reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

U nas też komplet od 1 do 4 na górze i na dole. Teraz chyba idą piątki, bo palce są cały czas w dziobie. No ale mam nadzieję że te też pójdą tak łatwo jak poprzednie. Wogóle Maryśka jakaś taka szybka z zębami, jak miała 2,5 miesiąca to wyszły jej dolne jedynki a ja nawet nie wiedziałam kiedy :szok::szok::szok:

reklama
U nas wczoraj przebił się 11-sty ząbek! cztery noce z glowy, bo bolalo Malego dziaselko, popimo panadolu, ale dzis nocka byla juz przespana w calosci -mamy 11 ząbkow i czekamy na reszte!

Lorien moga juz zaczac isc i pewnie moze to troche trwac:tak:choc wiadomo jak zawsze to zalezy od dziecka:tak:
a ksiazkowo to chyba okolo 2 lat co dziewczyny?

Gratki dla małych zębaczych, oby nie używali ich do niecnych celów :growl:.

Nikusiowi wyszła wczoraj dolna prawa 3, czekamy jeszcze na dolną lewą 3 i wszystkie 5 :tak:, stan uzębienia 15szt :-).

reklama
Do góry