hej Schizolki

no aleście dały do pieca dzisiaj

o mało człowiek się nie posikał

Ja swój jeden głos oddaję na
kasicę, a drugi na
Gatto
wpisowe oczywiście musi być, dla mnie może być i pizza, ale ma się rozumieć włąsnej roboty;-)
ani@k ja "kino" to mam jutro, o 11:15, z jednej strony to nie mogę się doczekać, ale z drugiej...no mam lekkiego stresika

ale to chyba normalne, nie? oczywiście zdam relację po powrocie.
kok.o mistrzyni realistycznych opisów

:-) ja tak jak i
bionda prawie, że poczułam tego Twojego pawika

dla mnie już wystarczy tych opisów, chyba, że reszta dziewczyn chce, to ja po prostu będę je omijać;-) Kurczę....może masz rację, że nie ma czego żałować

no ale tak z raz na tydzień zemdlić to bymnie mogło

pozyjemy...zabaczymy...może coś się zacznie???
bzzzz jak tam "ciche dni" z eMem? jak to Cię coś pocieszy, to je ze swoim też i to od wtorku

dzisiaj trochę przemówiłam, ale tyle co muszę, nic więcej. Tak to już jest, raz jest lepiej, raz gorzej....ehhh życie....
zuzanka poczekaj jeszcze, może będziesz miała późną owulacje. Ja tak miałam co miesiąc, jak w ogóle ją miałam;-) jeszcze nic straconego
catarina 
OOO!!! a co to miałaś za zabieg???chyba, że nie chcesz zagłębiać się w szczegóły...to coś poważnego było?
Muma melduj nam się tu Kochana, bo mamy nowe kandydatki do Schizkółka i ktos musi obejrzeć ich szyjki

:-) o ile kasica się tam połapie gdzie wejść
kasica bez urazy!!!! my tu wszystkie wariatki jesteśmy, jedna z drugiej się chichocze, a że teraz padło na Ciebie, to trudno

mam nadzieję, że się nie obrazisz, bo to wszystko żarty. Ale z tymi Twoimi pytaniami to jesteś niemożliwa

co do wykresu, to ja nawet się nie podejmuję wytłumaczenia co i jak, bo ja z tych, że najkrótszą trasę potrafai tak skomplikowanie wytłumaczyć, że wydaje się jakby było milion skrętów w lewo i w prawo;-) mogę Ci jedynie założyć całkiem nowy wykres, zaloguję się jako Ty, nie musisz nawet podawac mi swoich danych, sama wymyślę, a gotowy już Ci podam. Może tak będzie łatwiej

a jak nie, to próbuj Kochana...próbuj....
A przyszło mi jeszcze cos na myśl....no i nie mówiłam...nie ma to jak się zejdą
bionda, kok.o i ani@k i zaraz zaczyna się szaleństwo. A jak jeszcze dołączy z
uzanka i muma, no to się zaczyna jazda bez trzymanki

Ale fajnie!!!! ja tam lubię jak jest wesoło!!!!