reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k te ptaszki Cie wq..ją??:confused: eeeee no zoobacz, takie trojaczki to tylko uśmiech przywołują :tak:
sroczki.jpg
a serio, to ja tez dzisiaj mam wku..wa :wściekła/y:

zuzanka jutro dopiero o 19 mam gina.

kasica tak :tak::tak::tak: dzisiaj mozesz zacząć :tak::tak: Nie, nie jest za późno:no::no::no:.

eee yyy lopop .. świetlice?? :szok: wesele znaczy robisz? ;-):-D

reklama
Hej Dziewczyny:-)
Ja dzisiaj wolne, przesiedziałam cały dzień na fotelu z kompem na kolanach:tak: aż mnie tyłek boli:laugh2:szukałam jakiś fajnych wakacji..na razie mam wstępne oferty, ale jeszcze nic pewnego. Nawet nie wiem jeszcze kiedy...w grę wchodzi połowa czerwca, albo wrzesień. W sezonie nie chcę się pchać, bo tłumy straszne, do tego te wszędobylskie dzieciory:wściekła/y:Póki nie mam swoich, wolę wakacje spędzać w spokojniejszych terminach i rewirach:-D
kok.o ale fajne ptaszki wkleiłaś...moje kuzynki;-)a ta wizyta to ma powiedzieć czy już Młodego widać, tak? i serduszko czy bije??? bo ja niebardzo kumata...ale co by nie miała na celu, trzymam kciuki, żeby było dobrze!!!! MUSI BYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ani@k Ty tak sobie tej @ nie wmawiaj, bo jeszcze nic nie wiadomo. A nóż zaraz podskoczy i będzie wysoka aż do terminu spodziewanej @!!! I co wtedy??? głupio Ci będzie, że już gadałaś, że się zbliża, a to fasolka się "zbliżała":tak::-)
lopop szczerze mówiąc, nie zazdroszczę Ci takich imprez. Ale wiadomo, jak trzeba...ja się na razie nie umiem ogarnąć na takich dużych imprezach, tzn. nie umiałabym tego wszystkiego zorganizować, żeby nie brakło, żeby było na czas itp. Na razie w mojej karierze organizatorki imprez to z takich większych, to 2 lata temu zrobiłam święta Bożego Narodzenia na 9 osób:szok: niby nie dużo, ale siedzieli ponad tydzień. Wyczyn był, że hoho!!!! Ale jak piszesz, że będziesz miała kucharkę, to już to jest bardzo duża pomoc. A ile ludzi się spodziewasz? skoro wynajmujesz świetlicę, to trochę będziesz miała tych gości komunijnych:eek:
kasica, czyli mam rozumieć, że od jutra termometr pod poduszkę i z rańca do buzi albo gdzie tam wolisz i robimy wykresik, tak?:tak:
A mnie coś podbrzusze pobolewa...tak jakby lekko na @, z tym, że to nie na to, bo właśnie mi się kończy...może to po Clo...ale dopiero wzięłam dwa razy po pół tabletki:eek: w środę się okaże czy wszystko "tam" w porządku:-p

oo lopop to faktycznie chodzenia przy tym co nie miara....
katiuszka to może być od CLO ja brałam wcześniej w cyklach po 1/2 tabletki i miewałam bóle brzucha /podbrzusza to jest jednak silny środek ,a ja nie chcę brać już w następnym clo bo organizm się przyzwyczaja i później nie chce sam działać !!siedzisz cały dzień na kompie i nic się nie odzywasz :-(
ja po ćwiczeniach idę zaraz pod prysznic i chyba z książką poleżę :-)kok.o a ja na 21 godzinę mam gin to akurat jak wrócę to przeczytam Twoje sprawozdanie o fasolu :-)

cześć dziewczynki,
sorry, że tak o sobie, jutro doczytam, dziś już padam
Kropek już nie jest Kropkiem, ma całe 6,5 cm, serducho pięknie bije, zrobiła mi lekarka badania prenatalne - wszystko w najlepszym porządku, fikało dziecię, machało, cała w emocjach jeszcze jestem\
niestety nie powiedziała mi czy facecik czy babeczka, ale co się odwlecze to...
melduję się z rana, idę w kimę, spokojnej

katiuszka to może być od CLO ja brałam wcześniej w cyklach po 1/2 tabletki i miewałam bóle brzucha /podbrzusza to jest jednak silny środek ,a ja nie chcę brać już w następnym clo bo organizm się przyzwyczaja i później nie chce sam działać !!siedzisz cały dzień na kompie i nic się nie odzywasz :-(
zuzanka ja też tak myślę, że to od Clo...to nie są jakieś silne bóle, bardziej jakby kłucie:eek: tak mnie kuło na owu...no ale nie w 5dc...no nic, do środy wytrzymam:tak:
Ale zaczął nam się tydzień wizyt u lekarzy...zaczęła Muma w poniedziałek, jutro zuzanka i kok.o, ja w środę...a która w czwartek i piątek???
aha zuzanko ja się nie odzywałam przez cały dzień, bo na serio tak mnie wciągnęło to szukanie, że nawet nie zrobiłam obiadu:szok: samo znalezienie oferty trochę zajmuje, a jeszcze później sprawdzałam opinie o hotelach, prognozowaną pogodę, atrakcje w pobliżu,plaże itp...naprawdę to zajmuje tyle czasu, że szok!!!! ale cieszę się, że się tym zajęłam, bo nie myślę cały czas o ciąży, dlaczego się nie udaje itp...może jak przestanę o tym myśleć tak obsesyjnie, to akurat to mi pomoże w zajściu:tak: taką mam cichą nadzieję...;-)
alex super wieści!!!!! nooo to kawał Człowieczka już masz!!!!:tak: a czy ON czy ONA...no przecież kiedyś się dowiesz, nie?!!!:-) najpózniej podczas porodu:-D

Ostatnia edycja:
" Wykorzystujemy ogromną siłę przeliczeniową komputera, możliwości statystyki oraz Twoją wiedzą o swoim ciele, aby wskazać Ci Twoje dni płodne i termin owulacji." (cytat z tego portalu)

wow!! no poważnie brzmi !;-):-D superserwer do obliczania średniej arytm ? (no, jeszcze dodawanie i odejmowanie moze obciązyć te niezliczoność rdzeni:-D)
ja jestem na "nie " jesli chodzi o wszelkie "automaty" do wyznaczania dni płodnych, a juz w ogóle do wyznaczanie terminu owu (tu bez monitoringu ani rusz... a przez net to chyba sie nie da :-p)

p.s. ja jestem na enpr tylko dlatego, by w sygnaturce wykres sobie umiescic;-)

Ach, czepiasz się Koko ;) ja jakos lubie jak mi system wyznacza owulacje.. i mnie jak na razie się sprawdza,z tym kiedy ja bym sobie wyznaczyła, zreszta czasami robię też testy owulacyjne. A czy ktoras z was robi monitoring cyklu? ile za to placicie?
mam jakis dzis sredni humorek, to chyba przez tą pogode, znowu deszcz, szaro i buro.........

Kok.o przez Ciebie łamię moją wczorajszą zasadę.. mialam się nie udzielać.. :dry:

Test? jestem przekonana że to cykl 33 lub nawet 34 dniowy.. zaplanowałam ewentualne testowanie na niedzielę.. a do niedzieli to się jeszcze wszystko wydarzyć może.. :baffled:

zasady sa po to, by je łamać ;-)
no co Ty? 34 dniowy? dzis juz masz 12 dzien fl, jak bedzie 16-ty to to juz ciąża jest. wiec w czwartek tescior? :tak::tak:

reklama
Do góry