reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Caterina dla Ciebie - należy Ci się :tak: złoty medal dla Cateriny.jpg

Aaronka też bym tak zareagowała :tak:
Zuza moja Mama 'walczyła' ostatnio ze skierowaniem do ortopedy - do przyszpitalnej kliniki, ortopeda z przychodni powiedział aby wzięła skierowanie od rodzinnego, rodzinny zdziwiony dlaczego ortopeda nie chciał dać:baffled: - Caterina że Ty się w tym wszystkim nie gubisz..
MichałC mnie też dużo rzeczy się wydaje ;-)

Haszitka mnie takie czekanie też dobija ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasica jesteś jeszcze w 1 fazie, jeszcze wszystko się może zdarzyć :tak: z wykresu widać ze zbyt niską temp. miałaś podczas @ a faza przedowulacyjna jest ok, czego chcesz się dopatrzeć na tym etapie na wykresie??????

Ostatnia edycja:
cześć MichałC może coś o sobie na początek bo tak wpadłeś jak do baru na jednego ;-)a tutaj niestety obowiązują pewne zasady :-)trzeba się ładnie przedstawić i napisać co Cię do Nas przyciągnęło :tak::-)

Caterina no tak rodzinny spoko ,ale ,że prywatna przychodnia i lekarz prywatnie na wizytę to szpital nie przyjmuje skierowania od prywatnego ,tak mi dzisiaj powiedzieli w przychodnio
Ani@k no właśnie jakieś cuda nie widy w naszej służbie zdrowia a Caterina obeznana to nam podpowie co nie co ;-)

kasica bo ja bym wzięła na Twoim miejscu mierzyła od dnia zakończenia @ wtedy organizm ma inną zupełnie temperaturę bo jak patrzę na Twój wykres to on mi się wydaje normalny,a że tempka jest niższa przy @ to jest możliwe i dlatego masz taką krechę w górę

Hej Dziewczynki,

No i ja znowu trochę sprzątam i gotuję bo kto wie , może jednak nie wrócę jutro do domu ? :-);-)
Ale się nie nastawiam, raczej na zaraz po weekendzie jakoś.
Dziś jestem z Julą bo nie poszła do szkoły ( w planie tylko wizyta na cmentarzu a potem siedzenie w szkole parę godzin - bez sensu).
Naprawdę, czytam Was i czytam i musiałabym notatki robić, żeby pamiętać co której odpisać:baffled: Mam te uciski na mózg ciągle;-)
zuza - super, że dobrze poszło wczoraj :tak:
aaronka - to już też masz dużą pannę :tak:

Postaram się wpaść wieczorkiem, w razie gdyby jednak się nie udało już teraz megafluidy dla wszystkich potrzebujących Cioteczek :tak:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Buziaki :-):-):-)

Muma Ty też tak ostatnio mówiłaś.. przed wizytą.. byłąs pewna że.. zostaniesz w szpitalu :-) może lepiej gotuj i nic nie mów;-):-p:laugh2:

aaa w niedziele w BIEDRONCE bylismy i widziałam książkę do kupienia"50 twarzy Greya" była po oloło 34 złote(chyba)ja nie kupiłam jej!!ale to tak dla zainteresowanych tą oto lekutrą;-)Muma przed porodem jeszcze porzadeczek w domu chcesz zrobic??,a pogoda ma byc ładna,to fakt!!!

reklama
kasica - no bo mam nadzieję, że może mi się coś samo 'ruszy';-) i wtedy szybko pojadę i mi zrobią od razu cc :-D
A ta książka to jest w empiku po 29.99 ;-) Też nie kupuję, słucham czasem w radiu Zet wieczorem jak się kąpię :-)

Do góry