reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej dziewczyny

ja od niedzieli w domku ,ale wieczór niedzielny minął szybko nawet kompa nie odpalałam.....
wczoraj urwanie głowy miałam lekkie i wieczorem mój brat przywiózł mi ponad 4 kg kurek :tak::szok: obebrałam je trochę i dzisiaj obgotowuję ,zaraz śmigam po ogórki bo 20 kg na mnie czeka a jutro mam 30 kg więc wybaczcie ale będzie mnie mało w tym tygodniu .Upał nie miłosierny .......
całuję ,ściskam i tulę .......

MIŁEGO DNIA KOCHANE

reklama
hej:happy2:
u mnie bez zmia:-( Dorwałam jakas mądrą książke o ciazy i w ogole tych sprawach, naczytałam sie o roznych zagrozeniach ... no bez sensu wydają takie książki dla i tak juz zeschizowanych bab w ciaży!!!:wściekła/y:
lopop witaj z powrotem ;-) mam nadzieje,ze baterie podładowane na długo:-)
katiuszka - przegięłaś:szok: teraz sie módl, zeby dzieciak za duzy sie nie urodził i w te wszystkie ciuchy sie zmiescił;-):-) Ja jeszcze NIC nie mam, i chyba nie szybko zaczne kompletowac... po sklepach nie lubie łazic, z wyjątkiem wyprzedaży (takich prawdziwych, a nie "po polsku":wściekła/y:)
Muma Olek bedzie mial od poczatku swoj pokój? bedziesz kursować po 10x w nocy?... ja myslalam,zeby Młoda przez czas karmienia w sypialni łózeczko miała... a potem eksmisja do swojego pokoju;-).. nie wiem w sumie, co lepsze... ale jak eM ma do pracy wstawac..hmmm to moze faktycznie osobno.. hmmmm...
kciuki za wizyte.... (kurka, co Ty tak czesto do gina?? :baffled: .. buuuuuuuuuuuu ja za 2 tyg dopiero :-()
Haszitka o matko, współczuje tych zdrowotnych przebojów:-( trzymaj sie dzielnie i duuuuzo zdrowia zycze:tak: wychodź z tego szybko!:tak:

zuza- rozumiem, ze skup i zakład przetwórstwa owocowo-warzywnego prowadzisz:-D hehe szkoda,ze tak daleko;-)

pozdrowionka

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny...
temat wózka poruszyłam wczoraj z moim mężem. Bo u nas on jako facet zajął się bezpieczeństwem dzidziusia. I głównie przy zakupie fotelików i wózków mamy się tym kierować.
Z tego co udało mi się dowiedzieć (bo sama nie szukałam żadnych informacji) najlepsze są foteliki z testem ADAC. Więc najpierw kupujemy foteli samochodowy, a później dokupujemy do niego wózek. Dzidziuś ma się pojawić na świecie styczeń/luty więc na pewno spacery na jakiś czas zostaną przesunięte.
No i marzy mi sie leżaczek...coś w tym stylu:
Dobry leżaczek - Mój Niemowlak

Ale do zakupów jeszcze daleko...Na razie wszystko w marzeniach...

Miłego dnia

UFFFF....

kok.o no chyba tak bo z roku na rok coraz więcej robię i o dziwo wszystko schodzi :tak: mam z tego roku 26 dżemików borówkowych(byłoby więcej gdyby mi nie splajtowały) i 67 na dzień dzisiejszy ogórków kiszonych zrobionych (a w planach 150 ) ....
dzisiaj mi już kręgosłup pada bo w między czasie jeszcze sprzątam garaż i miejscówki na nowe przetwory ....

dziewczyny szukam dobrego przepisu na przecier ogórkowy (do zupy ogórkowej ) czy któraś robiła bo ja nigdy zawsze korzystałam z ogórków całych a zostały mi takie duże to je bym przetarła:tak:

a tak w ogóle to mam urlop i miałam odpoczywać hehehe będę bardziej zmęczona niż w pracy :shocked2::baffled:

Cześć Dziewczyny!!!
Wpadłam tylko na momencik, bo szukam w necie wózków. Szwagier raczej mi go przywiezie, to muszę się streszczać;-)
Muma znalazłam podobny do Twojego typu, ma dobre opinie...chyba się na niego zdecyduję, to jest ESPIRO GTX...kurczę nie umiem wklejać linków :sorry2: może jakoś go znajdziesz w necie:confused:
Czacha mi już dymi od tego szukania!!!
Przepraszam, że nie odpisuję, jutro będę wcześniej z pracy, to nadrobię zalegości:tak:

kok.o :) naładowane ciekawe na jak długo
zuzanko ja też uwielbiam robić przetwory już sie nie mieszczę w piwnicy- dzisiaj robiłam brokuły i kalafiory:) w słoikach

gdzieś coś miałam z takich ogórków- a pikle lubisz może???

katiuszka miłych zakupów

Melduję się pierwsza z kawą:-)
Zapraszam do wspólnego siorbania porannych płynów.
Kurna nawt w urlop człowiek pospac sobie nie może. Sama się budzę po 6 i nie ma bata wstawać trzeba:wściekła/y:
Na jutro zapisani jestesmy na badanie kijankowe. Strasznie zestresowana jestem.
Zuzanka moja mama takie ogólasy robi,zapytam o przepis i ci zapodam.
Pozdrawiam z tropikalnego wschodu.

Jeżeli chodzi o wózki to ja już wybrałam Stokke Explore i reszta gadżetów też od Stokke.
a przecier do ogórkowej:) mój stary indiański sposób...do blendera i z głowy :)
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i przepraszam za moją frekwencję ale wakacje, goście, wyjazdy w między czasie szał porządków ehhhh gdyby się jeszcze okazało, że wszystko z Saszą ok ciąża byłaby naprawę fajnym czasem, bo pomijając pierwsze trzy miesiące czuję się bombowo:D

hejka ja już po kawce
pranko się pierze
dzieci najedzone
mój syncio i jego kuzynka przeszczęśliwi że mogą sie razem pobawić:)
i niestety nie będę miała tyle czasu dla was jak kiedyś:(

reklama
hej dziewczyny ,

lopop a to czemu ? czasu brak ,więcej obowiązków?
katiuszka ja ostatnio też mam zaległości bo mam brak czasu niestety ,nawet nie mam kiedy podjechać do mojej siostry....:zawstydzona/y:
Ani@k kochana a jak u Ciebie ? jak dzisiejsza tempka?
caterina dzięki kochana za chęci ale bzzz mi już podesłała szybki i prosty :tak:
bionda lalka a jak u Ciebie?

vinga dzięki za podpowiedź ale z blenderem to nie wyjdzie nie znoszę "paciek" i nie byłby to dobry przecier do zupy:no:

Do góry