Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
siedze teraz i prawie usypiam.., ale.. BYŁO REWELACYJNIE!!
super muzyczka, dobre jedzonko, dobre winko i wspaniałe towarzystwo!
jednym słowem- superowo
i cieszę się, że z przeciwciałami się wyjaśniło:-)
Wagines a kiedy obchodzisz urodzinki?
. Cieszę sie, bo nigdy nie byłam, a myśle, że może być świetna zabawa.
). Na grudzień to na pewno się wyrobicie!
Mam nadzieję, że odpoczywasz zgodnie z planem!
staram się dołka nie łapać...
Czasami nawet 36h potem śpię 20
Odpędzaj od siebie tego doła natychmiast.
o jak ja uwielbiam psiska! Jak się wabi?
A co to za urlop, po którym masz kaca, że nie zrobiłąś tego co chciałaś? Pytanie jest - CZY ODPOCZĘŁAŚ psychicznie i fizycznie, a nie czego nie zrobiłaś.

Z wyj. jednej malej rzeczy- pecherzyka Nabotha. To taka mala torbielka - ktora generalnie nie jest stanem chorobowym a u wiekszosci kobiet jesli sie pojawia sama zanika.Powstaje na skutek zatkania przewodu sluzowego. Wypelniona sluzem daje sie najlepiej zauwazyc podczas lub zaraz po owulacji -kiedy sluzu jest najwiecej. jesli sama nie zaniknie, nakluwa sie ja i zasusza laserem.Moja w szyjce niestety nie jest taka mala- 1,8 cm. Oznacza to ze zatyka moja szyjke i byc moze to powoduje ze nie mam dzidzi bo plemniczki nie moga sie przedostac. Pecherzyc dziala jak korek w szyjce. No i nie wiem co myslec. Lekarz powiedzial po miom HSG i po obejrzeniu wynikow horm.oraz USG nie ma innego racjonalnego wytlumacznenia. Bo wszystko jest w porzadku. Mam jednak mieszane uczucia bo czytalam w necie ze zabieg jest prosty i bezbolesny (przez 2 tyg po zabiegu trzeba uwazac a potem juz wszystko jest ok) ale moj lekarz powiedzial ze czasem ciezko pecherzyk znalezc i ze szkoda zebym znowu przyjezdzala na zabieg no i zaproponowal inseminacje.. Zalamalo to troche mojego mezula i przyznam szczerze ze mi tez nie jest z tym lekko. Bo skoro wszytko pozostale jest ok i zabieg usuniecia pecherzyka jest taki prosty ( z tego co czytalam) to dlaczego moj gin proponuje mi metode wspomaganego rozrodu?????????? juz sama nie wiem co myslec....