reklama
katiuszka79
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny:-)
Ja dzisiaj wolne, przesiedziałam cały dzień na fotelu z kompem na kolanach
aż mnie tyłek boli
szukałam jakiś fajnych wakacji..na razie mam wstępne oferty, ale jeszcze nic pewnego. Nawet nie wiem jeszcze kiedy...w grę wchodzi połowa czerwca, albo wrzesień. W sezonie nie chcę się pchać, bo tłumy straszne, do tego te wszędobylskie dzieciory
Póki nie mam swoich, wolę wakacje spędzać w spokojniejszych terminach i rewirach
kok.o ale fajne ptaszki wkleiłaś...moje kuzynki;-)a ta wizyta to ma powiedzieć czy już Młodego widać, tak? i serduszko czy bije??? bo ja niebardzo kumata...ale co by nie miała na celu, trzymam kciuki, żeby było dobrze!!!! MUSI BYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ani@k Ty tak sobie tej @ nie wmawiaj, bo jeszcze nic nie wiadomo. A nóż zaraz podskoczy i będzie wysoka aż do terminu spodziewanej @!!! I co wtedy??? głupio Ci będzie, że już gadałaś, że się zbliża, a to fasolka się "zbliżała"
:-)
lopop szczerze mówiąc, nie zazdroszczę Ci takich imprez. Ale wiadomo, jak trzeba...ja się na razie nie umiem ogarnąć na takich dużych imprezach, tzn. nie umiałabym tego wszystkiego zorganizować, żeby nie brakło, żeby było na czas itp. Na razie w mojej karierze organizatorki imprez to z takich większych, to 2 lata temu zrobiłam święta Bożego Narodzenia na 9 osób
niby nie dużo, ale siedzieli ponad tydzień. Wyczyn był, że hoho!!!! Ale jak piszesz, że będziesz miała kucharkę, to już to jest bardzo duża pomoc. A ile ludzi się spodziewasz? skoro wynajmujesz świetlicę, to trochę będziesz miała tych gości komunijnych
kasica, czyli mam rozumieć, że od jutra termometr pod poduszkę i z rańca do buzi albo gdzie tam wolisz i robimy wykresik, tak?
A mnie coś podbrzusze pobolewa...tak jakby lekko na @, z tym, że to nie na to, bo właśnie mi się kończy...może to po Clo...ale dopiero wzięłam dwa razy po pół tabletki
w środę się okaże czy wszystko "tam" w porządku
Ja dzisiaj wolne, przesiedziałam cały dzień na fotelu z kompem na kolanach

kok.o ale fajne ptaszki wkleiłaś...moje kuzynki;-)a ta wizyta to ma powiedzieć czy już Młodego widać, tak? i serduszko czy bije??? bo ja niebardzo kumata...ale co by nie miała na celu, trzymam kciuki, żeby było dobrze!!!! MUSI BYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ani@k Ty tak sobie tej @ nie wmawiaj, bo jeszcze nic nie wiadomo. A nóż zaraz podskoczy i będzie wysoka aż do terminu spodziewanej @!!! I co wtedy??? głupio Ci będzie, że już gadałaś, że się zbliża, a to fasolka się "zbliżała"

lopop szczerze mówiąc, nie zazdroszczę Ci takich imprez. Ale wiadomo, jak trzeba...ja się na razie nie umiem ogarnąć na takich dużych imprezach, tzn. nie umiałabym tego wszystkiego zorganizować, żeby nie brakło, żeby było na czas itp. Na razie w mojej karierze organizatorki imprez to z takich większych, to 2 lata temu zrobiłam święta Bożego Narodzenia na 9 osób

kasica, czyli mam rozumieć, że od jutra termometr pod poduszkę i z rańca do buzi albo gdzie tam wolisz i robimy wykresik, tak?

A mnie coś podbrzusze pobolewa...tak jakby lekko na @, z tym, że to nie na to, bo właśnie mi się kończy...może to po Clo...ale dopiero wzięłam dwa razy po pół tabletki

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
oo lopop to faktycznie chodzenia przy tym co nie miara....
katiuszka to może być od CLO ja brałam wcześniej w cyklach po 1/2 tabletki i miewałam bóle brzucha /podbrzusza to jest jednak silny środek ,a ja nie chcę brać już w następnym clo bo organizm się przyzwyczaja i później nie chce sam działać !!siedzisz cały dzień na kompie i nic się nie odzywasz :-(
ja po ćwiczeniach idę zaraz pod prysznic i chyba z książką poleżę :-)kok.o a ja na 21 godzinę mam gin to akurat jak wrócę to przeczytam Twoje sprawozdanie o fasolu :-)
katiuszka to może być od CLO ja brałam wcześniej w cyklach po 1/2 tabletki i miewałam bóle brzucha /podbrzusza to jest jednak silny środek ,a ja nie chcę brać już w następnym clo bo organizm się przyzwyczaja i później nie chce sam działać !!siedzisz cały dzień na kompie i nic się nie odzywasz :-(
ja po ćwiczeniach idę zaraz pod prysznic i chyba z książką poleżę :-)kok.o a ja na 21 godzinę mam gin to akurat jak wrócę to przeczytam Twoje sprawozdanie o fasolu :-)
alex___
cześć dziewczynki,
sorry, że tak o sobie, jutro doczytam, dziś już padam
Kropek już nie jest Kropkiem, ma całe 6,5 cm, serducho pięknie bije, zrobiła mi lekarka badania prenatalne - wszystko w najlepszym porządku, fikało dziecię, machało, cała w emocjach jeszcze jestem\
niestety nie powiedziała mi czy facecik czy babeczka, ale co się odwlecze to...
melduję się z rana, idę w kimę, spokojnej
sorry, że tak o sobie, jutro doczytam, dziś już padam
Kropek już nie jest Kropkiem, ma całe 6,5 cm, serducho pięknie bije, zrobiła mi lekarka badania prenatalne - wszystko w najlepszym porządku, fikało dziecię, machało, cała w emocjach jeszcze jestem\
niestety nie powiedziała mi czy facecik czy babeczka, ale co się odwlecze to...
melduję się z rana, idę w kimę, spokojnej
katiuszka79
zuzanka ja też tak myślę, że to od Clo...to nie są jakieś silne bóle, bardziej jakby kłuciekatiuszka to może być od CLO ja brałam wcześniej w cyklach po 1/2 tabletki i miewałam bóle brzucha /podbrzusza to jest jednak silny środek ,a ja nie chcę brać już w następnym clo bo organizm się przyzwyczaja i później nie chce sam działać !!siedzisz cały dzień na kompie i nic się nie odzywasz :-(

Ale zaczął nam się tydzień wizyt u lekarzy...zaczęła Muma w poniedziałek, jutro zuzanka i kok.o, ja w środę...a która w czwartek i piątek???
aha zuzanko ja się nie odzywałam przez cały dzień, bo na serio tak mnie wciągnęło to szukanie, że nawet nie zrobiłam obiadu

alex super wieści!!!!! nooo to kawał Człowieczka już masz!!!!

Ostatnia edycja:
Josi
Zaciekawiona BB
" Wykorzystujemy ogromną siłę przeliczeniową komputera, możliwości statystyki oraz Twoją wiedzą o swoim ciele, aby wskazać Ci Twoje dni płodne i termin owulacji." (cytat z tego portalu)
wow!! no poważnie brzmi !;-)superserwer do obliczania średniej arytm ? (no, jeszcze dodawanie i odejmowanie moze obciązyć te niezliczoność rdzeni
)
ja jestem na "nie " jesli chodzi o wszelkie "automaty" do wyznaczania dni płodnych, a juz w ogóle do wyznaczanie terminu owu (tu bez monitoringu ani rusz... a przez net to chyba sie nie da)
p.s. ja jestem na enpr tylko dlatego, by w sygnaturce wykres sobie umiescic;-)
Ach, czepiasz się Koko
mam jakis dzis sredni humorek, to chyba przez tą pogode, znowu deszcz, szaro i buro.........
kok.o
ellołł:-)
Ani@k taaaadaaaaaamm!!
a nie mówiłam?? to kiedy tescik? jutro? w czwartek? hmmm?:-)
Ani@k taaaadaaaaaamm!!

Ani@k
Kok.o przez Ciebie łamię moją wczorajszą zasadę.. mialam się nie udzielać..
Test? jestem przekonana że to cykl 33 lub nawet 34 dniowy.. zaplanowałam ewentualne testowanie na niedzielę.. a do niedzieli to się jeszcze wszystko wydarzyć może..

Test? jestem przekonana że to cykl 33 lub nawet 34 dniowy.. zaplanowałam ewentualne testowanie na niedzielę.. a do niedzieli to się jeszcze wszystko wydarzyć może..

kok.o
zasady sa po to, by je łamać ;-)
no co Ty? 34 dniowy? dzis juz masz 12 dzien fl, jak bedzie 16-ty to to juz ciąża jest. wiec w czwartek tescior?

no co Ty? 34 dniowy? dzis juz masz 12 dzien fl, jak bedzie 16-ty to to juz ciąża jest. wiec w czwartek tescior?

reklama