reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Aha. Zawsze mialam objekcje zamawiac przez neta. Balam sie,ze np zamowie kabaczka,czy inne warzwko,a przywiozą zgniłka nieświezego. A ile czekasz na dostawe? Jest jakas min wartosc zakupow i jak kosztuje dowoz?

reklama
Alma jest wyjątkowa, mam porównanie bo Dziadkom zamawiam w Tesco.
Nie ma obaw co do warzyw, owoców, wędlin , mięcha - normalnie wszystko jest super jakości.
Powyżej 100 PLN jest dostawa gratis, ja przeważnie robię zamówienie wieczorem i 12-14 następnego dnia mam ale nawet dziś patrzyłam - jakbym o 10ej zamówiła to o 19ej by dowieźli. Alkoholu tylko nie wożą ale to teraz żaden sklep nie wozi bo nie mogą.
Spróbuj a na pewno będziesz zadowolona ;-)
U nich jest też taki plus, że co bym sobie nie wymyśliła na obiad czy jakąś imprezkę to wszystko skubani mają :tak:

Chyba lecę do wyrka, jutro ciężki dzień mam w regałach ;) Laski pewnie się bawią ze swoimi Mar...nami , bo to połowa eMów ma tak na imię:tak:
pięknej pogody, do jutra !!

Ostatnia edycja:
No wlasnie wiem,ze w almie jest wszystko dobre bo jak jestem w poblizu to wpadam i robie zakupy,ale nigdy przez neta.
Fenks.
Spróbuje kiedy zrobic te zakupy,no i najlepiej bo wniosa na gore, a mieszkam na 3pietrze.

Przebudzilam sie o 2ej otworzyc okno,a tam snieg pada! Takie piekne duze platy. Super! No ale teraz to śladu po nim nie ma. No moze tak lekutko w gorach sie rozjasnilo.

hellooooo:-)
tere fere mam wrażenie, że Ty na tym wyjeździe jesteś więcej na BB niż w górach:laugh2:Kiedy wracacie? Jutro? ciekawe jak będzie na drogach, nie...bo to koniec długiego weekendu, wszyscy wracają do domów. No miejmy nadzieję, że nie będziecie stali w korkach.
A co do zamawiania zakupów, to się zgadzam z Mumą :tak: warzywa i owoce są bardzo świeże, lepsze niż w sklepie, bo jak robisz zamówienie, to oni pakują prosto w magazynów, a nie to co leży na sklepie. Kilka razy robiłam tak zakupy i zawsze byłam zadowolona, a nawet wydawałam mniej pieniędzy niż normalnie, bo robisz zakupy z kartką, a jak chodzisz po sklepie to zawsze coś wpadnie ponad programowego;-)
eee Muma to super chatkę znaleźliście!!!!:-D nooo ja Cię nie rozumiem:eek: dlaczego go nie kupiliście???;-)...umywalka w każdym pokoju? yyy przecież dobrze!!!!;-) a scena na środku salonu? no nie mów, że nie wykorzystałabyś jej?;-):-) a tak na serio...to patrz! jakie cuda można spotkać przy zwykłym kupnie domu!!!!
A moje malowanie wcale nie wyglądało jak u Jasia Fasoli:-p nie zawijałam każdego winogronka:-) to nie było pełne malowanie, takie podmalowanie, odświeżenie. Wczoraj wyszorowałam całą kuchnię, połowę łazienki, pokoje przeleciałam. We wtorek posprzątam już tak generalnie. W sumie dobrze, że te babki do mnie przyjeżdzają, bo odświeżyłam i posprzątałam domek, a prawdopodobnie w piatek będę miała gości z Francji, więc już będzie czyściutko:tak:tak więc nie ma tego złego...jedynie to mam problem co zrobić do jedzenia:baffled: jakieś przystawiki...może te jajka co Aleksis pisała...ale wolałabym coś mniej zapachowego:sorry: bo jajka...łosoś...mocno pachną...No nie wiem, jedziemy dziś na zakupy, moze najdę coś fajnego, gotowego. A tymczasem się żegnam, młody śpi, idę się ogarnąć. Czuprynę wczoraj pofarbowałam, jak ułożę i się pomaluję,to może eM fotę pstryknie;-)
Miłej niedzieli!!!!!!

No wlasnie boje sie korkow,bo z mlodym to nieciekawie. Za długo mu bedzie. No zobaczymy. Jutro wracamy.

No i koniecznie fote zapodaj.
A z przystawek to może jakąś sałatke zrób,nawet nasza polską warzywną.

Muma a w tej Almie mozna wybierac termin dowozu? Ja to przewaznie jestem dopiero po poludniu i fajnie by bylo wtedy odebrac.

Katiuszka az tyle pomalowalas? Bardzo zorganizowana z Ciebie kobieta.

Tere fere snieg? Musialo byc bardzo ladnie. Mam.nadzieje z uda Wam sie uniknac korkow.

Ja tylko na chwile. Pisze z kom wiec wybaczcie ze tak malo. U nas super. Korzystamy z wolnego czasu. Wczoraj impreza u brata. Adas ma tyle energii ze szok. Wlaczyl tryb weekend wiec wstaje kolo 6:30. W tygodniu pracy potrafi spac do 7:30. Moze jutro pojedziemy na impreze plenerowa jak pogoda bedzie ladna. Maja byc jakies pokazy wojskowe wiec pewnie malemu sie spodobaja.

Pozdrawiam wszystkie i wypoczywajcie.

reklama
ja z kawką ;-):-)

katiuszka jak masz metalowe foremki do wypieku ciasteczek w kształcie gwiazdek i najlepiej,żeby były od największej do najmniejszej ze 4 szt to wtedy wycinasz z pomarańczy gwiazdkę tymi foremkami i układasz jedną na drugą i wychodzą choinki :tak:mam nadzieję,że teraz lepiej wytłumaczyłam :tak:;-)

zabawa dziewczynki w dechę była wytańczyłam się stópki bolały ,kacora na szczęście tere nie było ;-)a dzisiaj mnie zalała @ jak nigdy punktualnie 28 dc :wściekła/y::angry:ale wczoraj jak zaczął mnie kręgosłup boleć to nie przestaje i napierd.ala ,że masakra nie pomagają przeciwbólowe :wściekła/y::no: no jest taka ,że piżamkę nie wiem czy dopiorę i co 5 min łażę do kibelka ,no przecież szlak mnie trafi :angry::baffled:

Muma ja też robię od czasu do czasu zakupy w Almie i przywożą dobre gatunkowo rzeczy :tak:

no i mój M to też Macin :laugh2::laugh2:

Do góry