reklama
kok.o
Fanka BB :)
GRATULAAACJEEE!!!!!

bzzz tylko nie znikaj nam z forum!
szybko o relację prosimy co i jak i o świeżutkie fluidki

bzzz tylko nie znikaj nam z forum!
szybko o relację prosimy co i jak i o świeżutkie fluidki

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
a ja jak zaczęłam pisać do M to co drugie słowo to zjadałam literki bo tak szybko chciałam mu powiedzieć,że moja bzzzz w ciąży!!!!!a tak mi biadoliła ,że nie ona nie jest!!!!:-)

kok.o
taka mnie jakaś refleksja naszła... bzzz niedawno dołączyła do wątku, mambzika tez i obie II
... może trzeba sie wypisać z 30-tek i przywitać w wątku jeszcze raz? ;-);-)
może zadziała... 
suuper bzzzz !!! jeszcze raz GRATULUJE !!!

suuper bzzzz !!! jeszcze raz GRATULUJE !!!

Ostatnia edycja:
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hehe no coś w tym chyba musi być ....ej nooo to co zamykamy wątek???

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
aaaaa sama ją namówiłam,żeby wróciła do bb i jeszcze mówię,że tutaj tak fajnie u Nas
ale cieszę się ,że jest a za tydzień będę głaskać ,ściskać tego niedowiarka

kok.o
hmmm.. wątku może nie zamykajmy, bo trzeba do niego potem dołączyć ;-).
Wszystkie się z niego wypiszemy, pożegnamy, powiemy,że więcej tu nie wrócimy i w ogóle.. zabieramy zabawki i won z piaskownicy ;-)
A za jakiś czas każda się tu przywita, przedstawi , opowie coś o sobie i będziemy udawały, że sie nie znamy
Wszystkie się z niego wypiszemy, pożegnamy, powiemy,że więcej tu nie wrócimy i w ogóle.. zabieramy zabawki i won z piaskownicy ;-)

A za jakiś czas każda się tu przywita, przedstawi , opowie coś o sobie i będziemy udawały, że sie nie znamy

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
kok.o spadłam z łóżka ze śmiechu nie wiem co napisać....no jo możemy w sumie tylko co ja będę robić
?????hmmmm w sumie może i bym mogła witać się od nowa z Wami aby tylko II kreski wysikać 

katiuszka79
i ja się witam ponownie:-)
Wchodzę znów na bb, włączam ostatnią stronę i pierwszy wpis co czytam, to ani@k się aż popluła
jakieś gratulacje
myślę, o matko!!!która to?????? szybko przeanalizowałam w głowie i myślę " może muma? albo kok.o...chyba ze lumina zatestowała?" A tu czytam, że bzzzz
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wchodzę znów na bb, włączam ostatnią stronę i pierwszy wpis co czytam, to ani@k się aż popluła

reklama
katiuszka79
zuzanko, zapytaj bzzzz czy Ty nie mogłabyś nam opowiedzieć co i jak? jak jej sie udało??? z tego co kiedyś pisałaś, ona długo już się starała....co tam u nich było stwierdzone??? jejku....ale się dzieje...ale faktycznie...najpierw mambzika, była 2 dni i już zaciążona, teraz bzzzz....szczęściary!!!!!
bzzzz....jeszcze raz Kochana moje gratulacje!!!!!!! popieram prośbę, żebyś nie znikała z forum, podsyłaj nam fluidki i zdawaj relację z przebiegu ciąży!!!
......to może i ja się skuszę na betkę
bzzzz....jeszcze raz Kochana moje gratulacje!!!!!!! popieram prośbę, żebyś nie znikała z forum, podsyłaj nam fluidki i zdawaj relację z przebiegu ciąży!!!
......to może i ja się skuszę na betkę