reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Leyna napisz jaka Wasza decyzja w sprawie staranek, może jednak...?

to już postanowione - odkładamy staranka na rok a potem bierzemy się ostro do roboty ;-) rok zleci szybciutko :tak:
a liczę na to, że te z Was, które jeszcze nie zaciążyły będą się mogły w międzyczasie pochwalić ładnymi rosnącymi brzuszkami :tak:

reklama
Witajcie,

Wlasnie dotarlam do pracy.... Boze jaka jestem niewyspana :-(
Wczoraj spotkalam sie z moja przyjaciolka, nie widzialam sie z Nia ponad 3 lata, przyleciala ze stanow ze swoja corcia... calkiem milo spedzilysmy popoludnie - i wszystko byloby fajnjie gdyby nie nawalnica ktora sie wieczorem zerwala... a na dodatek wszystkiego zatrzasnelam sobie kluczyki w aucie i moj mezulek w nocy musial przyjezdzac z zapasowymi:no::shocked2: no poprostu zdolna jestem.....

Kajunia wow... jaki sliczny brzusio.... chetnie podgladnelabym jego lokatorow ;-)

Carioca wczoraj humorek to nawet nie w pracy mi sie popsul tylko moja siostra mnie wkurzyla....

Moniolek to mam nadzieje ze w ten weekend sobie troche odpoczniesz!

Kajda coz za dziwne menu mialas? hmmm... dziwne zachcianki....

Antila jak tam Twoje rowerowe podboje? Mama nadzieje zes cala i zdorwa i nigdzie wiecej guza nie nabilas :-D;-)

Najeczko jak samopoczucie mamusiu?

Cześć Wszystkim:-)
Wagnies wczoraj odpuściłam sobie rowerek ze względu na utrudnione siedzenie;-)
Ja też wczoraj późno do domku wróciłam, bo musiałam się odstresować po pracy i teraz głowami pęka.
Moniolku zapytam o tę maseczkę, wszędzie szukam jakiejś fajnej relaksującej.Ważne, aby potem nie dawała efektu "ściągania"
Kajuniu śliczny brzuszek:tak:Strasznie szybko ten czas leci:happy:
Anusieńko:happy:
Najeczko Ty dzisiaj chyba masz wizytę u gina:confused:
Carioca czym jedziecie do ślubu, bo Ty chyba nie konno:confused:

Przepraszam że się tak wtrącę i to rada chyba raczej juz po czasie ale Antilko na stłuczenia i siniaki pomga maśc arnikowa łagodzi i ułatwia wchłanianie krwiaczków bez problemu można kupic w aptece za niecałe 5 zł

Witajcie!
Ja już po zakończeniu roku szkolnego! Jeszcze tylko w poniedziałek do pracy, ale tak w zasadzie to wakacje są!:-) Od czasu do czasu mnie mdli, ale to chyba za wsześnie, może psychika tak działa? Do lekarza idę na 15, proszę pamiętajcie o mnie! Bo trochę sie boję...
Kajuniu wczoraj już nie pisałam, bo wieczorkiem jeszcze w pracy musiałam być, a jak wróciłam to tylko zajrzałam tutaj i poszłam spać.:) Czuję się tak różnie, ten ból podbrzusza jeszcze mnie niepokoi, ale na szczęście dziś lekarz. I tak jak pisałam lekkie mdłości. I czekam na wizyte u ginka. Bardzo!:) Twój brzusio fajowy!:tak:Czekam na zdjęcie z usg!:)
Carioca rzeczywiscie nieźle się ułożyło, że I-szy trymestr latem!:) Teraz kombinujemy, zeby ktoś za nas do Karwi pojechał, wpłaciliśmy zaliczkę. Ale nic to, najwyżej stracimy. A ja trochę bałabym się jechać tak daleko już za 3 tygodnie. Udało Wam się juz większość załatwić ze spraw przedślubnych?
Moniolku jak kostium i efekty po zielonej maseczce?:-D I czy dobrze zrozumiałam, że staranka pełną parą rozpoczniecie za miesiac?:-)
Kajduś rzeczywiściepech z tym autem!:no: Ale na pewno coś załatwicie i urlop niedługo! :-) Jak samopoczucie dzisiaj?
Leyna cóż, ale wpadac tutaj zawsze możesz!:)
Wagnies nieźle z tymi kluczykami! Ale fajnie, ze miłe popołudnie! Samopoczucie moje jak wyżej pisałam, mam nadzieję, że baardzo sie poprawi po wizycie u ginka!
Uściski 30stki!

reklama
A ja wlasnie juz sama siedze w pracy... skonczylam wypisywac 15 umow, przekserowalam prawie 150 stron i mam czas na BB... jak dobrze ze jutro weekend - dla mnie imprezowy;-)

Najka wlasnie wybila 15 wiec pisze jedna reka:tak::tak::tak:... no i czekam na relacje! - zreszta nie tylko ja;-)
Antila to dzis tupot bialych mew... ;-):-D:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry