Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Vinniki w okolicach Zywca mam tez znajomych....a ostatnio bylam tam na rajdzie
Antila a wiesz ze zanim doczytalam Twoja wypowiedz to mi przyszlo do glowy zebys natychmiast szla na L4...
I wtedy juz nikt nie bedzie Ci nic zarzucal!!!
Ewa rodzice akurat przyjechali do mnie po rzeczy mojej siostry (niedaleko mnie kupila teraz mieszkanie i wykancza je - a u mnie jest zrobiona chwilowa przechowalnia ;-)). Tak ze nie do konca to byl wieczor z rodzicami...
A to przesuwanie mebli to zostaw Joe!!!!

Antila a wiesz ze zanim doczytalam Twoja wypowiedz to mi przyszlo do glowy zebys natychmiast szla na L4...
I wtedy juz nikt nie bedzie Ci nic zarzucal!!!Ewa rodzice akurat przyjechali do mnie po rzeczy mojej siostry (niedaleko mnie kupila teraz mieszkanie i wykancza je - a u mnie jest zrobiona chwilowa przechowalnia ;-)). Tak ze nie do konca to byl wieczor z rodzicami...
A to przesuwanie mebli to zostaw Joe!!!!
Dzisiaj na szczęście piękna pogoda to i humorek od razu lepszy:-)
wszystko na drodze denerwowało mnie 100x bardziej, niż przed ciążą
potem jeszcze wybrałam się do sklepu i myślałam, że zostawię ten koszyk, siądę i zacznę ryczeć!
wróciłam do domu, to się tak poryczłam, że się mąż wystraszył, że coś mi się stało
a na dodatek jakoś słabo dziś czuję Malucha i dodatkowo mnie to stresuje:-( no i weź tu wytrzymaj z taką..eh..
a mi ciągle smutno:-
Poza tym jeżeli popracuję chociaż do 1 Listopada będę miała wyższy macierzyński.Przechlapane macie z tymi przepisami w USA
Maluchowi też się chyba podobało, bo dawał znaki
tylko widzę w tv, że coś ma mi padać