reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej bzzz.Glowa do gory. Sprobujcie porozmawiac, na pewno sie uda wszystko wyjasnic. Ale tak na spokojnie, bez pretensji. Na pewno sie udobrucha. Kobiety maja te swoje sposoby:-)

reklama
bzzz,po 10 latach??????poirwsze 'ciche dni" ło matko!!to jesteście super małżeństwo!!!! tzn,ze przez tyle lat nie było CICHYCH DNI,dopiero po takim czasie!!!Ale u nas nie ma tez czegos takiego,kłótnie zazwyczaj są z mojej winy,bo cholera to ja okropna jestem!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y:i zaraz przyznaję się do błedu i jest gicio:)Wiec uszka do góry,ciche dni mina,bedzie dobrze bzzzz:-)Jesli chodzi o te zioła to miałam na mysli własnie sklep internetowy,nie z aaalgro bym nie zamawiał!!przysłali bi mi HISZPAŃSKA MUCHĘ i z mojego bym nie zlazła!!!zajechałą bym go na amen;-)wiec z allegro ryzkoowac nie bede.

Hej ,

kok.o - eMa na to usg koniecznie !! :tak::tak: Zobaczysz, że też się wzruszy, nie miał do tej pory pojęcia jak wygląda ten 'ktoś' w Tobie :-D
katiuszka - ja nie chciałam Cię zniechęcać do tej wizyty z eMem ale wiem co widać na tym usg i np u mnie na prenatalnym kiedy trzeba było podziałać głowicą wewnętrzną bo czegoś tam szukaliśmy, to doktorek sam powiedział: pana narazie pożegnamy;-)
kasica - ja kupowałam ziółka sobie i katiuszce tutaj : Sklep Zdrowa Żywność - zioła, mieszanki ziołowe, leki, kosmetyki, herbaty, kawy, wody mineralne, miody, preparaty na odchudzanie, produkty wegetariańskie, bezglutenowe, dla diabetyków
I podziałały ! :tak::tak:
bzzz - może te nerwy to przez Euro ? Podaj mu piwko, sama się napij, wyluzujcie się, nie możesz zaprzepaścić gluta:sorry2: Trzymam kciuki żeby się udało:tak:
Pogoda dziś smętna ale ja mam robotę papierkową to w sam raz:happy2:
Miłego dnia !!

Laseczki,znalazłam na ncie sklep zielarski,który gdzie jest??!!!w miasteczku nie opadal!!!!!!!!!!!!!!nawet nie wiedziałam!!zadzwoniłam i pani powiedziała,ze gotowej mieszanki nie ma,ze moze zamówic,w nastepnym tygodniu,ale powiedziała,ze wszystkie te zióła które ja potrzebuję to ma!!:-)wiec jej powiedziałam,ze ja zioła kupie,i sama sobie mieszankę zrobię(ale Zielara ze mnie:-))!!W sobote bede w mieście to zapoatrze się w ziółka już:)!!!jupiiiiiiiiiii jupiiiiiiiiiiiiiiiii;-)Ps.to chyba nie ma róznicy,czy gotowa mieszanka,czy ja sama sobie to wymieszam co??wazne sa składniki prawda??;-)jeszcze jedno...............ile razy dziennie to piłyście??lub pijecie????....ale jestem upierdliwa;-)z tymi ziołami!

Kasica raz dziennie, do wieczornej lektury wątku.. :tak:

A różnica tylko taka, że już wiesz jak to zroibić samej - wczoraj to i ja to zapamietałam ;-)

Dzewczyny...................raz jeszcze o ziołach...Wy mnie "wykopiecie"z tąd:-)z góry przepraszam,za moje moze głupie pytania!!Ale tak,pijąc zioła nie mozna brac leków tak?????????????a np.kwas foilowy???wiesiołka moge??????acha i ja biore codziennie po pół tabletki Bromergonu,na prolaktyne....wiec jak to z tymi ziołami i lekami????

reklama
kwas foliowy mozesz nie wiem jak to z bromergonem jest.. a na co Ty bierzesz bromergon???

ja po stracie po szpitalu dostałam bromergon na zatrzymanie laktacji.. :baffled:

Do góry