reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Moniś trzymaj się dzielnie! trzeba być dobrej myśli, ja mocno trzymam kciuki, żeby wszystko się udało! całuski dla Martusi
Antilko podobno od środy pogoda ma się poprawić, ma być słonecznie i ciepło:-) może i samopoczucie będzie inne?;-)

reklama
Alek nie dziwie Ci sie ze nogi same ida.... ja tez czesto zagladam... cos kupuje przewaznie mojej chrzesnicy albo chrzesniakowi mojego meza... :tak:

Antila ja klasycznego opium tez uzywam ale ten zapach jest rewelacyjny - delikatny, lekki!!!!

Moniolek bede jutro zaciskala kciuki!!!!

witajcie:-)
jak tam samopoczucie dzisiaj? u nas pogoda bez zmian..ale co tam, podkręciłam kaloryferek i jest nieźle;-) czekam na tą poprawę pogody, jak na zbawienie:-) tylko muszę dzisiaj pokonać lenia, bo wypadałoby ogarnąć mieszkanko, muszę wyjść na pocztę wysłać zwolnienie i jeszcze obciąć futro psiakowi, bo mu już strasznie łapy obrosły:szok: a taaaaak mi się nieeeee chceeeee..:baffled:

miłego dnia;-)

u mnie jakoś chyba ciut lepiej. Przeziębienie wypędziląm zdaje się, spróbuję wyleźć z łóżka coś zrobić bo mnie dobija takie gnicie. W domu mam cieplutko więc to nie przeszkadza, gorzej że na spacer pojść nie można, ale może w końcu się doczekam.
Mam do pozalatwiania parę rzeczy między innymi szafę do sypialni i tak czeka ten temat. Próbuję się czymś zająć i nie myśleć za dużó, jeszcze mnie czeka sporo dylematół, więc na razie sobie oszczędzę.
Moniolek, mocno CIę przytulam i pamiętam o Tobie i Twoim Tacie.
Alek, dasz sobie radę, jak już wyjdziesz to się rozkręcisz...

Moniolku współczuję a myślałam, że z tatą już lepiej:-(Rzeczywiście żal, że dziadka nie będzie na chrzcinach.
Aluś mam nadzieję, że pogoda się poprawi. już dzisiaj miałam lepszy nastrój, bo zajęłam się pracą:-)
Esch ja w czwartek wybieram się do galerii więc nie omieszkam powąchać tego nowego Opium:tak:

A ja postanowilam ze d dzis robie sobie glodowke bo w nic sie nie mieszcze :szok::wściekła/y::-(
No i od czawrtku zaczynamy z mezem nauke angielskiego... zobaczymy jak nam to pojdzie....

Moniolek i co z Tata???

Aleczku ja dzis widzialam inesmiale promyki slonca!!!! Az mi sie micha smiala i skakac mi sie chcialo.... tylko co by w pracy powiedzieli jakby zobaczyli mnie podskakujaca ;-):-D

Onna jutro ma nie padac....moze akurat bedzie pogoda na jakis maly spacerek

Antila w sephorze jest to opium....

Sensi nk :tak::-)

witajcie wieczorkiem:-)
ufff..plan dnia wykonany:-D łatwo nie było, ale jakoś poszło:-D
Antilko super, że samopoczucie lepsze:-)
Onna grunt, to zająć czymś głowę;-) a jak jeszcze słonko wyjdzie..:tak:
Esch a czy już wiesz może, kiedy szykuje Ci się wycieczka do stolycy?;-)

Ja jutro muszę załatwić troszkę spraw urzędowych, a jak mi dobrze pójdzie, to może zahaczę o galerię:-) najgorszy to ten deszcz..brrrr..

dzien dobry, u nas ciągle pada ale chyba cieplej - w nocy było już cieplej niz w dzień. Musze się zabrać za coś ogarnąć ten balagan bo ciągle jesteśmy jakby w przeprowadzce a już miesiąc minął :(
milego dnia 30tki

witajcie Kobitki:-)
rany! jak tu pusto u nas:szok: gdzie Wy jesteście 30-stki:confused:

Onna tylko się nie przemęczaj za bardzo:-)
Moniś jak Tata:confused:

Ja dzisiaj połaziłam sporo, cały dzień padało i wiało, ale jakoś dałam radę. Załatwiłam to, co miałam załatwić, a potem polazłam do arkadii. No i cóż..dzięki mojej słabej silnej woli zakupiłam 2 słodkie bodziaki z długim rękawem w paski w reserved:-) No takie były śliczne, że nie mogłam się oprzeć, na dodatek kosztowały 20 zł:-) kupiłam na 62 cm, jak będą trochę przyduże na początku, to się potem przydadzą:tak: Kupiłam też koszulę mężowi, a sobie nic:-( ale wąchałam nowe perfumy, Esch to nowe Opium jest niezłe:tak: Mi się spodobały nowe Gucci, jednak nie wiem, czy nie będą trochę za mocne:baffled: A poza tym wczoraj i dzisiaj Maluch daje się we znaki:-) Już wyraźnie czuję kopniaczki:-) Niesamowite uczucie:tak:

Kobitki wyłazić spod pierzyn i meldować się tu zaraz;-):tak:

O rany!! A my już w 5 okienku!!! Jak ten czas leci..:D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się melduję:-)
Właśnie wylazłam z kuchni, bo mnie wielki głód dopadł i musiałam zrobić sałatkę brokułową:-p
Aluś gratuluję 5 okienka, rzeczywiście ten czas strasznie szybko mknie do przodu:tak:
Muszę się poskarżyć, bo strasznie bolą mnie plecy . Tylko nie są to krzyże, ale odcinek piersiowy. Mam wrażenie jakby mi ktoś nóż wbijał pod łopatki:no:

Do góry