alek
Mama Frania :)
leże sobie i tak tu do Was zaglądam..;-)
Ewuś biedaku! to się nacierpiałaś na tym badaniu
a laparo nie jest takie straszne podobno.., ta moja przyjaciółka, która jest teraz w ciąży po ivf miała dużo wcześniej robione hsg, wyszło bardzo dobrze- oba jajowody drożne, no więc starali się dalej, potem mieli 3 inseminacje i ...nic! lekarz podejrzewając endometriozę u niej zalecił laparo, no i co się okazało?? żaden jajowód nie był drożny- jeden całkiem sklejony, a drugi poskręcany- generalnie źle! i co?? 2 miesiące po laparo zdecydowali się na ivf i od razu sukces!
tak więc Ewuś będzie dobrze..tak, czy inaczej
Antilko:-) jak Twoja ,,śliwka''?;-)
Anusia a Ty jak się czujesz?
kurcze! chyba przez tą zmianę pogody tak się czuję beznadziejnie..:sick:
Ewuś biedaku! to się nacierpiałaś na tym badaniu
a laparo nie jest takie straszne podobno.., ta moja przyjaciółka, która jest teraz w ciąży po ivf miała dużo wcześniej robione hsg, wyszło bardzo dobrze- oba jajowody drożne, no więc starali się dalej, potem mieli 3 inseminacje i ...nic! lekarz podejrzewając endometriozę u niej zalecił laparo, no i co się okazało?? żaden jajowód nie był drożny- jeden całkiem sklejony, a drugi poskręcany- generalnie źle! i co?? 2 miesiące po laparo zdecydowali się na ivf i od razu sukces!
tak więc Ewuś będzie dobrze..tak, czy inaczej
Antilko:-) jak Twoja ,,śliwka''?;-)

Anusia a Ty jak się czujesz?
kurcze! chyba przez tą zmianę pogody tak się czuję beznadziejnie..:sick:
Rozumiem Twoją złość, ale ja całym sercem identyfikuję się z tymi strajkującymi dziewczynami. Mają prawo strajkować ponieważ mają prawo żyć a uwierzcie mi za 800 zł nie da się przeżyć. Nie da się również ciągle pracować po 36 godzin ciągiem z powodu braków kadrowych
Oczywiście pomoc w szeroko rozumianych nagłych przypadkach jest udzielana:-(Z drugiej strony można zadać pytanie jakim prawem nie ma w szpitalach pieniędzy na leki i sprzęt.Jeżeli sytuacja się nie zmieni to nie tylko nie będzie miał nas kto leczyć, ale także nie będzie czym