reklama
bionda
Fanka BB :)

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Jeszcze się trzymam. Dziwne, że zmora jeszcze nie przyszła. Staram się robić wszystko aby tylko nie myśleć. Trochę kręci mi się w głowie momentami ale zwalam to na pogodę. Wczoraj w nocy miałam kłucie jak na @ ale jak do tej pory nic. I
jeszcze ani jednego prychola nie mam i syski bolą niemiłosiernie. Dziś biorę się za projekt, lepiej jak popracuję niż mi mają kanarki po głowie latać. Mój Y i tak siedzi nad wizualizacją 3D a pogoda raczej uniemożliwia nam jakiekolwiek wyjście. Ogólnie czuję się wyautowana ze świata.![]()
Zuzanka, Ty naprawdę dzielna dziewczyna jesteś. Wychowałaś rodzeństwo, dajesz radę psychicznie w starankach i podchodzisz do adopcji. Ja czasem myslę o adopcji ale mam straszne obawy czy pokocham dziecko, którego sama nie urodziłam. Narazie staram się jeszcze nie mysleć z nadzieją, że mi się uda. We wniosku opisz wszystko co robiłaś z dziećmi, ja po tym co czytam ani chwili bym się nie zawachała dać Ci dziecka na wychowanie.![]()
Cały czas myślę o tym Twoim plamieniu. Czy to napewno nie była implantacja - przecież jeszcze nie dostałaś okresu. Dziadkowie Ci się śnili i chyba w śnie AniOk też byłaś w ciąży. A tak z innej beczki to niezła pindrusia jesteś
. O 13 już się szykujesz na kolację![]()
![]()
? Przebiłaś mnie!!!![]()
kochana u mnie też brak dalszych objawów na @ coś mnie kłuje w brzuchole ale nadal brak.....a na obiado-kolację pojechaliśmy na 16 :-)więc o13 miałam prawo się pindżyć

a no i szkoda,że nie ma u NAS na forum kogoś kto by mógł np coś podpowiedzieć w sprawie adopcji ,jakiś dziewczyn co adoptowały dzieci....
Muma Ty to też dzielna jesteś kobietka,
lopop a jak młodziak taki ,hehehe ale jednak wolę mojego M kochanego

do jutra kochane
Ostatnia edycja:
kasia.natka
lumina zobaczysz że w końcu wszystkim tutaj się uda, tobie też 
bionda spróbuj tak wirtualnie dotknąć ;-)
a jeśli chodzi o dotykanie mojego brzucha to powiem wam że jeśli chodzi o bliskie mi osoby albo jak ktoś grzecznie zapyta to jeszcze ok ale jest wiele osób które uważają że można i od razu pakują się z łapami a mnie to np. drażni i wcale nie jest fajne...oczywiście nie chodzi mi o was bo gdybyśmy się spotkały to każda dostałaby swoją minutę na dotykanie

bionda spróbuj tak wirtualnie dotknąć ;-)
a jeśli chodzi o dotykanie mojego brzucha to powiem wam że jeśli chodzi o bliskie mi osoby albo jak ktoś grzecznie zapyta to jeszcze ok ale jest wiele osób które uważają że można i od razu pakują się z łapami a mnie to np. drażni i wcale nie jest fajne...oczywiście nie chodzi mi o was bo gdybyśmy się spotkały to każda dostałaby swoją minutę na dotykanie

katiuszka79
witam się wieczorowo
Ledwo żyję dziewczyny
Pojechałam dziś do centrum, na spotkanie z dawną koleżanką ze szkoły. W pierwszej wersji miałam ją oprowadzić po Londynie, ale że się znowu pochorowałam, zmieniłysmy plany i miala być dziś tylko kawka. Więc ja mądra;-) wystroiłam się w buciki na obcasie, no bo jak mamy siedzieć w kawiarni, to dam radę. A ty nagle wyszło, że musimy tu podjechać, tam podskoczyć, a to jeszcze to by zobaczyła. I w końcu na żadnej kawie nie byłyśmy tylko 6 godzin latałyśmy po mieście. I ja w tych butach!!!!
Godzinę przed końcem byłam już bliska płaczu albo zdjęcia ich na środku ulicy i wróceniu na bosaka. No ale na bosaka odpadało...bo dalej mnie pięta boli po domowym spa
Tak więc ledwo dokuśtykałam się do domu. Teraz siedzę w nogami w miednicy w wodzie z solą. Takie to miałam niedzielne atrakcje ;-)
A z innych spraw...no to dziś mi stuknął 40 dc

i dalej nic, test negatywny, @ brak...nawet objawów przedokresowych brak...Chyba w tym tygodniu pójdę do gina, niech mi da coś na wywołanie...albo cuś innego, bo już zgłupiałam
ehhh już nie mam siły do tego wszystkiego!!!!
Uciekam już dziewczynki, bo jestem na serio wypompowana:-(
Ledwo żyję dziewczyny

A z innych spraw...no to dziś mi stuknął 40 dc

Uciekam już dziewczynki, bo jestem na serio wypompowana:-(
Ostatnia edycja:
bionda
No i po zawodach Dziewczynki :-(. Znów ustawiam się na starcie. Można zidiocieć z tymi staraniami, już nic nie wiem i mam wszystkiego dość. Syski mnie nadal napierdzielają i w głowie kręci się na całego. Nie wiem już co się dzieje, czy następny cykl mam liczyć jako 27 czy 28 dniowy . Dziewczyny, w wolnej chwili napiszcie mi jakie wszystkie badania powinnam zrobić i w jakim dniu cyklu aby wykluczyć bezpłodnosć.
Lampka winka za Was kochane i trzymam kciuki !!!
Lampka winka za Was kochane i trzymam kciuki !!!
Muma
Hej,
Bionda - no miałaś się trzymać kobieto...No można zidiocieć, za bardzo tego chcemy po prostu, może weźmy znajdźmy sobie jakieś inne hobby a TO róbmy tak mimochodem... Mocno Cię przytulam ale nie gadaj mi tu o bezpłodności, do tego jeszcze daleka droga. Przebadacie się, troszkę zadbacie o siebie i na pewno będzie OK, przecież wiosna idzie, tak ??
Nie powiem Ci niestety co się bada na początku cyklu, w 5 dc. zdaje się jakieś hormony (LH ?? ) , na pewno tydzień po owu progesteron i prolaktynę - teraz katiuszka jest na bieżąco.. Zacznij mierzyć temperaturę, proszę, to naprawdę wiele daje po 2-3 mcach wiesz co jest grane w środku.. przynajmniej mniej więcej ;-)
Piję winko z Tobą choć dziś to już symbolicznie, zaczynam przecież schizowanko wkrótce.
Liczysz 1 dc w dniu krwawienia. Jeśli jest tylko plamienie to ono liczy się do starego cyklu.
Będzie dobrze !! Zobaczysz
Ale coś czuję, że będą nas odholowywać ;-)
katiuszka -współczuję Ci tej wycieczki kochana, ja kiedyś przeżyłam coś takiego. Miałam nowe buty i "zwiedziłam" w nich Paryż pewnej pięknej wiosennej nocy... Pomijam w jakim stanie były moje stopy, buty do wyrzucenia, powiększyły się jakoś o 2 rozmiary :-) Ty powoli wybierz się do gina ale najpierw zrób betę może jednak ??
Ja dziś troszkę zakupiłam i rzeczywiście Ani@k humor mam od razu lepszy:-)
NIestety jutro praca i znowu roboty dużo na początku tygodnia.
Mimo to, dobrego tygodnia , i kciuki za nas wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bionda - no miałaś się trzymać kobieto...No można zidiocieć, za bardzo tego chcemy po prostu, może weźmy znajdźmy sobie jakieś inne hobby a TO róbmy tak mimochodem... Mocno Cię przytulam ale nie gadaj mi tu o bezpłodności, do tego jeszcze daleka droga. Przebadacie się, troszkę zadbacie o siebie i na pewno będzie OK, przecież wiosna idzie, tak ??
Nie powiem Ci niestety co się bada na początku cyklu, w 5 dc. zdaje się jakieś hormony (LH ?? ) , na pewno tydzień po owu progesteron i prolaktynę - teraz katiuszka jest na bieżąco.. Zacznij mierzyć temperaturę, proszę, to naprawdę wiele daje po 2-3 mcach wiesz co jest grane w środku.. przynajmniej mniej więcej ;-)
Piję winko z Tobą choć dziś to już symbolicznie, zaczynam przecież schizowanko wkrótce.
Liczysz 1 dc w dniu krwawienia. Jeśli jest tylko plamienie to ono liczy się do starego cyklu.
Będzie dobrze !! Zobaczysz

katiuszka -współczuję Ci tej wycieczki kochana, ja kiedyś przeżyłam coś takiego. Miałam nowe buty i "zwiedziłam" w nich Paryż pewnej pięknej wiosennej nocy... Pomijam w jakim stanie były moje stopy, buty do wyrzucenia, powiększyły się jakoś o 2 rozmiary :-) Ty powoli wybierz się do gina ale najpierw zrób betę może jednak ??
Ja dziś troszkę zakupiłam i rzeczywiście Ani@k humor mam od razu lepszy:-)
NIestety jutro praca i znowu roboty dużo na początku tygodnia.
Mimo to, dobrego tygodnia , i kciuki za nas wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
bionda
Dzięki Muma za pocieszenie. Kochana jesteś. Ja już się nadaję na odholowanie, przynajmniej teraz wiem dlaczego mi się w głowie kręci. Szlag by to wszystko trafił . Za stara jestem na takie jazdy !!! Y zaczął się dziś obwiniać, twierdzi że z kim innym bym zaszła. Tym mnie dobił na całego. Nie wiem co jest grane bo kopulowaliśmy jak norki we wszystkie płodne.
Sory dziewczynki, że się brzydko wyrażam ale

Sory dziewczynki, że się brzydko wyrażam ale