reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Katiuszka ja tez zauwazylam, ze jak mloda spala wiecej niz 2 godziny to potem mielismy ja na karku do 24 :( wiec zaczelam ja wybudzac delikatnie po 1.5 godz i teraz tak sie przestawila, ze po tym czasie budzi sie sama i potem o 22 do wyrka.
Prawko musze wymienic z polskiego na wloskie bo taki wszedl przepis i to kosztuje bo panstwo wloskie baaaardzo sie ceni

reklama
Gatto kurcze Dlaczego ?
A powiedz mi jeszcze raz Cri sypia tylko ?

A moje Myszątko dzisiaj zostało przytulone ,ucałowane i odłożyłam ją do łóżeczka i siedząc przy niej nuciłam kołysanke i zasnęła kręcąc się oczywiście przy tym ale bez problemów :-) :-) .

Zuzanko yyy chodzi ci o to ile razy Cri spi w dzien?? :-D no raz tylko po obiedzie :-) z tym, ze obiad je o 12.30 (to sa godziny wloskie hehe)

Dzien doberek!
Zuzanka bo wyszla normatywa, ze wszystkie prawa jazdy bezterminowe musza byc zastapione terminowymi i tak kto ma bez terminu musi to zrobic. Tylko, ze ja juz mam uznane moje prawko od 2009 roku wraz z terminem waznosci do 2019 i teraz pytanie czy musze je wymieniac czy nie. Bo uznanie prawa jazdy polega na naklejeniu odpowiednich danych na moim polskim, a to czego wymaga ta normatywa to calkowitej wymiany. Tylko mnie sie nie usmiecha placic raz jeszcze

Dzień dobry . Witam się i ja z kawką .

Moje dziecię dzisiaj spało od 12:30 do 5:15 bez budzenia się i nawet później zasnęła po karmieniu i spała do 7 :-) . Ale jestem dzisiaj wypoczęta ;-).

No teraz rozumiem . Wiesz ja myślałam że Ty jak masz polskie prawko to nie musisZ ? No tak dowiedZ się bo koszt widziałam ,że nie mały :O .
Na którą do pracy ?

Muma jak u Was ?

Zuzanka bylam wlasnie pytac, ale oczywiscie ja chce pisemna odpowiedz to mi powiedzieli, ze w przyszlym tyg moge przyjsc dopytac. Ale nie bede musiala na pewno placic tej kasy tak duzo, tylko jakis podatek, to juz i tak dobrze.

Dzis na 16 do pracy.

Wkurzylam sie na mloda bo zrobilam krupnik, a ona ani tknela!:wściekła/y: wyla jak opetana i wsadzilam ja do lozeczna 2 min temu i cisza....kurcze usnela czy jak..ide zobaczyc:baffled:

reklama
Do góry