reklama
gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
no lenka podpisik ci sie udal 
- ja sie wybieram do gina w piatek jak @ nie przyjdzie albo dzis po pracy
brzunio dalej mnie boli, najbardziej lewy jajnik, nie moge chodzic bo wtedy jak by przy tym lewym jajniku cos sie rozerwac mialo

- ja sie wybieram do gina w piatek jak @ nie przyjdzie albo dzis po pracy
brzunio dalej mnie boli, najbardziej lewy jajnik, nie moge chodzic bo wtedy jak by przy tym lewym jajniku cos sie rozerwac mialo

Jeste tego samrgo zdania. Mordercze i eroyczne mangi, strus pedziwiatr, ktory usmierca kojota a ten zawsze zyje. Pote dziecku sie yaje, ze jak kota okne wyrzuci to tez mu sie nic nie stanie...........................pedagogiczne bajki
lenna
Fanka BB :)
a co do podpisiku...poinformuje przed spaniem mojego M. ze sie od stycznia staramy...niech wie chlopie moje....kurde ale jak sie niepotrzebnie znow nakrece i nie wyda....buuu....a co tam narazie jestem dobrej mysli.:-)
ciekawe jak tam puchatka....
ciekawe jak tam puchatka....
lenna
no tak puchatka mi ochoty na dzidzie robi i ty jeszcze na fryty...fifi...skad ja tu teraz frytki wezme...ide do kuchni....
fifi...puchatki pewnei sobie wyobrazaja jakie ono bedzie...i sie boja, jak to bedzie i sie ciesza i placza ze szczescia...piekne chwile maja...
fifi...puchatki pewnei sobie wyobrazaja jakie ono bedzie...i sie boja, jak to bedzie i sie ciesza i placza ze szczescia...piekne chwile maja...
Hausfrau
Dobry Wieczór!
PUCHATKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJONE!!!!!!!!!!!!!!! Życzę Ci spokojnych 9-ciu miesięcy z fasolką pod sercem i przede wszystkim zdrowego bejbika!
Czytając o szczęściu Puchatki aż mi łezka poszła..
... tak się starać i nic a tu taki CUD ... no bo to przecież taki cud zafasolkować
A wzruszyłam się bo nam nikt bejbika nie życzy :-(
I w ogóle się pożarłam z Małżem bo dostał zupełnie niepotrzebny mandat a w związku z tym mu się przypomniało, żeby zrobic przegląd kasy z naszych prezentów weselnych i nagle mu zabrakło sporej kwoty... łaził po domu i powtarzał w kółko "cholera, cholera"... w końcu nie wytrzymałam (bo tu chce budowac DOM a tutaj nie potrafi kontrolować wydatków) i mu powiedziałam kilka słów no i w ogóle czuję się okropnie :sick: :-(
PUCHATKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJONE!!!!!!!!!!!!!!! Życzę Ci spokojnych 9-ciu miesięcy z fasolką pod sercem i przede wszystkim zdrowego bejbika!
Czytając o szczęściu Puchatki aż mi łezka poszła..

I w ogóle się pożarłam z Małżem bo dostał zupełnie niepotrzebny mandat a w związku z tym mu się przypomniało, żeby zrobic przegląd kasy z naszych prezentów weselnych i nagle mu zabrakło sporej kwoty... łaził po domu i powtarzał w kółko "cholera, cholera"... w końcu nie wytrzymałam (bo tu chce budowac DOM a tutaj nie potrafi kontrolować wydatków) i mu powiedziałam kilka słów no i w ogóle czuję się okropnie :sick: :-(

reklama