reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

leże sobie i tak tu do Was zaglądam..;-)

Ewuś biedaku! to się nacierpiałaś na tym badaniu:no: a laparo nie jest takie straszne podobno.., ta moja przyjaciółka, która jest teraz w ciąży po ivf miała dużo wcześniej robione hsg, wyszło bardzo dobrze- oba jajowody drożne, no więc starali się dalej, potem mieli 3 inseminacje i ...nic! lekarz podejrzewając endometriozę u niej zalecił laparo, no i co się okazało?? żaden jajowód nie był drożny- jeden całkiem sklejony, a drugi poskręcany- generalnie źle! i co?? 2 miesiące po laparo zdecydowali się na ivf i od razu sukces!:tak: tak więc Ewuś będzie dobrze..tak, czy inaczej:tak:
Antilko:-) jak Twoja ,,śliwka''?;-):-D
Anusia a Ty jak się czujesz?

kurcze! chyba przez tą zmianę pogody tak się czuję beznadziejnie..:sick:

reklama
zapomnialam wam napisac,ze jesli w wakacje bedzie jakas kanselacja to moze zrobia mi wtedy... no ale musze czekac.... ciesze sie z tych badan bo przynajmniej wiadomo co dalej .... teraz musze zlosliwie jeszcze napisac do pretomasza,zeby mi powiedzial czy dalej mam sie obserwowac i probowac naturalnie....
wiecie,co mi moja mama powiedziala,ze podobno w Polsce sa plany zakazu "in vitro"... czy to mozliwe?

Aluś "śliwka" zamieniła się w fioletową plamę:-D
Ewo teń kamień pewnie w pęcherzyku żółciowym:confused:Rozumiem Twoją złość, ale ja całym sercem identyfikuję się z tymi strajkującymi dziewczynami. Mają prawo strajkować ponieważ mają prawo żyć a uwierzcie mi za 800 zł nie da się przeżyć. Nie da się również ciągle pracować po 36 godzin ciągiem z powodu braków kadrowych:wściekła/y:Oczywiście pomoc w szeroko rozumianych nagłych przypadkach jest udzielana:-(Z drugiej strony można zadać pytanie jakim prawem nie ma w szpitalach pieniędzy na leki i sprzęt.Jeżeli sytuacja się nie zmieni to nie tylko nie będzie miał nas kto leczyć, ale także nie będzie czym:wściekła/y:
Najeczko spokojnie betka wskazywała począteczek ciąży:-)
Anusieńko Ty to fachura jesteś:happy:

Antila- ja w ogole nie rozumiem co sie w tej Polsce dzieje? jak zawsze mowie i powtarzam,ze mimo iz Polka jestem ale mieszkam poza krajem,wiec uwazam,ze nie mam prawa do glosowania i decydowania co tam sie dzieje,tak po dzisiejszych wiadomosciach o poczynaniach pana prezydenta, pierwsza sie wstawie na kolejnych glosowaniach prezydenckich.... on sie chyba z ksiezyca urwal... a co do plac Antila,ja sie zgodze,ze nieadekwatne do zarobkow,ale z drugiej strony,tak byc nie moze,zeby lekarze mogli strajkowac,bo przeciez w leczeniu czas gra wielka role... ja tez nie rozumiem czemu nie ma pieniedzy w szpitalach na leki i sprzet,ze o personelu nie wspomne... po prostu ta polska logika i mentalnosc mnie rozkladaja....

Ewciu nie jesteś sama, ja mimo, że na miejscu też nic nie rozumiem:no:Afera goni aferę, a my zajmujemy się Teletubisiami ,albo Czterema Pancernymi:szok:

o czterech pancernych nie slyszalam.... az przykro nawet myslec co sie dzieje w tym kraju....
a a propos teletubbies,mam fotke i wkleje za chwile do naszego watku,bo nie wiem,czy legalnie moge tutaj...

Najeczko dzidzia rosnie w Tobie i tak ma byc!!!! A owu byla opozniona stad ten poslizg!!!
Alek zdrowka zycze!!!
Ewa trzymaj sie kochana!!! To wszystko co przechodzimy teraz to dal naszych fasolek robimy zeby byly zdrowe. Wiem ze latwo mi mowic ale moze tak musimy sobie tlumaczyc wszystko zeby nie dolowac sie... Na pewno doczekasz sie fasolki!!!
A jesli chodzi o kwestie strajku lekarzy i pielegniarek to popieram Antile i mam takie samo zdanie jak Ona. Obracam sie troche w tym srodowisku, mam wiele znajomych pielegniarek i lekarzy i widze jak wyglada ich praca, a jak ich placa. To jest poprostu chore!!! Tyle lat nauki, tak ciezka praca... kiedy my np swietujemy oni siedza w pracy i dostaja marne 800 zl z ktorych niejednokrotnie musza utrzymac rodzine.....

bedzie dobrze... teraz przynajmniej nie bede sie stresowala czy jestem w ciazy czy nie przed kazda @
A moze wlasnie teraz Wam sie uda.....

Antila idziesz jutro na wianki?

pozdrawiam pozostale kobitki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry