reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

eloo:-)
Muma buziaki dla Olinka, eeech... nie wiadomo kiedy tak urósł i ruchliwy sie zrobił;-):-) ja tez nie wierze jak patrze jak Młoda czołga sie po całej podłodze, tyłek juz próbuje podnosić, jak sie zaprze stopami to na czworaka stoi,... masakra! a jeszcze chwilke temu kokonik w łóżeczku sie wydzierał;-):-)
...ech...a tak dobrze sie w domku siedzi i kase dostaje :-D

eeeeech.. i to jaką kase!!! :-D wczoraj zagądnełam na konto a tam 60% pensji:szok: kurde masakra jakaś:szok: jak zyć panie! jak życ! ;-):-D:-D
a serio to Młoda do żłoba sie dostała, dofinansowanego przez miasto, wiec nie pójdziemy z torbami. bede z nią chodzić tam na poczatku... hyhy widziałam sale ze stolikami i krzesełkami żłobkowiczów, krzesełka oparciami tak może do pół łydki mi sięgały:-D:-D usmialiśmy sie z tego świata krasnali :-D

reklama
Cześć Dziewczynki, wita się Pani komarowa:)

Dziś super noc minęła, wprawdzie Jagoda poszła spać o 23:30, ale spała do 11:00 z jedną pobudką o 2:30. Wyspałyśmy sie za wszystkie czasy,teraz Jagoda teraz też śpi:)

Muma, jak czytałam Twój post to aż mnie serduszko ścisnęło.
Ty jesteś bardzo ciepłą kobietą. Oluś i Julka i oczywiście eMek mają szczęscie:)

Kok.o
super, że ze żłobkiem się udało. Od kiedy zaczynacie???
U mnie też w tym miesiącu 60%...eh..no ale nic..z drugiej strony siedzenie z dzieciaczkiem jest bezcenne:)

Aleksis.. nie puszczamy....

Przepraszam, że nie każdej z osobna, ale chce wskoczyć pod prysznic póki mogę:) bo jadę do lekarza.

Caluję

helloł

i jestem ja ,byłam na mikro o jaki obłęd boski :-)uwielbiam się tak dopieszczać :-) Pani komarowa to Ty fajnie masz jak tak Jagódka śpi :laugh2:zdaj relację po wizyce...

tere fere
uśmiech masz pewnie porażający :tak:;-) ja zawsze chciałam ,ale się bałam ,chociaż ostatnio jak robiłam zębala to Pani doctor powiedziała ,że mam najwyższą z bieli :-)chyba nie jest źle :sorry::laugh2:

szyszka
no nie źle jedziesz po bandzie :-)we dwójkę ;-)

ja M zabiorę na mikro :-)

reklama
Do góry