nie widziałam nigdy czegoś takiego.

Carioca w takim razie zapraszam do serca Kaszub :tak:
a co do brzuszka - to rośnie już w boki :cool2: jak na zdjęciach jest na razie duża piłeczka z przodu ;-) zobaczymy potem :shocked2: a zdjęcia maluchów z USG mam jak na razie tylko z 8tc :blink: jutro będę miała więcej - napewno wkleję :tak:

Helloł :-)

Antila ja też troszkę się uśmiałam z Twoich akrobacji rowerowych, musiałaś się nieźle natrudzić żeby z taką precyzją guza nabić :-D

Oluś gratulacje dla przyjaciółki :tak:a wrzesień to już bardzo niedługo :-)

Anuś nie odpisywałam, bo miałam znowu dzisiaj dzień nasiadówek w pracy. Kochana napisz w takim razie jaki plan u Ciebie - ja się dopisuję już od następnej @ czyli w połowie lipca, umowa na bank będzie na czas nieokreślony :tak:a Leszek stoi w korku w Katowicach i dzwoni do mnie jaki jest koncert na Śląskim - załamka, cały facet :no:

Ewo a jak wyszła Ci ta bakteria, bo chyba niedoczytałam - na posiewie czy cytologii? Najważniejsze, że jest znana przyczyna

Wagnies a co to za nerwy

Najeczko dobry plan - teraz kanapa niech będzie Twoim najbliższym przyjacielem

Sensi najważniejsze, że Kubuś bryka i jest ok

Kajunia brzusio prześliczny

Carioca, Novaczka, Maraniko, Monik, Leyna, Vonka pozdrowionka

Wczoraj znowu byłam u rodziców trochę im powiedzieć na co mają zwrócić uwagę przy sprzedaży a w końcu ustaliliśmy, że mój brat będzie przy nich przy podpisywaniu umowy i u notariusza. Dzisiaj ściana deszczu na mnie spadła - do teraz mi się kostium suszy przemoczony całkowicie - boję się co by się nic z nim nie stało, bo to jeden z moich ulubionych. Wykończył mnie zeszły tydzień więc na odstresowanie siedzę z zieloną maską - wyglądam jak glon :-pale jaki będzie efekt :-D

no nie, wlasnie mi posta zżarło!!
cały dzien jest do bani jakos jak widac:no:
na pocieszenie przed chwila zjadlam cala paczke chipsow, a wczesniej szarlotke z lodami... @ sie zbliza;-)a teraz mnie zoladek boli i mam wyrzuty sumienia, ze to zjadłam:wściekła/y:ale musialam jakos sie pocieszyc - dzis mielismy stluczke, pisalam na glownym. ledwo co z parkingu wyjechalismy... ja nie wiem, ludzie sa bez wyobrazni:no:naprawa ma potrwac nawet do 3 tyg, a my za tydz, urlop rozpoczynamy. postaramy sie o auto astepcze, albo moze rodzice pozycza. ale kurcze, akurat teraz to sie musialo stać.. co za pech:dry:
w pracy duzo obowiazkow, dzien za dniem szybciutko mija. a ja odliczam dni do urlopu. musze sie oderwac od tego wszystkiego.
wybaczcie, ze dzis tak egoistycznie o sobie..
pozdrawiam wszystkie cieplo!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry