anusieńka
Fanka BB :)
Witam
Ja też podczytuję ale też mi weny brak.
Moniś - moja wizyta 18 !!! idziemy łebek w łebek :-)
A toś mi sie odwitaminizowała - żelazo jest ponoć okropne !!!!!działa wymiotnie- lepiej wcinaj wołowinkę pod każdą postacią , czerwone buraczki, sałatę i brokuły w mega ilościach ;-)
.
Oluś :-(
Ja też podczytuję ale też mi weny brak.
Moniś - moja wizyta 18 !!! idziemy łebek w łebek :-)
A toś mi sie odwitaminizowała - żelazo jest ponoć okropne !!!!!działa wymiotnie- lepiej wcinaj wołowinkę pod każdą postacią , czerwone buraczki, sałatę i brokuły w mega ilościach ;-)

.Oluś :-(
A badaniami się nie przejmuj, jak nie chcesz ich robić to po prostu powiedz to ginkowi i już;-)
masz jakieś objawy przedporodowe? U mnie na tydzień przed porodem pojawił się śluzik lekko podbarwiony krwią i kropelki siary.
).
. Takiego awansu to ja sie spodziewałam, ale za 10 lat (co prawda mam już wystarczajace kwalifikacje, ale jakos nie spieszno mi do objęcia tej fuchy-mam inne sprawy na głowie-budowę domu np. a tutaj musiałabym ostro wziąc sie do pracy.). Szef odszedłby na równorzędne stanowisko w innym mieście (miałby blizszy dojazd) i poparł moją kandydaturę (obsadzanie tego stanowiska odbywa się na zasadzie konkursu, ale-będę nieskromna- wygrałabym go na 99%). Powiedziałam, ze w chwili obecnej wolę jednak być krok za szefem (no i on bidula zostanie;-))

. Pewnie, że lepiej uzupełniać w pożywieniu (mój gin szczególnie kaszankę i sok z buraków poleca i kaszkę Bobovita wzbogaconą w żelazo), zobaczymy co Twój lekarz powie.
,ale dopiero pozniej do mnie dotarlo juz w samochodzie,ze to jednak moje dziecko i prawie sie poplakalam.... przede mna jeszcze trudny miesiac marzec... czasami mysle o moim Aniolku,on teraz czuwa nad nami.....