Ani@k
Fanka BB :)
heej
pierwsza! :-)
Muma, Katiuszka ja dziś dopiero zacznę dzwonić do lekarzy.. będę się umawiać.. dziś idzie Aleksis i Kok.o - dziewczynki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
(Kok.o na wszelki wypadek bierz spakowaną torbę
)
a czy się ktoś pokapował???
nie wiem.. w drugi dzień świąt dałam czadu z alko później zaczęłam mówić że tabsy.. kiedyś jak z Mamą rozmawiałam powiedziała mi że może jakieś leczenie zastosować aby ciąża była (leczenie mnie lub eMa) więc Mama pewnie myśli że biorę jakiś specyfik.. bo w sumie biorę
;-)
a moje lekkie 'utycie' to w sumie normalka.. :-)
Gatto lepiej już choć troszkę???
Katiuszka wrzuć przepis na ciacho o którym pisałaś że zrobiłaś.. to ptysiowe..
Caterina ja jutro badania zaczynam (na zespół) idziesz się też kłuć???? Ty chyba mówiłaś że zaczynasz badania przed świętami.. czy przeczekałaś???
Bzzzz szkoła kiedy się zaczyna??? chyba od jutra??? siadaj przed kompem i opisuj co się u Ciebie dzieje!!!!
Muma Olek to dobry imprezowicz chyba będzie ;-)
:-)
Alex__ jak się czują Słodziaki??? oby nowy rok wygnał wszelkie choróbska z Waszego domku!!!!!!! i nie siwiej!!!!!
też miałyście tak że dreszczyk po plecach przechodził jak mierzyłyście tempkę???
pierwsza! :-)
Muma, Katiuszka ja dziś dopiero zacznę dzwonić do lekarzy.. będę się umawiać.. dziś idzie Aleksis i Kok.o - dziewczynki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a czy się ktoś pokapował???

a moje lekkie 'utycie' to w sumie normalka.. :-)

Gatto lepiej już choć troszkę???

Katiuszka wrzuć przepis na ciacho o którym pisałaś że zrobiłaś.. to ptysiowe..
Caterina ja jutro badania zaczynam (na zespół) idziesz się też kłuć???? Ty chyba mówiłaś że zaczynasz badania przed świętami.. czy przeczekałaś???
Bzzzz szkoła kiedy się zaczyna??? chyba od jutra??? siadaj przed kompem i opisuj co się u Ciebie dzieje!!!!
Muma Olek to dobry imprezowicz chyba będzie ;-)

Alex__ jak się czują Słodziaki??? oby nowy rok wygnał wszelkie choróbska z Waszego domku!!!!!!! i nie siwiej!!!!!
też miałyście tak że dreszczyk po plecach przechodził jak mierzyłyście tempkę???