reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

no to dziewczynki

ja się dzisiaj z Wami żegnam ,życzę miłego weekendu .....będę wieczorem w niedzielę to Was pod czytam co żeście tu narozrabiały :-D:tak:

buziaki...:******

reklama
hej Schizolki:-D
no aleście dały do pieca dzisiaj:-D o mało człowiek się nie posikał:-D Ja swój jeden głos oddaję na kasicę, a drugi na Gatto:tak:wpisowe oczywiście musi być, dla mnie może być i pizza, ale ma się rozumieć włąsnej roboty;-)
ani@k ja "kino" to mam jutro, o 11:15, z jednej strony to nie mogę się doczekać, ale z drugiej...no mam lekkiego stresika:sorry2: ale to chyba normalne, nie? oczywiście zdam relację po powrocie.
kok.o mistrzyni realistycznych opisów:tak::-) ja tak jak i bionda prawie, że poczułam tego Twojego pawika:cool2: dla mnie już wystarczy tych opisów, chyba, że reszta dziewczyn chce, to ja po prostu będę je omijać;-) Kurczę....może masz rację, że nie ma czego żałować :confused: no ale tak z raz na tydzień zemdlić to bymnie mogło:sorry2:pozyjemy...zabaczymy...może coś się zacznie???
bzzzz jak tam "ciche dni" z eMem? jak to Cię coś pocieszy, to je ze swoim też i to od wtorku:wściekła/y: dzisiaj trochę przemówiłam, ale tyle co muszę, nic więcej. Tak to już jest, raz jest lepiej, raz gorzej....ehhh życie....
zuzanka poczekaj jeszcze, może będziesz miała późną owulacje. Ja tak miałam co miesiąc, jak w ogóle ją miałam;-) jeszcze nic straconego :tak:
catarina :szok: OOO!!! a co to miałaś za zabieg???chyba, że nie chcesz zagłębiać się w szczegóły...to coś poważnego było?
Muma melduj nam się tu Kochana, bo mamy nowe kandydatki do Schizkółka i ktos musi obejrzeć ich szyjki:-D:-) o ile kasica się tam połapie gdzie wejść:-D
kasica bez urazy!!!! my tu wszystkie wariatki jesteśmy, jedna z drugiej się chichocze, a że teraz padło na Ciebie, to trudno:-D:-D:-D mam nadzieję, że się nie obrazisz, bo to wszystko żarty. Ale z tymi Twoimi pytaniami to jesteś niemożliwa:-D co do wykresu, to ja nawet się nie podejmuję wytłumaczenia co i jak, bo ja z tych, że najkrótszą trasę potrafai tak skomplikowanie wytłumaczyć, że wydaje się jakby było milion skrętów w lewo i w prawo;-) mogę Ci jedynie założyć całkiem nowy wykres, zaloguję się jako Ty, nie musisz nawet podawac mi swoich danych, sama wymyślę, a gotowy już Ci podam. Może tak będzie łatwiej:confused: a jak nie, to próbuj Kochana...próbuj....

A przyszło mi jeszcze cos na myśl....no i nie mówiłam...nie ma to jak się zejdą bionda, kok.o i ani@k i zaraz zaczyna się szaleństwo. A jak jeszcze dołączy zuzanka i muma, no to się zaczyna jazda bez trzymanki:-D Ale fajnie!!!! ja tam lubię jak jest wesoło!!!!

kasia.natka ja w imieniu tych, co fejsa mają w głębokim poważaniu prosze, wrzuć na schizkółko chociaż 1 zdjecie Misi, co?:happy2:

kasia.natka ja mam fejsa ale zgadzam się z kok.o poprosimy fotkę na schizkółko abyśmy mogły przywitać Twoją córkę jako pierwsze dziecko naszego forum :tak: a co do zorganizowania to jeszcze daj sobie chwilę i będziesz wszystko na raz robić :happy2::tak:

dziewczyny miłej nocki :***

P.S Kasia.natka bardzo proszę o pochwalenie się foteczką Misi:tak:

SIĘ ROBI KOCHANE :tak:

heej Lalki!!!!
oj teraz to chyba byłabym baaardzo niepożądana.. jak już się 'ogarniesz' to wtedy;-)
żartuję.. chcę coś Ci wysłać..:sorry:

:szok:
TO CZEKAM NIECIERPLIWIE :tak:

No padłam:-):-):-) ja to was po prostu kocham:-) U nas wszystko OK, najpierw robilam badania tokso a potem zakupy na wielkich wyprzach dla Juli i Fasola:-)
katiuszka-trzymam kciuki za jutro:-):-)

No właśnie, obecnie pierwszy poród po 30 wydaje się już nie być problemem. Coraz więcej kobiet decyduje się świadomie na późne macierzyństwo. Życzę Wam dziewczyny zatem szybkiego fasolkowania i łatwego porodu :)
Nawet literatura kobieca przemyca wątki macierzyństwa po 30 ce. Czytam książkę Anny Szepielak Dworek pod Lipami, której bohaterka, Gabriela ma 35 lat, od roku jest mężatka. Jej mąż jest wdowcem z dwójką dzieci, starszym od niej o 10 lat. Ona chce dzieci, on nie. Niestety, przed ślubem nie rozmawiali na ten temat...

HTML:
 					 Napisał Agnezzz 					 				 				No właśnie, obecnie pierwszy poród po 30 wydaje  się już nie być problemem. Coraz więcej kobiet decyduje się świadomie  na późne macierzyństwo. Życzę Wam dziewczyny zatem szybkiego  fasolkowania i łatwego porodu :) 			 		 	  Nawet literatura kobieca przemyca wątki macierzyństwa po 30 ce. Czytam  książkę Anny Szepielak Dworek pod Lipami, której bohaterka, Gabriela ma  35 lat, od roku jest mężatka. Jej mąż jest wdowcem z dwójką dzieci,  starszym od niej o 10 lat. Ona chce dzieci, on nie. Niestety, przed  ślubem nie rozmawiali na ten temat...
.
No i mamy nastepną kandydatkę :-D, smiech to zdrowie obyśmy potem nie płakałay :confused::confused:

Dziewczyny, a teraz na poważnie jestem szoku bo pierwszy raz dostałam jakiegoś plamienia albo brudzenia. Nie jest to krew ani nic różowego :no:, jakiś śluz zabarwiony na kolor jasny brąz pomieszany z pomarańczem. Ta bliżej nie zidentyfikowana materia pojawiła się po południu i po 4 godzinach wszystko minęło, do tego mam wzdęte podbrzusze i lekki ból, w jajniku prawym też. To chyba nie plamienie owulacyjne bo z wykresu i analizy Mumy to miałam wcześniejszą owulację. Dziś przyszła do mnie paczka od Mumki naszej kochanej i zrobiłam sobie test owulacyjny, który mnie nie pokazał żadnej kreski :confused:, no cóż może nasikałam nie tam gdzie trzeba :zawstydzona/y:. W paczce był też dupek i luteina więc powertowałam w necie i zapodałam sobie luteinę (mam nadzieję, że dobrze bo wsadziłam sobie pod język a nie w inną jamę). Przez 2 godziny nie mogłam wybrać czy wziąć dupek czy luteinę ale doszłam do wniosku że luteina to chyba lżejszy kaliber a dupka zostawię jak już zajdę. Nie wiem czy dobrze zrobiłam ale przecież od jednej lutki nie zejdę a może mi się Spiderman zagnieżdza i nie ma progesteronu, to mu zapodałam tak na wszelki. Przeczytałam w necie, że brązowawe plamienia to niski progesteron.
Do dr. Mumy, proszę o szybką poradę co mam robić, brać dalej leki? jeśli tak to jak dawkować pani dr. bo ja nic nie wiem.

Mumka wielkie dzięki za paczuszkę, dziś jak znalazł!!!!

WITAJCIE BABECZKI:):)!!!!HA,HA!!ja na nikogo sie nie obrażam!!jest wesoło???!!!to i jest imprezaaaaaaaa!!!juhuuuuuuuuuuuuuu:-)dajcie spokój,nie gniewam sie,nie obrażam!!fajnie,że moje co niektóre posty wprawiaja was w radość!!!!Bionda,nie przejmuj sie tym małym plamieniem!!ja miałam tak w poprzednim cyklu,koło 14 dc.u mnie tak było i tez cholernie sie wystraszyłam!!bo NIGDY wcześniej tak nie miałam!!ale koleżanki-doktorki;-)wytłumaczyły,ze to prawdopodobnie plamienie okołoowulacyjne,i tez miałam tylko troszke tego plamienia,i tylko przez ten jeden dzień!Także nic się nie martw!!!!:-)

żeby was kochane babeczki POCIESZYĆ!!!!to jest jeszcze jedna sprawa do Was?!!!:-)chce zebyście wytłumaczyły,mi,zeby nie pisac tak jak ja pisze teraz..tylko coś mam "postować'??? i własnie...co to znaczy i jak to sie robi??!!jak macie duzo cierpliwosci to chcetnie skorzystam:-),a to,że jestem "bardzoooooooo"pojetną uczennica to zakumam to w mig:):)hi hi hi!!!

reklama
Ja narazie sama w domu,moja mama w pracy do godziny 18,a mój luby do 14.Pogoda piękna pranie wstawiłam,za sprzatanie się wezmę za niedługo,potem do miasta JADĘ PO ZIOŁO!!;-),przy okazji do kosmetyczki podskoczę na henne;-),a potem po mojego męża musze jechac bo rano z mamą razem pojechał,a mi auto zostawił,bo mi potrzebne,a on przeciez do 18 czekac nie bedzie,az moja mama prace skończy,wiec jade po niego.Dzis cos lewy jajnik daje o sobie znać,piersi bolą,że hej.....temp.36,7.

Do góry