reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k tylko się nie spij tam<no,no,no>:-)
katiuszka Ty blisko stadionu to nie musisz oglądać tv bo masz na żywo ,oj i mi się marzy takie chodzenie w samych majtorach po domu cały dzień

ja zaczynam być zmęczona pracą i coraz częściej mnie jakaś melancholia łapie :dry::sorry2:u Nas upały nie miłosierne .....nie ma czym oddychać...jutro się wybieramy na działkę wieczorem i wracamy w niedzielę mam nadzieję,że mnie @ nie zaleje bo akurat wypada na weekend :baffled::baffled::angry:
zjadam kolację ,obejrzę wiadomości i mam przyjaciółkę mojej Małej odwieść na 22 na autobus do Warszawy....nie lubie jeździć po tym mieście brrrrr

reklama
Melduję się pierwsza na stanowisku z kawą:-)
Wczorajsza wizyta u gina była bardzo owocna. Bromka na razie nie mam,ale za to monitoring będę miała i koniecznie na następną wizytę mamy zrobić badanie nasienia. Tak więc mój M się już nie wywinie:-D
Pijemy ziółka,i robimy testy ovu.
A i oczywiście powiedziała mi ze urlop mi sie należy i dużo chyśtania na wyjeździe.Bo widać że ja zestresowana jestem. I chyba cały w tym problem.
Ale nic bądźmy dobrej myliśli.
Pozdrawiam wszystkie kobitki za fasolkowane i staraczki .
Dzisiaj we mnie pełno optymizmu .
Znalazłam fajną stronkę dla par z problemem niepłodności męskiej
HOME | cudownytata.pl - walka z męską niepłodnością

Pozdro ze słonecznego wschodu

witam się porannie:-)
Ja też z kawką, oczywiście bardzo bardzo słabiutką:tak:Nareszcie się ochłodziło, od razu człowiek czuje się lepiej!!! Zaraz zmykam do pracy, ale tylko na pół dnia, jeszcze trwa moja regeneracja po wtorku;-)a wieczorem do polskiego ginka, pewnie będzie się ze mnie śmiał, że panikuję, ale mam to gdzieś. Mam nadzieję, że jak posprawdza wszystko, to się uspokoję tak już na 100%. I może już mi powie...Hania...nie Hania???:-)
caterina cieszę się, że Ty taka cała w skowronkach i pełna optymizmu:tak: Tak trzymaj!!!! Kurcze...nie pamiętam...pisałaś może kiedyś, że Twój M. ma problemy z żołnierzykami??? czy dopiero ma zrobić badanie??? jak dopiero zrobi...to może będzie dobrze...Ale z drugiej strony jak szukasz stron z poradami o niepłodności męskiej...:baffled: ehhh chyba coś przeoczyłam...
Aha...zapomniałabym...myślę, że jeszcze z 2-3 tygodnie i chyba już będę mogła wysłać Ci te ziółka:tak:
Zmykam Kochane!!! do poźniej!!!
Miłego dnia!!!!!
Fluidki dla potrzebujących ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

witam!!ja tylko na chwilkę,bo mam troszke pracy,chce dzis wysprzatac,pranie zrobic,po południu kuzyn ze swoją dziewczyna na weekend przyjezdzaja,wiec musze ogarnąc dom troche:)caterina,no to bardzo dobre wiesci!!:-)jest plan "działania"i mam nadzieje,że wszystko dobrze bedzie!1NAPEWNO BEDZIE!!!!!!!!:-):-):-):-)Oj z tym stresem....to u mnie jest tak samo,zdecydowanie za dużo go :zawstydzona/y::happy:trzymam kciuki bardzo,bardzo,bardzo mocno!!!!!!!!!!!!!twoj mąż po raz piwrwszy bedzie miał badanie nasienia??czy już robiliście kiefdys???

Nie robilismy nigdy badań nasienia. Ale już jakis czas temu rozmawialiśmy że trzeba je zrobić.
obawiam siętrochę bo wiecie mój M kucharz całe zycie na kuchni w wysokich temperaturach a jajka gorąca nie lubią. Po za tym nie za dobrze się odżywia, kanapeczki, mieko praktycznie zero warzyw. Zieleninę przemycam mu w sałatce greckiej i w domowych hamburgerach.
A i ma awersję do łykania tabletek.
Ale bądźmy dobrej myśli:tak:
Koło środy,czwartku zrobimy badanko i wszystko sie wyjasni.
A stronkę tą która podałam znalazłam zupełnie przypadkowo. Przeczytałam historię ludzi którym nie dawano szans a się udało.
To dodaje energii do działania.

przeczytałam tez te artykuły...nie było szans na dzidzię,a los sprawił inaczej:-):-)takie historie są cudowne!!!!gdy człowiek juz nadzieji nie ma atu BACH!!!!!!!!!!!!!!!!ciąża!!!!:-)super!!!!"my"juz 3 razy robilismy badanie nasienia...i za kazdym razem był inny wynik....dlatego 13 sierpnia jedziemy do warszawy do androloga z wynikami męża,do tego androloga u którego Muma ze swoim mężem była.Zobaczymy co powie na wyniki........Ja jutro z rana jade do lekarza,zrobic badania które ostatnio dr.mi zalecił i zrobic wymazy ,które sapotrzebne do drożności jajowodów,jesli wyniki beda ok.to w ierpniu chciałą bym isc na drożność,jak najszyvbciej,zeby było wiadomo co i jak....

WITAM

Łoł:szok:
Kilka razy badanie nasienia i za każdym razem inne wyniki:confused:

Może bym musiała mojego zagonić bo on to raczej niechętny do przestrzegania jakich kolwiek zasad w szczególności dotyczących zdrowia:crazy:

A tak w ogóle patrząc na mój wykres to jest on co nieco zryty. Rzeczywiście te przydatki nie wyleczone do końca i wszystko pomerdało, temperatura taka dziwaczna:-( A taki koktajl antybiotyków dostałam:-(
Może niech mnie wsadzą do szpitala nafaszerują dożylnie, przypną do łóżka bym nie wstawała i coś wtedy z tego będzie:dry::-( Z podejściem moich domowników a w szczególności M do zdrowia nigdy tego paskudztwa nie wyleczę.

Pisałyście któregoś dnia o dżemach. Przedwczoraj robiłam z wiśni. Mniam, pycha:-p Jak usuwałam pestki to byłam cała obryzgana sokiem takie soczyste:-) jakbym świniaka zarżnęła:-D

Miłego dnia.

Hej Dziewczynki,

Ja się witam tylko na chwilę, dzisiaj jedziemy na usg, mamy dopiero na 16.30, do tej pory zejdę :baffled:
Ta stronka 'cudowny tata' to moja ulubiona, ja bym się tam mogła spoko dopisać i to w tym najgorszym przedziale :-pa jednak jest Oluś , nawet przez chwilę nie zwątpiłam, że tak będzie :tak:

Życzę Wam miłego dnia, dam znać wieczorkiem,
papa

cześć dziewczyny

katiuszka
już do pracy?? oj jesteś nie możliwa .....
Muma no daj ,daj ale wiesz,że będzie wszystko ok?:****
caterina to dobrze,że skierował Was na badania nasienia my z M od razu jak się zaczeliśmy starać i po 2 latach nie udawało nam się to M sam zaproponował zrobić takie badania nasienia,ale u Nas wszystko dobrze wyszło niestety natura nam psikusa robi 7 rok :angry::wściekła/y:ale może wie co robi :rofl2:;-)

ja już posprzątałam łazienkę,kuchnię , pranko się pierze ,zaraz odkurzę pokoje i podłogi w pokojach zostaną do starcia i wieczorkiem uciekamy .ale się cieszę ....na działce mamy ciszę kompletną tylko "mućki" z daleka słychać czasami :tak:

kasica miłego weekendu ,ja uwielbiam przyjmować gości a jeszcze bardziej dla nich gotować :happy::tak:

a cuda zdarzają się ja wczoraj czytałam artykuły na boćku ......na duchu podnoszą takie artykuły ...

reklama
tak,tak Haszitka,mój miał 3 razy robione badanie nasienia i za kazdym razem inny wynik!!dr.mi powiedziała,ze jakośc nasienia się zmienia,tzn,zalezy od wielu czynników!!stres uzywki,praca w ciepłym ,dieta i wiele wiele innych rzeczy na wpływa na jakośc nasienia,i dr,powiedziała,ze nawet jakby co tydzien robił badanie to wynik i tak bedzie inny za kazdym razem!!!(ale badanie malezy powtórzyc dopiero po 3 mc.od ostatniego badania,bo diopier po tym czasie plemniczki się "regenarują")

Do góry