Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Wiatjcie!!
Ja wlasnie wrocilam do domu: fryz zrobiony, paznokcie tez... tylko maz chory ;-
wściekła/y:
jestem padnieta... a tu jutro musze wstac przed 7 i jeszcze do spowiedzi musze isc....
Monik ale Cie ta Twoja krupcia meczy.... ale zdjecie sliczne!!!
Antila no wlasnie juz nie wytrzymuje... po 15 listopada ide na chorobwe zeby troche odpoczac... chyba moja energia sie juz konczy....
Alek ja teraz mam w pracy jubileusz 60-lecie istnienia i stad ten "mlynek"... jeszcze musze przygotowac ksiazke jubileuszowa - a to nie taka prosta sprawa.... ale po 15.11 zwalniam tempo i biore sie za siebie!!!!
Onna obiecuje po 15 sie nie przemeczac
A jak tam dzisiejsze Twoje plany??
Sensi

oj ten kawal dzis to mnie rozbroil!!!
Ja pewnie dopiero w poniedzialek sie odezwe:-(... Trzymajcie za mnie kciuki zebym dobrze mlodym zdjecia ztobila... chyba sie bardziej stresuje slubem mojej siostry niz wlasnym... ;-)
Ja wlasnie wrocilam do domu: fryz zrobiony, paznokcie tez... tylko maz chory ;-

jestem padnieta... a tu jutro musze wstac przed 7 i jeszcze do spowiedzi musze isc....
Monik ale Cie ta Twoja krupcia meczy.... ale zdjecie sliczne!!!
Antila no wlasnie juz nie wytrzymuje... po 15 listopada ide na chorobwe zeby troche odpoczac... chyba moja energia sie juz konczy....

Alek ja teraz mam w pracy jubileusz 60-lecie istnienia i stad ten "mlynek"... jeszcze musze przygotowac ksiazke jubileuszowa - a to nie taka prosta sprawa.... ale po 15.11 zwalniam tempo i biore sie za siebie!!!!
Onna obiecuje po 15 sie nie przemeczac

A jak tam dzisiejsze Twoje plany??Sensi

oj ten kawal dzis to mnie rozbroil!!!Ja pewnie dopiero w poniedzialek sie odezwe:-(... Trzymajcie za mnie kciuki zebym dobrze mlodym zdjecia ztobila... chyba sie bardziej stresuje slubem mojej siostry niz wlasnym... ;-)
:-)