Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Cześć Ewa! Fajne to Twoje hobby! Tym bardziej podziwiam, że ja nie umiem szyć
. Też uważam, że nie ma co zwracać uwagi na przesądy, bo to przesądy tylko. I skoro komuś sprawia przyjemnośc szykowanie rzeczy dla dziecka wcześniej to i bardzo dobrze! Aż ciekawa jestem, co Ty tam już masz dla maleństwa, no i jaki ten piękny pokoik będzie!:-)
Antila,czyżby w takim razie już było po kuchennym remoncie?!
Idę szykować się do spacerku! Pa
. Też uważam, że nie ma co zwracać uwagi na przesądy, bo to przesądy tylko. I skoro komuś sprawia przyjemnośc szykowanie rzeczy dla dziecka wcześniej to i bardzo dobrze! Aż ciekawa jestem, co Ty tam już masz dla maleństwa, no i jaki ten piękny pokoik będzie!:-)Antila,czyżby w takim razie już było po kuchennym remoncie?!
Idę szykować się do spacerku! Pa
no ale jak sie chodzi spac okolo 2 w nocy... to nic dziwnego, zerstza uwielbiam pospac sobie dluzej w weekend!
.Śliczna ta pościel. Ja też mam masę ciuszków dla dzidzi.Siostra mojego M nam dała, gdy się przeprowadzała( 3 ogromne wory).Ewuś a wózio jaki masz?
To ten sam który powiedział mi ,że radą na moje niskie libido jest zmiana partnera
Postanowiłam zacząć starać sie o dzidzię a w międzyczasie powtórzyć hormony no i ten monitoring.