Ani@k,odpukać...nie mam żadnej negatywnej reakcji....mój organizm ok.reaguje na taka mieszakne leków jakie zażywam.Dr.tez pytała,czy w porzadku się czuję itd...powiedziałam,ze tak,bo tak jest!!!!!!
reklama
kok.o
Fanka BB :)
na połówkowe musze sie jeszcze umówić, ale to tez wypadnie jakoś w połowie sierpnia.a to nie będzie czasem usg połówkowe????
a skoro 'przewracanki' są "takie hmm" to ciekawa jestem co powiesz o kopniaczkach![]()
kopniaczki pewnie beda wyraźne i jednoznaczne, teraz to takie... hmmmmm... ruchy jakieś ;-):-):-)
dobra, zbieram sie na wizyte w katowni ;-)
pa
alex___
cześć Dziewuszki,
ogarnęłam dom, bo syf nieziemski, znaczy "stary dom" jak to Cud mawia
nowy ograniam od przyszłego poniedziałku, bo zapomniałam o montażu szaf (w sypialni w trawę, a u dzieci w chmury
), więc nie ma sensu już
ugotowałam leczo, a teraz zaległam przed kompem, choć Cud już się tak przewraca, chyba się budzi
Martynka dziękuje za mizianie, czuje się dopieszczona, właśnie matce nerki skopała
Dziewczynki, ja mocno wierzę, że już niedługo każda z WAS będzie mogła oznajmiać II, i te które się starają i te które odpuściły
Ani@k - a Ty mi tu Babo pisz dużo, bo jak czytam Twoje posty to mi gęba w uśmiechu zastyga
aaa, i mamy z Cudem nowe zajęcie, kupujemy dziennie rano 10bułek i dokarmiamy kaczki w stawie jakieś 3 kilosy od nas, tyle, że po takim spacerze z obciążeniem Cud+wózek mam dość
ogarnęłam dom, bo syf nieziemski, znaczy "stary dom" jak to Cud mawia
nowy ograniam od przyszłego poniedziałku, bo zapomniałam o montażu szaf (w sypialni w trawę, a u dzieci w chmury

ugotowałam leczo, a teraz zaległam przed kompem, choć Cud już się tak przewraca, chyba się budzi
Martynka dziękuje za mizianie, czuje się dopieszczona, właśnie matce nerki skopała
Dziewczynki, ja mocno wierzę, że już niedługo każda z WAS będzie mogła oznajmiać II, i te które się starają i te które odpuściły

Ani@k - a Ty mi tu Babo pisz dużo, bo jak czytam Twoje posty to mi gęba w uśmiechu zastyga
aaa, i mamy z Cudem nowe zajęcie, kupujemy dziennie rano 10bułek i dokarmiamy kaczki w stawie jakieś 3 kilosy od nas, tyle, że po takim spacerze z obciążeniem Cud+wózek mam dość
Ostatnia edycja:
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hej dziewczyny
ja dzisiaj się tylko witam ,mam nastrój wisielczy więc szkoda pisać.....(chyba te słoiki z dżemerami tak na mnie oddziałują jeszcze)
kok.o Ani@k,bzzz na szczęście wczorajsze zostały ,które robiłam i 4 ocalały z tych co poleciały na ziemię :-
baffled:
alex_ale będziesz miała fajnie jak już w nowym domku zamieszkasz,czyściutkim nowym...
katiuszka faktycznie zbiór dokumentacji do wzięcia jakaś masakra
caterina to idź niech Ci inna P.gin powie co i jak bo przecież tak nie może być!
miłego dnia dziewczynki;**
ja dzisiaj się tylko witam ,mam nastrój wisielczy więc szkoda pisać.....(chyba te słoiki z dżemerami tak na mnie oddziałują jeszcze)
kok.o Ani@k,bzzz na szczęście wczorajsze zostały ,które robiłam i 4 ocalały z tych co poleciały na ziemię :-
alex_ale będziesz miała fajnie jak już w nowym domku zamieszkasz,czyściutkim nowym...
katiuszka faktycznie zbiór dokumentacji do wzięcia jakaś masakra

caterina to idź niech Ci inna P.gin powie co i jak bo przecież tak nie może być!
miłego dnia dziewczynki;**
Ani@k
Alex___ ale jak robię jakieś ortografy to mi mów..
a ja poprostu 'odlatuję' i mordka w uśmiechu mi zastyga jak na Cuda patrzę!!!! jak by mi się Córa trafiła to ich ze sobą skumamy, ok?;-)
Zuzanka jakoś mi nie pasujesz do wisielczego nastroju.. a słoikami się nie przejmuj.. mój wujek ostatnio chciał mi wcisnąć czarną porzeczkę z tamtego roku, chętnie się podzielę

Zuzanka jakoś mi nie pasujesz do wisielczego nastroju.. a słoikami się nie przejmuj.. mój wujek ostatnio chciał mi wcisnąć czarną porzeczkę z tamtego roku, chętnie się podzielę

Ostatnia edycja:
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Ani@k kochana jesteś ...:****a z czarnej porzeczki bardzo chętnie przygarnę kilka słoików bo też lubię....

Ani@k
ja bardzo lubię kompot z czerwonej porzeczki.. ale odkąd kozy zeżarły u mojej mamy wszystkie drzewka po kompocie zostały tylko wspomnienia.. no to Zuza dawaj adres, robię paczkę i czarne porzeczki jadą do Ciebie
tylko uprzedzam one są zeszłoroczne.. w tym roku chyba jeszcze nic nie robił.. a jak zrobi odda mi pewnie za rok
tylko uprzedzam one są zeszłoroczne.. w tym roku chyba jeszcze nic nie robił.. a jak zrobi odda mi pewnie za rok

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
powiadasz jak nie zejdą im to Tobie oddadzą
ja też lubię kompot z czerwonej porzeczki 

reklama
Tasza
Dzięki za troskę dziewczyny, ja się tak cieszę że tym razem było tak lajtowo, że brak fasoli mam w zupełności zrekompensowany...
A co do porzeczki to mam przemnóstwo, aż słoików mi zabrakło; tylko czerwona i mix z białą, no i agrest
mogę mieć też full śliwek, ale powideł chyba nie umiem robić, tylko coś dżemopodobnego z rumem, hehe...
A co do porzeczki to mam przemnóstwo, aż słoików mi zabrakło; tylko czerwona i mix z białą, no i agrest

Ostatnia edycja: