Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Alek! Ja to już nie wiem. Z jednej strony dobrze się stało, że nie wpadliśmy i teraz się staramy o dzidzię w pełni świadomie, z drugiej żałuję bo to staranie strasznie długo już trwa.... Może wkrótce...
Witajcie. Jestem całkiem świeżą mamą, a w zasadzie będę. Mam 34 lata i od 4 tygodni w pierwszej ciąży. Jeszcze nie potwierdzona przez lekarza, ale testy pozytywne. Mam mnóstwo wątpliwości, ale wizyta dopiero na początku października. Mdłości żadnych, więc nie wiem czy się cieszyć, że mnie to omija, czy cierpliwie czekać... Mam nadzieję, ze będzie w porządku, bo po pigułach anty miałam trochę kłopotów z miesiączką. No i wiek i te zagrożenia Downem.. Chyba za dużo czytam. Pozdrawiam mamy dojrzałe wiekiem i te całkiem młode.
Oj!!! nieczytaj ty tyle!!!! bo sie w nerwice wprowadzisz!! a mowie to z wlasnego doswiadczenia!!!!Ja mialam ciaze obumarla i co chwile czytalam teraz jakies artykuly o poronieniach pustych pecherzykach itd....trzeba myslec pozytywnie!!!bedzie wszystko dobrze i juz!!! npo i witamy cie!!!
Agunia mdlosciami sie nie martw .To nic przyjemnego,zwlaszcza jak dochodza wymioty. Ja w pierwszej ciazy dostalam w 5 tygodniu i mialam ich serdecznie dosc.
WITAJ AGUNIA ! tak jak mówi Lilith - za dużo nie czytaj albo patrz na to z dystansem, zagrożenie Zespoem Downa to jeszcze nie w Twoim wieku Jak byś miala tak z 10 więcej...Pozdrówka, dbaj o siebie