heeej dziewczynki
Caterina Ty ranny ptaśku!!!! ;-) zawsze jak w pracy zasiadam do kompa i odpalam bb widzę Twój wpis i jakoś mi raźniej ze nie tylko ja siedzę i zaczynam pracownicze 8 godzin, a właśnie ile czasu wynosi Twój dzień pracy??? bo pisałaś ze bez pracy wytrzymać nie mozesz.. pewnie etat za etatem, co????
Lopop młody gość..szkoda... ale chyba każda strata boli tak samo..

czy to zemrze dziadek czy sasiad 20 letni, życie..
Zuza dzień pełen wrażeń miałaś

a teraz na jakiś wynik wizytacji będziecie czekać??? zaraz wrócę do wpisów bo może pisałaś a mi umknęło..
Katiuszka wiedziałam ze musi być coś na rzeczy ze nie pisałaś wczoraj, wypoczywaj ile się da, a zakupy może przez internet???? uściskaj (albo może niech Twój eM uściska) odemnie Twój brzuszek :*****
Haszitka ale to jeszcze nie przesadzone że @ napewno zawita????
Muma czwratek można już odznaczyć jako zaliczony, szykuj się na wizytę na jutro!!!! ;-):-) buziaki :******** dla was
no właśnie
Aleksis ma rację - dawać fluidki która jeszcze może ;-) (Muma :***)
a ja chyba już niedługo będę miała baaardzo zajęty czas, w sumie już zaczynam rozglądać się za jakimś dodatkowym zajęciem

jakiś czas temu mieliśmy rozmowę z derektorem

..niestety tuskowy plan redukcji wszystkiego co się rusza ostro ruszył z kopyta w mojej pracy.. dlatego też jego PLAN związany z macierzyńskim mam ochotę mu w ... wsadzić

myślałam też aby zająć się czymś na własną rękę.. ale trudno nad czymkolwiek się zastanawiać bo jedynymi źródłami dochodu na karaibach (mam takie wrażenie) są prace w biedronkach, lidlach, nettach, realach, stokrotkach, żabkach - tyle się tego narobiło że prawie tyle samo co aptek i banków
no i teraz zastanawiam się w co najpierw łapy wsadzić..
[aaaa a wczorajszy meczyk :-) nie do wiary ale udało się dach zamknąć

]