reklama
kok.o
Fanka BB :)
yyyyy.. ale do bywania nie trzeba odwagi ;-):-)
wpadaj, czytaj, gadaj.... i juz :-)
wpadaj, czytaj, gadaj.... i juz :-)
bzzz,po 10 latach??????poirwsze 'ciche dni" ło matko!!to jesteście super małżeństwo!!!! tzn,ze przez tyle lat nie było CICHYCH DNI,dopiero po takim czasie!!!Ale u nas nie ma tez czegos takiego,kłótnie zazwyczaj są z mojej winy,bo cholera to ja okropna jestem!!!!!!!!!!!
i zaraz przyznaję się do błedu i jest gicio
Wiec uszka do góry,ciche dni mina,bedzie dobrze bzzzz:-)Jesli chodzi o te zioła to miałam na mysli własnie sklep internetowy,nie z aaalgro bym nie zamawiał!!przysłali bi mi HISZPAŃSKA MUCHĘ i z mojego bym nie zlazła!!!zajechałą bym go na amen;-)wiec z allegro ryzkoowac nie bede.

Muma
Fanka BB :)
Hej ,
kok.o - eMa na to usg koniecznie !!
Zobaczysz, że też się wzruszy, nie miał do tej pory pojęcia jak wygląda ten 'ktoś' w Tobie 
katiuszka - ja nie chciałam Cię zniechęcać do tej wizyty z eMem ale wiem co widać na tym usg i np u mnie na prenatalnym kiedy trzeba było podziałać głowicą wewnętrzną bo czegoś tam szukaliśmy, to doktorek sam powiedział: pana narazie pożegnamy;-)
kasica - ja kupowałam ziółka sobie i katiuszce tutaj : Sklep Zdrowa Żywność - zioła, mieszanki ziołowe, leki, kosmetyki, herbaty, kawy, wody mineralne, miody, preparaty na odchudzanie, produkty wegetariańskie, bezglutenowe, dla diabetyków
I podziałały !

bzzz - może te nerwy to przez Euro ? Podaj mu piwko, sama się napij, wyluzujcie się, nie możesz zaprzepaścić gluta
Trzymam kciuki żeby się udało
Pogoda dziś smętna ale ja mam robotę papierkową to w sam raz
Miłego dnia !!
kok.o - eMa na to usg koniecznie !!

katiuszka - ja nie chciałam Cię zniechęcać do tej wizyty z eMem ale wiem co widać na tym usg i np u mnie na prenatalnym kiedy trzeba było podziałać głowicą wewnętrzną bo czegoś tam szukaliśmy, to doktorek sam powiedział: pana narazie pożegnamy;-)
kasica - ja kupowałam ziółka sobie i katiuszce tutaj : Sklep Zdrowa Żywność - zioła, mieszanki ziołowe, leki, kosmetyki, herbaty, kawy, wody mineralne, miody, preparaty na odchudzanie, produkty wegetariańskie, bezglutenowe, dla diabetyków
I podziałały !

bzzz - może te nerwy to przez Euro ? Podaj mu piwko, sama się napij, wyluzujcie się, nie możesz zaprzepaścić gluta

Pogoda dziś smętna ale ja mam robotę papierkową to w sam raz

Miłego dnia !!
Laseczki,znalazłam na ncie sklep zielarski,który gdzie jest??!!!w miasteczku nie opadal!!!!!!!!!!!!!!nawet nie wiedziałam!!zadzwoniłam i pani powiedziała,ze gotowej mieszanki nie ma,ze moze zamówic,w nastepnym tygodniu,ale powiedziała,ze wszystkie te zióła które ja potrzebuję to ma!!:-)wiec jej powiedziałam,ze ja zioła kupie,i sama sobie mieszankę zrobię(ale Zielara ze mnie:-))!!W sobote bede w mieście to zapoatrze się w ziółka już
!!!jupiiiiiiiiiii jupiiiiiiiiiiiiiiiii;-)Ps.to chyba nie ma róznicy,czy gotowa mieszanka,czy ja sama sobie to wymieszam co??wazne sa składniki prawda??;-)jeszcze jedno...............ile razy dziennie to piłyście??lub pijecie????....ale jestem upierdliwa;-)z tymi ziołami!
Dzewczyny...................raz jeszcze o ziołach...Wy mnie "wykopiecie"z tąd:-)z góry przepraszam,za moje moze głupie pytania!!Ale tak,pijąc zioła nie mozna brac leków tak?????????????a np.kwas foilowy???wiesiołka moge??????acha i ja biore codziennie po pół tabletki Bromergonu,na prolaktyne....wiec jak to z tymi ziołami i lekami????
reklama