Ani@k
Fanka BB :)
Kasia.natka jakiś czas temu widziałam brzuszek i aż trudno uwierzyć że dopiero przekroczyłaś wagę
!!! Ty naprawdę powinnaś zajrzeć do swojej metryki bo na po 30-tkę to Ty się nie nadajesz!!!;-) Wrażliwość też czasami jest miła...
ma się ładniejsze oczyska ;-)
No i kochana nie czuj się niepotrzebna!!! Mnie osobiście Twój widok napawa optymizmem, uwielbiam czytać Twój suwaczek...tak jakoś szybko się informacje na nim zmieniają
!!! Ty naprawdę powinnaś zajrzeć do swojej metryki bo na po 30-tkę to Ty się nie nadajesz!!!;-) Wrażliwość też czasami jest miła...
ma się ładniejsze oczyska ;-)No i kochana nie czuj się niepotrzebna!!! Mnie osobiście Twój widok napawa optymizmem, uwielbiam czytać Twój suwaczek...tak jakoś szybko się informacje na nim zmieniają

....ale powiem Wam,że mój M to jest kochany dzieciak (on z mojego wieku ) chodzi koło mnie jak koło jajka a ja ten tydzień nerwowy oj ,nerwowy 
może jak się jest w ciąży to tygodnie są krótsze ;-) co do wieku to moja mama się upiera że jednak jest ok więc nie mam się do czego przyczepić