reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
U nas tez upal straszny:szok:,dobrze ze jutro ma sie ochlodzic:tak:.Rosolek sie gotuje:tak:,moj kochany pan dzis idzie z kolegami na basen po pracy.Jak wroci bedzie znow pizza na kloacje:-pCodziennie mamy staranka choc powiem wam ze nie mam zbytnio ochoty na sex,jakos po urodzeniu dziecka moj zapal opadl

hej dziewczyny wpadlam sie przywitac

mam prace domowa wiec nie bede sie rozpisywac, raczej musze sie rozpisac przy tym glupim eseju :wściekła/y:

u mnie @ pomalu dobiega konca, juz sie nie moge doczekac kiedy se pojdzie wonnnnn,pogoda u mnie tez do bani bo duszno, a do tego chyba sie przytrulam salatka jakos mi si epo niej chce wymiotowac i mnie w brzuchu wiercie kurde mam nadzieje ze do szkoly mi przejdzie

buziaki i papapapa

No to ja sie oddzywam. Wlasnie wrocilam do odmku i zaraz mykam do lozeczka bo oczy mi sie juz zamykaja.
Milej nocki zycze!

A ja witam w ten deszczowy pochmurny dzien :-);-)
Wczoraj nie pisalam nicbo przyszly do mnie kolezanki i poplotkowalysmy troszke:-p:tak:. @ jak nie bylo tak nie ma. Wczoraj robilam kolejny test ale znow jedna krecha.Cierpliwie czekam. Jak jej niema to zawsze jeszcze jest jakas szansa:-).
Zaraz wychodze do pracy. Cale szczescie ze juz piatek.
Milego dnia zycze,buziaczki;-);-)

reklama
Witam:-):-)Ja dziś mam do pracy na 15 tak wiec siedze tam do wieczora. Ogolnie juz sie przyzwyczajlam i nie jest zle. W pracy panuje mila atmosfera, ja coraz wiecej lapie i wogole jest ok i oby tak zostalo. Pierwszy miesiac szkolen dobiega konca, w wtorek mam egzamin państwowy. Troche sie boje ale mysle ze dam rady. Na pierwszy tydzień wrzesnia jade na szkolenia poza moje miasto, do jakiegoś wypasionego hotelu to sobie odpoczne:-) A pozatym to czekam na zastrzyk gotowki, ktory ma lada moment nadejsc i wpadam w szal zakupów:-) Co prawda wolalabym moze z tym nie szalec, ale niestety nie mam wyjscia - w mojej szafie trudno znależ eleganckie rzeczy, a takie sa mi potrzebne.

Staram sie czytac na bieżąco co u was, tylko niestety nie mam sily odpisywac. W kazdym razie sprawdzam czy juz nie zaciazylyscie, trzymam kciuki i wogole jestem zdania ze do konca roku to tu zadna ze "starych" staraczek nie pozostanie:-)

A ja jade w nastepnym tygodniu popoludniu do kolegi, ktory tydzień temu zostal dumnym tatą malej Julci:-)
Macham do was kobietki, sle buziaki i zycze milego dnia!:-):-):-)

Do góry