reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
a ja idę poleżeć ,obejrzeć swój serial "PRZYJACIELE" a później uciekam do przyjaciółki obok mieszka to mam nie daleko,przez ulice przejść....porządki w szafie będzie robić :-)ciekawa jestem...ona ma mega szafę i mnóstwo ciuchów w których nie chodzi....
...miłego wieczoru

Ani@k
Fanka BB :)
Lumina teraz mrozy, śniegi ale za to latem masz pięknie
a z ogrzewaniem to masakra zimą...u mnie z reguły nie ma ciężkiej zimy ale jak raz na jakiś czas przymrozi to aż nochala ię nie chce z pod czapki wystawiać;-)
Kasia.natka znam dwie Dominiki i muszę przyznać że bystre dosyć są
zagłębiam się w lekturę forum, dziękuję :*
Muma no takich wyobrażeń jeszcze nie miałam ale dzięki Tobie coś czuję ze moja wyobraźnia będzie intensywniej pracować
Bionda ja jakoś się już do Agentynczyka przyzwyczaiłam, rozumiem co masz na myśli trzymając w domu "nie proszonego" gościa, który na dokładkę jest leserem. No i trzeba przyznać ze miał ostatnio chłopak dużo przeżyć...Mówisz że ma napadać śniegu? Argentynczyk będzie miał co odśniezać
Katiuszka najważniejsze ze SPA udane
, Twój M może się teraz wyspać bo na palcach chodzisz
...mi kiedyś zrobił się na małym palcu odcisk...tak go chciałam zniszczyć ze też w dwa razy większym ucie musiałam chodzić...ale skubany do tej pory nie wrócił więc jak Ci pięty się odbudują będziesz miała na jakiś czas spokój
Zuzanka znowu to słyszę: "brzuch na @ boli, wiem ze przydzie...ble ble ble" nie bądź kochana tak pewna tej @...ja swego czasu też byłam przekonana ze przyjdzie
Za dużo ćwiczysz...teraz musisz być bardziej ostrożna! Napij się ciepłej herbatki - przejdzie
jutro jak już dasz wiadomość podeślę Ci UFO
Kasia napisała że "@" w Ani@k nie można zmienić...załóżmy więc że to jest "kółeczko", albo "fasolka w kółeczku" - będzie się lepiej kojarzyć ;-)

Kasia.natka znam dwie Dominiki i muszę przyznać że bystre dosyć są

Muma no takich wyobrażeń jeszcze nie miałam ale dzięki Tobie coś czuję ze moja wyobraźnia będzie intensywniej pracować

Bionda ja jakoś się już do Agentynczyka przyzwyczaiłam, rozumiem co masz na myśli trzymając w domu "nie proszonego" gościa, który na dokładkę jest leserem. No i trzeba przyznać ze miał ostatnio chłopak dużo przeżyć...Mówisz że ma napadać śniegu? Argentynczyk będzie miał co odśniezać

Katiuszka najważniejsze ze SPA udane

Zuzanka znowu to słyszę: "brzuch na @ boli, wiem ze przydzie...ble ble ble" nie bądź kochana tak pewna tej @...ja swego czasu też byłam przekonana ze przyjdzie

Za dużo ćwiczysz...teraz musisz być bardziej ostrożna! Napij się ciepłej herbatki - przejdzie

Kasia napisała że "@" w Ani@k nie można zmienić...załóżmy więc że to jest "kółeczko", albo "fasolka w kółeczku" - będzie się lepiej kojarzyć ;-)
Muma
Uff, rodzinka nakarmiona, posprzątane, pozmywane, można popracować spokojnie ;-)
Już niecierpliwie czekam jutra, co nam ta sobota przyniesie ...&&&&&&&&&&&&&&&&
Ani@k -święta prawda, teraz trzeba odpoczywać, choć te parę dni zuzanko, a moje vacuum to odkurzacz był
Już niecierpliwie czekam jutra, co nam ta sobota przyniesie ...&&&&&&&&&&&&&&&&

Ani@k -święta prawda, teraz trzeba odpoczywać, choć te parę dni zuzanko, a moje vacuum to odkurzacz był

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hehe moje kochane dziękuję*** ....ale mam dzisiaj naprawdę kiepski dzień....a wrrrrrrr
może mi przejdzie ,oby bo mój M nie zniesie mnie takiej długo
ale nawet spodnie mi przeszkadzają na tyłku !!! 

reklama
Muma
Jeszcze o 5.30 otwieram jedno oko, mierzę tempkę (tak jak w tygodniu ), no ale chyba nie będziecie o tej porze testować yyyy ??? :-) Bionda - idzie na casting do serialu to pewnie się jutro nie dowiemy.:-)
Dzisiaj widziałam 1 odcinek, laska miała 35 lat, dwójkę dzieci, brała pigułki i nagle urodziła synka :-) Był troszkę mały ale wyrósł później ładnie:-) A może wszystkie jestesmy już w ciążach z zaskoczenia ???

Ostatnio na USG widzialam coś pulsującego na monitorze, pytam CO TO ???????? (myslalam, że synek...) a ona mówi: naczynie krwionośne, łeeeeeeeeeee
Dzisiaj widziałam 1 odcinek, laska miała 35 lat, dwójkę dzieci, brała pigułki i nagle urodziła synka :-) Był troszkę mały ale wyrósł później ładnie:-) A może wszystkie jestesmy już w ciążach z zaskoczenia ???

Ostatnio na USG widzialam coś pulsującego na monitorze, pytam CO TO ???????? (myslalam, że synek...) a ona mówi: naczynie krwionośne, łeeeeeeeeeee