Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja bym nie mogła gotować na codzień ale od czasu do czasu lubię znaleźć jakiś fajny przepis i coś wykombinować. Pewnie jak bym musiała częściej to też by mi się nie chciało nic wymyślać....
Wczoraj na generalnym ważeniu u lekarza okazało się, że od początku ciąży utyłam tylko kg. Bardzo mnie to dziwi (cieszy też), bo brzuch mam całkiem spory Tak a propos, to muszę w końcu pożyczyć aparat i cyknąć zdjęcie temu brzuchowi.
No wlaśnie mój brzuch tez jest całkiem spory a przytyłam 1,5 kg co oczywiście mnie cieszy bo widocznie dzidzia podjada z moich zapsów tłuszczowych ;D poza tym byloby juz więcej,ale poniedziałkowy stres i krótki pobyt w szpoitalu zrobił swoje. We wtroek rano ważyłam sporo mniej niż w niedzielę,ale już nadrabiam ;D
Edi, jak ja ostatnio miałam problemy, to wogóle nie czułam głodu, wmuszałam w siebie coś, bo wiedziałam, że powinnam. Ale też już nadrabiam. Wczoraj na kolację po powrocie od gina zjadłam jeszcze cały talerz krupniku
Ja po stresach teraz też zaczynam bardziej nadrabiać. Trzeba koniecznie zacząć sięrusząc zwłaszcza, że pogoda sprzyja.... Jadnak po dzisiejszym spacerku trochę mi sił brak....
No dziewczyny gratuluję..........a ja przytyłam 5 kg (szok no nie?) ale pocieszam się, że to od rzucenia papierosów i dlatego że to bliźnięta (chociaż Margolis mi nie pomaga w tym wierzeniu)
Marrtruda , Edi ja też przytyłam tyko 1 kg ! Bardzo mnie to zdziwiło ale i też ucieszyło, bo brzuszek jest duży .Obym tylko tego szybko nie nadrobiła tak jak w poprzednich ciążach.
Wpierwszej ciąży przybyło mi 25 kg a w drugiej 19 kg : Całe szczęście , że potem prawie wszystko udaje się zrzucić :laugh: