Ani@k bez przesady, zeby niczego nie wolno bylo, mozna czaosnek w umiarkowanych ilosciach....chyba nie zjadlas kilograma tylko najmarniej jeden zabek! Toz to naturalny antybiotyk jest, wiec nie sadze, zeby szkodzil (nie jedz jesli masz problemy z cisnieniem tylko) Potem herbata z sokiem jest jak najbradziej wskazana lub miodem (moze nawet lepiej na kaszel) tylko miodu sie nie daje do wrzatku bo traci wlasciwosci, wiec juz do herby przestudzonej lub jesc tak z lyzeczki
Tak jak Katiuszka pisala sok z cebuli rowniez pomaga (kto moze, bo ja mam wstret nieopisanany do niego i nawet na lozu smierci nie przelkne).
Tylko spokojnie! Wszystko z glowa
i bedzie ol rajt
Kok.o trzymam kciuki za szybki porod!!
Katiuszka no moze jakby lepiej, ale gdyby to lekarstwo dzialalo tak jak smierdzi to juz bym byla wyleczona
Najwazniejsze, ze moge spac w nocy bo katar duzo mniejszy, ale w koncu po 7 dniach sam przechodzi to akurat najwyzszy czas

Tak jak Katiuszka pisala sok z cebuli rowniez pomaga (kto moze, bo ja mam wstret nieopisanany do niego i nawet na lozu smierci nie przelkne).
Tylko spokojnie! Wszystko z glowa
i bedzie ol rajtKok.o trzymam kciuki za szybki porod!!
Katiuszka no moze jakby lepiej, ale gdyby to lekarstwo dzialalo tak jak smierdzi to juz bym byla wyleczona
Najwazniejsze, ze moge spac w nocy bo katar duzo mniejszy, ale w koncu po 7 dniach sam przechodzi to akurat najwyzszy czas

wiem coś o tym, jak wyobraźnia może zadziałać w takich chwilach...Pamiętam jak swego czasu...było to pewnie z 15 lat temu, bo mój najmłodszy brat miał ze 3-4 latka, a teraz ma już 18;-) Opiekowalam się nim w domu, on się bawił, a ja coś tam robiłam w kuchni. I w pewnym momencie jakoś tak się cicho zrobiło, aż dziwne na niego...no i poszłam go szukać po mieszkaniu. W jednym pokoju go nie było, w drugim jak weszłam, to oniemiałam!!! całe okno otwerte
a nasze mieszkanie na 2-gim piętrze!!! Od razu ja w ryk, bo już wiedziałam, że pewnie się spinał po parapecie i wyleciał...oczami wyobraźni widziałam go jak lezy na dole
Wyłam jak bóbr, ale bałam się podejść do okna i popatrzeć na dół. I nagle młody wynurzył się z za firanki, jeszcze bardziej przestraszony niż ja