reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej,

kasica - no to &&&&&&& dla siostruni !
:-) Iteraz wiesz, ona urodzi a Ty dowiesz się o II bo równowaga musi być !! &&&&&&:tak::tak:

Aleksis &&&&&&&&&& :tak::tak:

My dziś, tzn ja dziś znów nieprzytomna, trzecia noc z rzędu między pierwszą a czwartą mniej więcej nie śpimy.. Skubany ma tyle energii wtedy i takiego powera , że nie ma siły najpierw trza się bawić,. Potem go usypiam ale nie ma siły kończy się u nas w sypialni i tam od razu chrapie:-D To chyba zęby bo pakuje paluch z prawej strony i koopska ma rzadsze ciągle (katiuszka - chyba nie zawsze takie muszą być ale to często towarzyszy ząbkowaniu). Kupiłam już to mleko bez laktozy wcześniej bo teraz to się już boję.

Ogólnie jestem nieprzytomna.

Jutro jedziemy z Julką do Łodzi, nie wiem czy znacie takie karty Magic the Gathering ? (może eMy grają?:-p). Julka się tym zajmuje już od roku i jutro jest jakieś święto tej gry i za darmo dają talię ale trzeba parę godzin spędzić na rozgrywkach.
No to ona do klubu z kolegami, my do centrum handlowego ale najpierw idę na usg piersi. Z racji tego , że mama miała raka powinnam robić co rok a teraz mi 2 lata śmignęły - trochę się stresuję ale mam nadzieję, że będzie dobrze:tak:

Powinnam posprzątać ale nie mam siły chyba;-)
Miłego dnia !!!:-)

reklama
hej wszystkim!!!
Muma łączę się w bólu:baffled: u nas to samo, z tym, że mały po pobudce nie bawi się a płacze:-(co go uspokoję, to znowu. Dzisiaj już nie miałam siły i jak tylko zaczął się krecić i jęczeć od razu na śpiąco paracetamol i w miarę był spokój. O 4 wzięłam go na spiocha na karmienie, wypił całą butlę i spał u mnie w łóżku tak gdzies do 7:30. Nawet źle nie było z nim, tylko, ze jak ja się rozbudze o tej 3 nad ranem, to tak do 5 zasnąć nie mogę:no: ehhh kiedy się wyśpimy, nie? :baffled:
A tej gry nie znam:no: z resztą ja żadnych gier nie znam...no oprócz pasjansa..tetrisa...no i w wojnę, ale to w karty:-D nawet nie siadam, żeby się chociażby zapoznac, bo znając mnie, zaraz bym się wciągnęła. A średnio mi się uśmiecha siedzieć po nocach i grać;-)
Kciuki za badanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A właśnie...chyba zawaliłam z tym wczorajszym testem:baffled: zrobiłam go w domu, zapakowałam jak trzeba i poszłam do przychodni go zostawić. A tam zamknięte:szok: kurka...zapomniałam, ze w czwartki przyjmują do 12:30:baffled: No i co teraz? zanieść dzisiaj? yyy ten wynik będzie wiarygodny? caterina może Ty się orientujesz? ten test to wyglądał tak, że taki długi patyczek wkłada się "tam" pobiera się wydzielinę i pakuje do pojemniczka plastikowego. No i nie wiem, czy taki z wczoraj będzie w stanie coś pokazać, bo przeciez cały czas tam się chyba bakterie jakies tworzą, nie? bożeeee jeszcze mi wyjdzie niewiadomo co:szok:

kasica kciuki za siostrę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby poszło szybko, bezproblemowo i bezboleśnie!!!!!! za Ciebie też kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& może to jednak nie na @??????:tak:
Kurka...napiłabym się kawki, ale mleka nie mam:crazy: odkąd eM się wziął za zamówienia, to tak to właśnie wygląda:angry: pustki wszędzie!!!!

Ostatnia edycja:
katiuszka - ja mam mleko, wpadaj !!:tak::-)

A ten Twój patyczek to się już chyba nie nada , co caterina ? Pewnie tak jak piszesz już się namnożyło 'niewiadomo co ';-)

Ja w te karty też nie gram, chciała mnie uczyć w wakacje ale jakoś nie mogłam się skupić, 1000 innych myśli człowiek ma w głowie ..:happy2:
Ale fajnie, że już weekend , trochę się inni z Olusiem pobawią:-p

A na to usg to idę do doktorka (zresztą ponoć dobry specjalista ) co jak byłam na monitoringu owulacji to mi powiedział: proszę pani, nie ma co czekac, tutaj tylko in vitro - pani wiek, wyniki męża, zapraszam do nas :-D
(tere fere -jeden z szefów Salve)

Ostatnia edycja:
Muma wstawiaj już wodę!!! zaraz będę;-):-D
Wiesz...może idź do innego doktorka:baffled: ten od razu nawymyśla niewiadomo co:baffled:
U nas dziś pada i duuuże ochłodzenie. Z jednej strony dobrze, bo już było za gorąco. Wczoraj w nocy 29st:szok: spać się nie dało. No a z drugiej...to jak się rozpada, to może lac do kwietnia:baffled:
Młody śpi, chyba i ja się walnę na pół godzinki chociaż, bo niewiadomo co za atrakcje Julek wymyśli na dalszą część dnia;-)

Ostatnia edycja:
kasica &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za siostre!! szybkiego i bezbolesnego cudnego porodu!:tak::-)
Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za badania:-) chociaz na peeewno bedzie jak zawsze, czyli CZYSTO:-):tak: No ale badac trza.. rany, ja tez musze sie wybrac, bo na usg to juz wieki nie bylam:-(

dziewczynki wyspimy sie, wyspimy, jak dzieciory na kolonie pojadą:-D ... ale moze wtedy tez nie bedziemy spały..z tesknoty;-):-)

Muma,katiuszka,dzieki za wsparcie,ale ja te moje objawy ,które towarzysza mi co miesiąc,znam NA PAMIĘĆ!!!!!!!!!!!!,więc lada chwila pojawi się nieproszony gosć:-:)-:)-(
U siostry jeszcze cisza.......cały czas gapię się w telefon:tak: i czekan na wieści....:tak:

katiuszka -ale ten dr przy cyckach nie kombinuje (chodziłam do niego wcześniej)a , że ma klinikę leczenia niepłodności to tam się ukierunkował:tak:

kok.o - jak dzieci na kolonie jadą to rodzice są 'niegrzeczni' i też się nie wysypiają :-D A propos Julka na wycieczkę niedługo jedzie :-D

kasica - ale się zdziwisz jak @ nie przyjdzie :tak::tak: A siostrze daj chwilkę ;-)

Jednak się wzięłam za sprzątanie, a Olek nawet grzeczny w łóżeczku stoi przy stoliku edu i włącza wszystko po kolei:happy2:

Witam sie,
Kasica oby nie przylazla @
Muma bedzie dobrze , do not worry
Wspolczuje Wam tego braku snu... cale szczescie ze na razie nie musicie do pracy, a nasza Alex jak sobie radzi? Dawno jej nie bylo
Zawsze wszystko na glowie kobiet, eh

Kasica-ja tez mam objawy @ Dzis podobnie jak u Olusia w pieluszce tylko ze nie w pieluszce:-D Tak mi sie dzieje wlasnie w dzien@ i apetyt mam.Ledwo ocy otworzylam to juz bym jadla

Tez mi sie przypomnial ten kawalek Kazika, jak podopieczni wyjezdzaja na wakacje Kult - Gdy nie ma dzieci (29 X 2009) Wrocław PL - YouTube Yeah!!!!

Pogoda jak na Krecie jest ha nic tylko lezec plackiem

Szyszynka zdjecia cudne!!!

reklama
kasica, Aleksis - wspomnicie moje słowa :tak: Objawy ciążowe są identyczne i nawet za drugim razem dałam się nabrać, że nic z tego :-D

U nas też Kreta:tak:
Oli śpi przed domkiem a ja pichcę coś dla reszty na obiad:happy2:

A kobieta wszystko wytrzyma, taki już jej los. Facet zwyczajnie przecież nie słyszy, że ktoś się drze w pokoju obok;-)

Do góry