reklama
Kari79
Zaangażowana w BB
Zuzanka- bo ja tak zawsze nieregularnie miałam..
Pstatnie pół roku co 31 dni bo wcześniej brałam tabletyki anty i mi na tak długo potem został efekt..
Ale od 1 grudnia niestety znowu powtórka..
Decyzja o dzidzi tak naprawdę pojawiła się ponad 2 tygodnie temu i dlatego dopiero teraz poszłam do ginki by mi je wyregulowała..
Ale ona dała mi jeszcze 1 msc (bo mój najdłuższy w życiu okres bez miesiączki tyle wynosił) i dopiero wejdzie z duphastonem..
Oj.. naczekam się na okres coś czuję....
I dlatego pytam o te moje dzisiejsze objawy.. czy to możliwe żeby to owulacja w takim wypadku była....
Skomplikowana biologicznie jestem..... mam to genetycznie po babci a pewnie naukowo mam to przez hormony czy cos...
Pstatnie pół roku co 31 dni bo wcześniej brałam tabletyki anty i mi na tak długo potem został efekt..
Ale od 1 grudnia niestety znowu powtórka..
Decyzja o dzidzi tak naprawdę pojawiła się ponad 2 tygodnie temu i dlatego dopiero teraz poszłam do ginki by mi je wyregulowała..
Ale ona dała mi jeszcze 1 msc (bo mój najdłuższy w życiu okres bez miesiączki tyle wynosił) i dopiero wejdzie z duphastonem..
Oj.. naczekam się na okres coś czuję....
I dlatego pytam o te moje dzisiejsze objawy.. czy to możliwe żeby to owulacja w takim wypadku była....
Skomplikowana biologicznie jestem..... mam to genetycznie po babci a pewnie naukowo mam to przez hormony czy cos...
Kari79
Zaangażowana w BB
Ja poszłabym do innego.. ale czy branie duphastonu ma jakikolwiek wpływ na badania hormonalne, które mam zrobić???
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
kari ja robiłam badania i wiem,że dupek nie wpływa na badania ,a jutro mam badanie progesteronu i też dzisiaj się pytałam czy ma wpływ i nie ma
co do cyklu owu i długich cykli to jest wszystko możliwe bo moja szefowa była odstawiła tabletki w czerwcu 2012 r i do września nie miała okresu i lekarz jej duphaston przepisał i zaszła w ciążę nie zdążyła zamiesiączkować
więc gdzie logika ja się pytam ? jak mogła zajść ?
zastanawiam się do dziś

Kari79
Zaangażowana w BB
Zuzanka..
Bo mojej koleżanki ojciec jest ginekologiem i jutro ma dyżur 500 metrow ode mnie w szpitalu...
Może iść do niego?
Ale wtedy tę babkę musiałabym chyba już olać póki co....
Bo nie powiem jej przecież że wyniki mam i że sam mi się okres zaczął..
Oj nie wiem, nie wiem..
Mieszam sobie w głowie a Wam w wątku...
Bo mojej koleżanki ojciec jest ginekologiem i jutro ma dyżur 500 metrow ode mnie w szpitalu...
Może iść do niego?
Ale wtedy tę babkę musiałabym chyba już olać póki co....
Bo nie powiem jej przecież że wyniki mam i że sam mi się okres zaczął..
Oj nie wiem, nie wiem..
Mieszam sobie w głowie a Wam w wątku...

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
kari ja bym poszła do innego i powiedziała co i jak no nie można tak długo trzymać kobiety bez @ (okresu) no przecież organizm pewnie się domaga równowagi ,spróbuj pójść do innego zobaczysz co powie
nie zaszkodzisz sobie

Kari79
Zaangażowana w BB
Zuzanka..
No tak myślę właśnie.. kusi mnie to baarrrddzzoooo..
No tak myślę właśnie.. kusi mnie to baarrrddzzoooo..
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
dobra babeczki życze miłego po południa ,
ja się zbieram do fryzjera i na 19 do buffo jedziemy
ja się zbieram do fryzjera i na 19 do buffo jedziemy

reklama
Kari79
Zaangażowana w BB
Super masz! zazdroszczę!!!