reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dzień dobry Babeczki!!!
Witam się i ja, ale już prawie mnie nie ma, lecę do pracy...póki jeszcze daje radę;-)
Wczoraj po zakupach padłam jak długa...a najgorsze, że nic nie kupiłam:szok: a zimno już...i zapowiadają mroźną i śnieżną zimę. Oj...umarznie mi ten Juluś;-)
No to tyle co mogę napisać z braku czasu!!! jak wrócę, to postaram nadrobić zaległości!!!
Miłego dnia!!!!

reklama
heeej dziewczynki

Caterina Ty ranny ptaśku!!!! ;-) zawsze jak w pracy zasiadam do kompa i odpalam bb widzę Twój wpis i jakoś mi raźniej ze nie tylko ja siedzę i zaczynam pracownicze 8 godzin, a właśnie ile czasu wynosi Twój dzień pracy??? bo pisałaś ze bez pracy wytrzymać nie mozesz.. pewnie etat za etatem, co????
Lopop młody gość..szkoda... ale chyba każda strata boli tak samo..:zawstydzona/y: czy to zemrze dziadek czy sasiad 20 letni, życie..
Zuza dzień pełen wrażeń miałaś :tak: a teraz na jakiś wynik wizytacji będziecie czekać??? zaraz wrócę do wpisów bo może pisałaś a mi umknęło..
Katiuszka wiedziałam ze musi być coś na rzeczy ze nie pisałaś wczoraj, wypoczywaj ile się da, a zakupy może przez internet???? uściskaj (albo może niech Twój eM uściska) odemnie Twój brzuszek :*****
Haszitka ale to jeszcze nie przesadzone że @ napewno zawita????
Muma czwratek można już odznaczyć jako zaliczony, szykuj się na wizytę na jutro!!!! ;-):-) buziaki :******** dla was

no właśnie Aleksis ma rację - dawać fluidki która jeszcze może ;-) (Muma :***)

a ja chyba już niedługo będę miała baaardzo zajęty czas, w sumie już zaczynam rozglądać się za jakimś dodatkowym zajęciem:baffled: jakiś czas temu mieliśmy rozmowę z derektorem:eek:..niestety tuskowy plan redukcji wszystkiego co się rusza ostro ruszył z kopyta w mojej pracy.. dlatego też jego PLAN związany z macierzyńskim mam ochotę mu w ... wsadzić :laugh2::wściekła/y:
myślałam też aby zająć się czymś na własną rękę.. ale trudno nad czymkolwiek się zastanawiać bo jedynymi źródłami dochodu na karaibach (mam takie wrażenie) są prace w biedronkach, lidlach, nettach, realach, stokrotkach, żabkach - tyle się tego narobiło że prawie tyle samo co aptek i banków :baffled:

no i teraz zastanawiam się w co najpierw łapy wsadzić..

[aaaa a wczorajszy meczyk :-) nie do wiary ale udało się dach zamknąć :-D ]

Ostatnia edycja:
cześć wszystkim!!lapop....współczuję smierci kolegi:(...w tamtym roku w listopadzie zmarł mój kuzyn...miał 28 lat,żone o synka.....chorował 2 lata,miał guza w głowie:-:)-:)-(masakra z tym co się dzieje....zuzanko,to świetnie,ze wizyta przebiegła prawidłowo!!!!wszystko super bedzie i wkrótce swoje malenstwo miec bedziecie:-)!!!!!!Kurcze tak zastanawiam się i ...dzis mam 11dc.temp.36,6,gluta ani widu,ani słychu:-(,gdzie zawsze o tej porze już był!!!!nawet wczesniej pare dni!!!!!!!!!!nie wiem o co chodzi????????ciekawe,czy owulacje wogóle miec bede w tym mc.bo tem.stoi w miejscu praktycznie:-:)-(,czuje delikatny ból w dole brzucha...raczej tak po bokach,w pachwinach...ajc sama nie wiem....

Ostatnia edycja:

Ani@k
oj spro to ja w pracy przesiaduje. Mam pełny etat w szpitalu w systemie 12 godzinnym.Dorabiam jeszcze w p.pobrań krwi i przychodni lekarza rodzinnego ale to tylko na godzinki . Generalnie codziennie jestem gdzies w robocie ,czasami weekend mam wolny:wściekła/y:
No ale takie życie:baffled:
U nas na wschodzie to tez nie ma gdzie innej roboty szukać tylko w handlu. Oj porobiło sie w tej naszej Polszce

Się chciałam pochwalić sukcesem na polu zawodowym :-)
Miałam przed chwilą dziewczynke z zespołem Dawna i po 30 min pertraktacjach bez problemów pobrałam jej dobrowolnie krew.
Matka była zachwycona a ja troche sie wzruszyłam:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny

dzięki za słowa otuchy i wsparcia

Ani@k no miałam,miałam o 19 myślałam,że będę już spać bo taka padnięta byłam a jak już się położyłam to o 21:30 mój M wyłączył tv a ja z boku na bok i za cholerę zasnąć nie mogłam ehh,

ogólnie ok ,robię dzisiaj dżem dżem z dyni i jabłek - Przepis - Smaker.pl i taki mus Mus dyniowy bo mi dynia się zepsuje :crazy:

byłam rano w szpitalu z ojcem no i Caterina Ty pewnie w temacie jesteś bo pracujesz w naszej służbie zdrowia ;-) mieliśmy się zapisać do poradni kardiologicznej no ale się czeka do pół roku niestety na wizytę ,a kardiolog prywatnie nie może wypisać skierowania do szpitala bo nie mają podpisaną umowę z NFZ ,wypisać jak wypisać może ale szpital nie przyjmie takiego skierowania ?

Zuza skierowanie do szpitala moze wypisać lekarz rodzinny na życzenie pacjenta. Nie ma bata zeby odmówił:tak:
Dochtor z prywatnego gabinetu też może wypisać i nie ma tu znaczenie NFZ jest wazne w szpitalu.

reklama
Do góry