reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Wiatjcie!!

Ja wlasnie wrocilam do domu: fryz zrobiony, paznokcie tez... tylko maz chory ;-:)wściekła/y::no:
jestem padnieta... a tu jutro musze wstac przed 7 i jeszcze do spowiedzi musze isc....

Monik ale Cie ta Twoja krupcia meczy.... ale zdjecie sliczne!!!

Antila no wlasnie juz nie wytrzymuje... po 15 listopada ide na chorobwe zeby troche odpoczac... chyba moja energia sie juz konczy.... :szok:

Alek ja teraz mam w pracy jubileusz 60-lecie istnienia i stad ten "mlynek"... jeszcze musze przygotowac ksiazke jubileuszowa - a to nie taka prosta sprawa.... ale po 15.11 zwalniam tempo i biore sie za siebie!!!!

Onna obiecuje po 15 sie nie przemeczac :-D:tak: A jak tam dzisiejsze Twoje plany??

Sensi :-D:-D:-D oj ten kawal dzis to mnie rozbroil!!!

Ja pewnie dopiero w poniedzialek sie odezwe:-(... Trzymajcie za mnie kciuki zebym dobrze mlodym zdjecia ztobila... chyba sie bardziej stresuje slubem mojej siostry niz wlasnym... ;-)

reklama
Kochane spieszę z wiadomością od Vonki

,,Odeszły mi wody o 2:15, jestem w szpitalu, niebawem dostanę kroplówkę. Trzymajcie kciuki proszę. Vonka''

Kochane to kolejna wiadomość od Vonki

,,Nasz Synek urodził się przez cc. 2700 g, 53 cm, 10 punktów. Ja leżę, brzuch boli, ale szczęście ogromne. Pozdr.ciocie z bb.''

Vonko OGORMNE GRATULACJE dla całej Waszej Trójki :happy::-):happy::-):happy: Kubusiu witaj na świecie :-):-):-)

reklama
Do góry